arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πανε ήδη χρόνια που δουλεύω σε Mac, κατάλαβέ με.
atheatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πανε ήδη χρόνια που δουλεύω σε Mac, κατάλαβέ με. Δε μπορώ συγνώμη και ας δουλευω και με mac χρόνια....
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σωστά αυτό το κάνει μόνο η microsoft.... Η ms κανει αλλες μ@κ@κιες(μπορει και χειροτερες μερικες φορες),αλλα σιγουρα ΟΧΙ αυτο! Αν θελω να χρησιμοποιησω τα windows σαν desktop/laptop,μπορω ΚΑΙ θα το κανω! Οταν θα θελω να τα χρησιμοποιησω σαν tablet,μπορω ΚΑΙ απλα θα πατησω το κουμπι πχ του t100 για να ξεκαρφιτσωσω το keyboard και θα το παρω μαζι μου στον καναπε ή στο κρεβατι! Η επιλογη στο πως θα το χρησιμοποιησω εξακολουθει να ειναι δικια μου! 1
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δε μπορώ συγνώμη και ας δουλευω και με mac χρόνια.... Αρα μπορείς να με καταλάβεις ακόμη καλύτερα. Mac OS και Win 7 ανοιχτά ταυτόχρονα σε οθόνη με διπλή είσοδο και ασύρματο kb/mouse. Απλά επειδή άλλα κάνει το ένα και άλλα το άλλο καλά. Επιτέλους.
atheatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Προς το παρόν δεν έχει η Apple συσκευή με διπλό χαρακτήρα. Aλλα αν φτιάξει στο μέλλον καλυτερα να πειραματιστεί πάνω στο ios και να αφήσει το mac os x για desktop μονο. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι και νομίζω θα υπάρχουν και στο μέλλον που θα δουλεύουν σε ένα γραφείο μπροστά σε μια οθόνη ultra HD που δεν θα είναι touch. Oπότε οι όποιες touch screen επιλογές θα είναι άχρηστες.....
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Προς το παρόν δεν έχει η Apple συσκευή με διπλό χαρακτήρα. Aλλα αν φτιάξει στο μέλλον καλυτερα να πειραματιστεί πάνω στο ios και να αφήσει το mac os x για desktop μονο. Υπάρχουν ακόμα ανθρωποι και νομίζω θα υπάρχουν και στο μέλλον που θα δουλεύουν σε ένα γραφείο μπροστά σε μια οθόνη ultra HD που δεν θα είναι touch. Oπότε οι όποιες touch screen επιλογές θα είναι άχρηστες..... Στο μελλον και μαλιστα,οχι στο μακρινο μελλον,πιθανον να μην υπαρχουν υλικης μορφη οθονες! Αν και ειναι πιθανο να δουμε τη apple να ειναι η μοναδικη εταιρια που θα επιμενει οι χρηστες της να συνεχισουν να χρησιμοποιουν τις υλικες οθονες μονο και μονο γιατι θα ειναι ιδανικες για το λογισμικο της!
george1807 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τι τους νοιάζει αφού βγαζουν πολλά περισσότερα από όλους τους άλλους??? ε ναι άμα σου πουλάνε το iphone 4 400 ευρώ, το ipod shuffle 60 ευρώ χωρίς οθόνη και μόνο 2gb φυσικό είναι,δεύτερό τους όνομα είναι η υπερκοστολόγηση
ramarg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το iOS στηρίζεται πάνω στο OS X. Δεν είναι τυχαίο οτι πολλοί μηχανικοί απο το OS X συμμετείχαν στην ανάπτυξη του iOS 7. Σίγουρα επιδέχεται βελτιώσης αλλα από την πλήρη εννοποίηση είναι καλύτερο πιστεύω να εξελειχτεί ξεχωριστά το καθένα, μοιραζόμενο μόνο οτι είναι κατάλληλο. Συμφωνώ απόλυτα...atheatos +1 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ε ναι άμα σου πουλάνε το iphone 4 400 ευρώ, το ipod shuffle 60 ευρώ χωρίς οθόνη και μόνο 2gb φυσικό είναι,δεύτερό τους όνομα είναι η υπερκοστολόγηση ε ναι άμα αγοράζεις το iphone 4 400 ευρώ, το ipod shuffle 60 ευρώ χωρίς οθόνη και μόνο 2gb φυσικό είναι,δεύτερό σου όνομα είναι η υπερκατανάλωση...
ramarg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σωστά, έχεις μόνο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα από την απίστευτη εργονομία του Magic Mouse. Σορρυ φιλε αλλα εισαι ΛΑΘΟΣ... αυτό τώρα ήταν επιχείρημα ? το σχολιο σου ειναι ατυχές... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ MAGIC MOUSE....ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ DOUBLE CLICK MOUSE ΜΕ ΡΟΔΕΛΛΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΕΡ,ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.. Το ποντίκι όπως και κάθε άλλο περιφερειακό που χρησιμοποιούμε με το σώμα μας,ειναι ΒΟΛΙΚΟ ή OXI ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ...οπως τα ακουστικα δεν κανουν για ολα τους τυπους αυτιών, έτσι και τα ποντίκια είναι όπως βολευεται κανείς...Αν εισαι ερωτευμενος με τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ γνώμη σου.. Εκείνα προκαλούν το σύνδρομο ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΑΜΠΥΛΩΤΗΤΑΣ-ΤΟΞΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΠΙΑΙΩΝ ΜΥΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΝΤΟΝΤΙΤΙΔΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ.Τ.Λ.. Επίσης συγκρίνεις ανόμοια πράγματα..Το magic mouse δεν ειναι ένα απλό ποντίκι,είναι ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ...KAI ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑ 60 ΜΟΙΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ..Το ο,τι χρησιμοποιείς χρόνια MAC δεν σε καθιστά και εμπειρότερο...Κι αλλοι ειναι 40 χρονών και είναι ανώριμοι...ΤA XΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.ΚΑΝΟΝΑΣ...
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το magic mouse δεν ειναι ένα απλό ποντίκι,είναι ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ...KAI ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑ 60 ΜΟΙΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ: https://www.google.gr/search?q=ms+touch+mouse&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=j_DiUp73GKGbyQPk_YCIBA&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1368&bih=622#q=touch+mouse&tbm=isch&biw=1368&bih=622 1
michael92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι το μέλλον είναι στα λειτουργικά πολλαπλών χρήσεων. Δεν πιστεύω ότι θα κάτσει απ' έξω η apple ότι και να λένε. Θα πηγαίνεις δουλειά / σπίτι και ασύρματα ή ενσύρματα το κινητό θα συνδέεται σε όλα τα περιφερειακά (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτές) και χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή στο λειτουργικό θα είσαι άμεσα έτοιμος. Θέλει ακόμα δρόμο βέβαια για να γίνει αυτό που περιγράφω η καθημερινότητα μας. Δεν χρειάζεται να ενωθούν τα λειτουργικά, απλά να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους... 2
Ziant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όταν μιλάμε για ενοποίηση των 2 λειτουργικών, σημαίνει ότι θα βάζω την ίδια έκδοση λειτουργικού στο mac και στο iphone. Τι φταίει το iphone να πληρώνει τις αμαρτίες του Mac. Μέχρι και αν πότε γίνει, θα δουλεύουν όλες οι συσκευές σε ARM αρχιτεκτονική, x86 θα δουλεύουν οι επαγγελματικές εφαρμογές/εφαρμογές με απαιτήσεις. Το x86 τελειώνει σιγά σιγά, κάνεις δεν πρόκειται να ασχοληθεί… Ακόμα και η Microsoft μιλάει για ενοποίηση, που είναι αδύνατο λόγω των εκατομμυρίων διαφορετικών συσκευών/hardware/εφαρμογών που κυκλοφορούν. Από το x86 έβγαλαν λεφτά κοιτάζουν να το σώσουν… Χρειάστηκαν αρκετα χρονια για να γράψουν κωδικα για τα λειτουργικά x86, τα win8 στην ουσία είναι vista, δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στον κώδικα ούτε να τον γράψουν από την αρχή…
Arisyo13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Χωρις πλάκα όσοι σκεφτεστε λειτουργικα με οθονη αφης καλο θα ηταν να το σκεφτειτε στην πράξη πρωτα! Θα σας φερω δυο παραδειγματα γιατι δεν χρειαζομαστε οθονη αφης σε desktop: 1. Έχουμε μια οθόνη 20 ιτζων στην οποια οθονη για να τη βλέπω ανετα τα ματια μου ειναι σε αποσταση περιπου των 80cm τουλαχιστον. Αν θελω τα ματια μου να παραμενουν σε αυτην την αποσταση και ταυτοχρονα να θελω να πιεζω την οθονη μου αναγκαζομαι να ερχομαι πιο κοντα στην οθονη με αποτελεσμα να μου κουράζει τα ματια. 2. Όταν χρησιμοποιείς ποντικι αρκουν μονο δυο εκατοστα κυλισης του για να φτασεις τον κερσορα απο την μια πλευρα στην αλλη χωρις να χρειαζεται να εχεις το χερι σου ορθιο όλη την ωρα οπως θα εκανες σε μια οθονη αφης Φανταστειτε να πληκτρολογουσαμε στην οθονη. Εδω ο κοσμος αγοραζει φυσικα πληκτρολογια στα tablet. Δεν αντιλεγω σε Air 13 θα βολευε μια οθονη αφης αλλα οχι σε 20+ ιτζων οθονες. Άποψη μου καλο θα ηταν κοιταξουν περισσοτερο τις φωνητικες εντολες ωστε να μην χρειαζεται να πληκτρολογω αλλα να μιλαω στον υπολογιστη και να κανει αυτο την δουλεια για εμενα..!!Προσωπικα θα προτιμουσα ενα OS X με iOS 7 αερα αλλά όχι καποιο λειτουργικο αφης. Φανταστειτε ειναι τοσα επαγγελματικα προγραμματα που θα χρειαστει να ξαναγραφτουν από την αρχη για να ειναι touch friendly. 1
Ziant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 1. Έχουμε μια οθόνη 20 ιτζων στην οποια οθονη για να τη βλέπω ανετα τα ματια μου ειναι σε αποσταση περιπου των 80cm τουλαχιστον. Αν θελω τα ματια μου να παραμενουν σε αυτην την αποσταση και ταυτοχρονα να θελω να πιεζω την οθονη μου αναγκαζομαι να ερχομαι πιο κοντα στην οθονη με αποτελεσμα να μου κουράζει τα ματια. Μπορείς με ενα tablet να οδηγήσεις την οθόνη χωρίς πληκτρολόγιο ποντίκι, και χωρις να αλλάξεις απόσταση απο την οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα