Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε? Έχω το εξής μικρό πρόβλημα: Πάω να βάλω το καλώδιο φόρτισης στο λάπτοπ κολλάει  και δεν φορτίζει ενώ δείχνει την ένδειξη οτι είναι στο ρεύμα. μόλις πάω να το βγάλω και να το ξαναβάλω τότε φορτίζει κανονικά. Πού είναι άραγε το πρόβλημα? ξέρετε? 

μία πιθανή αιτία που έχω σκεφτεί είναι να θέλει καινούργιο καλώδιο τροφοδοσίας αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Σημείωση: πήρα καινούργια μπαταρία από τα τέλη Δεκεμβρίου από το easy buy wolrd  και το μοντέλο μου είναι dell inspiron n5110. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ναι αυτό βλέπω αλλά εάν πάω να το βάλω και να το ξαναβγάλω 2 φορές τότε ξεκολλάει. το γράφει και το μήνυμα των windows. Γράφει Συνδεδεμένη δεν φορτίζεται)

Δημοσ.

με δεξι κλικ στο εικονιδιο της μπαταριας και επιλογη το μετρητης μπαταριας dell

μηπως εχει μπει να μην φορτιζει η μπαταρια;

(αν και πιο πιθανο μου κανει να σου πουλησε μουφα μπαταρια το EBW)η προηγουμενη τι επαθε;

Δημοσ.

Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο ίσως λόγω πρόσφατου φορμάτ που είχα κάνει.Πάλιωσε και πήρα καινούργια. Την πλήρωσα 56 ευρώ ο ηλίθιος. Θα μπορούσα να την πάρω και από έξω αλλά την ήθελα γρήγορα. έχω όμως την απόδειξη. 

Δημοσ.

μπες στη dell Και βαλε το service tag σου και κατεβασε το dell quickset ωστε να σου εμφανισει αυτα που σου λεω,επισης τσεκαρε στο bios μηπως και εχει ενεργοποιηθει η επιλογη να μην φορτιζει η μπαταρια(δεν θυμαμαι αν εχω κατι τετοιο και εγω για να σε βοηθησω στο bios)και δεν βρισκομαι στο λαπτοπ αυτη τη στιγμη!

Δημοσ.

έβαλα  αυτό που μου είπες και είναι όλα εντάξει. Παρατήρησα τώρα ότι το βύσμα όταν το βάζω δεν μπαίνει για φόρτιση και πρέπει να το κουνάω γύρω-γύρω για να πιάσει. ίσως για αυτό το θέμα να φταίει και το τροφοδοτικό και να θέλει καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου να είσαι πάντα καλά!  

Δημοσ.

υπαρχουν τροφοδοτικα της dell που κανουν για μια ευρεια γκαμα προϊοντων,λογικα χρειαζεσαι ενα 90watt τροφοδοτικο.

ευχομαι να μην εχει γινει ζημια στην υποδοχη του λαπτοπ για την τροφοδοσια γιατι για να γινει αλλαγη χρειαζεσαι ηλεκτρονικο μιας και αν θυμαμαι καλα η υποδοχη ειναι κολλημενη πανω σε πλακετα μαζι με την αριστερη usb2.0 του λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...