Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το μέλλον είναι στα λειτουργικά πολλαπλών χρήσεων.

Δεν πιστεύω ότι θα κάτσει απ' έξω η apple ότι και να λένε.

Θα πηγαίνεις δουλειά / σπίτι και ασύρματα ή ενσύρματα το κινητό θα συνδέεται σε όλα τα περιφερειακά (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτές) και χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή στο λειτουργικό θα είσαι άμεσα έτοιμος. 

Θέλει ακόμα δρόμο βέβαια για να γίνει αυτό που περιγράφω η καθημερινότητα μας.

Ποιος θα το κανει αυτο που λες;

Καποια geeks, καποιοι επαγγελματιες... και αυτοι.

Προσωπικα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα δεν βρισκω χρησιμοτητα.

Ας πουμε, το κινητο θα εχει εφαρμογες και για mobile + για OS;

Τεραστιο, αχρειαστο clutter.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mobile το μέλλον αλλα οκ μη τρελενεστε. Δε μπορεις να δουλέψεις cad φωτογραφία ++ σε touch screen. Αυτο που λέει η apple ειναι σωστό και κακά τα ψέματα δε διαφέρει κ πολυ με το attitude της Microsoft. Δε κατέργησε desktop εφαρμογή απο τα windows 8 παρα μονο απο τα tablets που τα tablets δεν ειναι γ αυτη τη δουλειά. Το λαθος της ms ηταν ο τρόπος ποφ άρχισε τις touch πινελιές στο λειτουργικό. Που τις επιβάλει με τέτοιο τροπο, που σα βάζει στην διαδικασία τροποποιήσεων του λειτουργικού χωρις να σε ρωτάει τη χρήση κανεις . Αυτο ειναι όλο

• Like 2
Δημοσ.

Είναι διαφορετικά επειδή το να χρησιμοποιείς ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο δεν είναι το ίδιο με το να χρησιμοποιείς το δάκτυλό σου στην οθόνη.

Τόσο απλά!!

Κάτι τόσο αυτονόητο και θεμελιώδες,

για την ms έχει γίνει πυρηνική φυσική ή κι εγώ δεν ξέρω τι

Good luck with that ms..

Δημοσ.

30 χρόνια τους πήρε για να φτάσουν το 10% :P

Όταν θα καταλάβουν ότι το x86 είναι μονόδρομος θα είναι για άλλη μια φορά αργά. Ας την κάνουν και αυτοί από την παράγκα του ARM όσο είναι καιρός. Εκτός εάν είναι τόσο μάγκες και αναπτύξουν κάτι αντίστοιχο με το Andoid IA και δουλεύουν οι εφαρμογές του IOS και στο x86 mac OSX

Δημοσ.

30 χρόνια τους πήρε για να φτάσουν το 10% :P

Όταν θα καταλάβουν ότι το x86 είναι μονόδρομος θα είναι για άλλη μια φορά αργά. Ας την κάνουν και αυτοί από την παράγκα του ARM όσο είναι καιρός. Εκτός εάν είναι τόσο μάγκες και αναπτύξουν κάτι αντίστοιχο με το Andoid IA και δουλεύουν οι εφαρμογές του IOS και στο x86 mac OSX

Γιατί ποιοι άλλοι την κάνουνε απο την ARM?

ΥΓ. Η μαγκιά είναι τζάμπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα καταλάβουν ότι το x86 είναι μονόδρομος

Μονόδρομος είναι για μη ψαγμένους/απαιτητικούς επαγγελματίες, απαιτητικούς gamers, γενικά χρήστες με βαριές εφαρμογές κτλ

Όταν καταλάβουν οι χρήστες που έχουν τον x86 υπολογιστή, μόνο για ιντερνέτ/facebook κτλ ότι με ένα tablet των 100 ευρώ μπορούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια, με απόσβεση λίγων μηνών από την διαφορά κατανάλωσης ρεύματος, τότε θα δεις ποιος είναι μονόδρομος.

Δείτε εδώ τι μπορεί να πάθει κάποιος, με τις υποτιθέμενες ενοποιήσεις κτλ…

Πχ

Πάει ένας επαγγελματίας άσχετος με την τεχνολογία, να αγοράσεις ένα tablet που έχει δει/ακουσει ότι είναι καλό. Ας υποθέσουμε ότι θέλει x86 win 8 γιατι του έχουν πει ότι τρεχει επαγγελματικες εφαρμογές που θέλει/έχει αγοράσει.

Παει σε μαγαζι και βλεπει τα 2 παρακάτω ή ψωνιζει από ιντερνετ…

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=most-popular&keyphrase=Surface+RT

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=most-popular&keyphrase=Microsoft+Surface+Pro

Έχουν την ίδια οθόνη, ίδιο γραφικό περιβάλλων, λέγονται Microsoft surface και τα 2, αλλά το ένα είναι x86 και το άλλο arm.

Τι θα γίνει αν θα αγοράσει κατά λάθος (αφού τα βλέπει ίδια) arm tablet ? Αν αργήσει να το καταλάβει ή αν δεν δέχεται το μαγαζί επιστροφή τι θα γίνει ? Πέταξε τα λεφτά του…

Έτσι για να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά…

Επεξ/σία από Ziant
Δημοσ.

Πολύ καλό νέο αυτό. Άλλωστε το κάθε λειτουργικό επιτελεί το δικο του σκοπο. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Η μεγαλη βλακεια της MS αποδέιχθηκε με την αρχη να την κανει η hp, που επιτρεπει ξανα την αγορα με win7 προεγκατεστημενο σε νεες συσκευες. Η ενοποιηση εχει νοημα σε λιγα σημεια.

Δημοσ.

Κρίμα και ήλπιζα σε υβριδικη προταση με OS X σε tablet form factor με υποστήριξη αφής και active digitazer και να ξεφορτωθεί το παρωχημένο iOS.

Κακό του κεφαλιού τους διοτι τα windows tablet που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο με μαθηματική ακρίβεια αργα η γρήγορα μονοπώλιο θα γίνουν και στην αγορα των tablet και η Apple θα περιοριστεί στο 8-10% οπως ειναι η αγορα του PC σήμερα.

Δημοσ.

Ποιος θα το κανει αυτο που λες;

Καποια geeks, καποιοι επαγγελματιες... και αυτοι.

Προσωπικα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα δεν βρισκω χρησιμοτητα.

Ας πουμε, το κινητο θα εχει εφαρμογες και για mobile + για OS;

Τεραστιο, αχρειαστο clutter.

Το να ενωσω ενα tablet μεσο hdmi σε ενα monitor και με keyboard/mouse μεσο usb,το θεωρεις geek staff?Σοβαρα???

Οταν το λογισμικο εχει τη δυνατοτητα,τοτε το tablet:

• Like 1
Δημοσ.

@Ziant εννοώ να κάτσουν και στην MS και στην Apple και να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο με το android IA ώστε μια εφαρμογή να δουλεύει χωρίς αλλαγές και χωρίς emulation και σε arm και σε x86

Δημοσ.

@Ziant εννοώ να κάτσουν και στην MS και στην Apple και να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο με το android IA ώστε μια εφαρμογή να δουλεύει χωρίς αλλαγές και χωρίς emulation και σε arm και σε x86

Στο android ειναι κατι σαν emulation και το εφτιαξε η Intel και οχι η Google!Και θα κανει ακριβως το ιδιο και για το IOS,φτανει να της το ζητησει η Apple!

Ας φτιαξουν κατι αντιστοιχο και καποια/ες απο τις κατασκευαστριες των arm SOC,για την RT!Φυσικα στο πελατη δε του χρειαζεται,γιατι απλα αγοραζει ενα tablet με x86 και τελειωνει η ιστορια!

Δημοσ.

Τι τους νοιάζει αφού βγαζουν πολλά περισσότερα από όλους τους άλλους???

Πες τα φίλε μου για να τα καταλαβένουν οι windows(άδες)...

Δημοσ.

Επιτέλους η Apple λέει κάτι σωστό. ΔΕΝ θέλουμε ενοποίηση desktop λειτουργικού και φορητών συσκευών. Τα έχω ξαναγράψει και με αντιμετωπίζανε ορισμένοι σαν εξωγήινο. Δεν θέλω windows στο κινητό μου, ούτε θέλω αφή στο desktop μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...