Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά. Μπορούσαν να εξελίξουν όμως το wm και όχι να το πετάξουν στα σκουπίδια...

Ο τρόπος που γίνεται η εκμετάλλευση ενος πλεονεκτήματος δεν είναι μόνο ένας. Τώρα αν δε είχαν άλλο τρόπο απο αυτόν που χρησιμοποιησαν τότε τι να πω....μάλλον σκέφτονται παρορμητικά και κατόπιν εορτής.

το windows mobile μαλλον ηταν ο λαθος τροπος για ενα Mobile λειτουργικο. Λειτουργικα εγω βρισκω εξαιρετικα τα tiles τουλαχιστον στο WP μου. 

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

No worries,η microsoft δυστυχώς ή ευτυχώς πέτυχε ήδη το convergence.Τώρα φτάνει μόνο να ρίξει την αξία των windows 8 (desktop) tablet σε επίπεδα android (βλέπε dell venue 8 pro,toshiba encore ) και μετά θα γίνει χαμός.

Εγώ προσωπικά που δεν συμπαθούσα μέχρι τώρα τα win 8 tablets,έπιασα ένα toshiba encore στα χέρια μου και μου άρεσε πάρα πολύ σε σημείο που ανυπομονώ να έρθει στην Ελλάδα το dell venue.

Δημοσ.

το windows mobile μαλλον ηταν ο λαθος τροπος για ενα Mobile λειτουργικο

ομοίως το windows 8 είναι ο λάθος τρόπος για ένα desktop λειτουργικό....αλλα αυτά είναι υποκειμενικά γιατί έχω φίλο με omnia windows mobile 6.5  και μια χαρά το χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Το Mac OS είναι σε x86 αρχιτεκτονική, το IOS είναι σε ARM αρχιτεκτονική, για να ενοποιηθούν τα 2 λειτουργικά είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο.

Μιλάνε για το” γραφικό περιβάλλων του χρήστη” (“user interface”), δηλαδή όταν ανοίγεις ένα ipad και ένα Mac, να έχουν την ιδία επιφάνεια εργασίας/menu κτλ. Αυτό που έκανε και η Microsoft, το γραφικό περιβάλλων μοιάζει σε win 8 x86 και win 8 ARM. Άλλο “user interface” και άλλο ενοποίηση λειτουργικών …

Δημοσ.

ομοίως το windows 8 είναι ο λάθος τρόπος για ένα desktop λειτουργικό....αλλα αυτά είναι υποκειμενικά γιατί έχω φίλο με omnia windows mobile 6.5  και μια χαρά το χρησιμοποιεί.

ολα ειναι υποκειμενικα σίγουρα αλλα η ιστορία έδειξε πως τα windows mobile απέτυχαν. Η ιστορια θα δειξει και για τα windows 8 και οχι συγκεκριμενα για αυτα αλλα και για τη μετεπειτα εξελιξη των windows. Ο φίλος σου μπορεί να το χρησιμοποιει ομως η γνωμη του θα εχει μεγαλυτερο βαρος οταν χρησιμοποιησει και τα WP.

Ομοιως και η γνωμη μου θα είχε μεγαλυτερο βαρος αν ειχα χρησιμοποιησει windows mobile

Δημοσ.

Το Mac OS είναι σε x86 αρχιτεκτονική, το IOS είναι σε ARM αρχιτεκτονική, για να ενοποιηθούν τα 2 λειτουργικά είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο.

Μιλάνε για το” γραφικό περιβάλλων του χρήστη” (“user interface”), δηλαδή όταν ανοίγεις ένα ipad και ένα Mac, να έχουν την ιδία επιφάνεια εργασίας/menu κτλ. Αυτό που έκανε και η Microsoft, το γραφικό περιβάλλων μοιάζει σε win 8 x86 και win 8 ARM. Άλλο “user interface” και άλλο ενοποίηση λειτουργικών …

Κοίταξε αν η Apple ήθελε να βάλει  mac os x σε  tablet δεν είχε παρά να φτίαξει ένα tablet με x86 επεξεργαστή όπως κάνει τώρα η microsoft. Δεν ξέρω αν υπάρξει τέτοιο  στο μέλλον, αλλα σιγουρα το  mac os x δεν είναι και δύσκολο να αλλάξει αρχιτεκτονική. Η ιστορία έχει δείξει οτι μπορεί να γίνει. Τώρα κατα πόσο το mac os x είναι εύχρηστο για touch only χρήση αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό...

Δημοσ.

Η Apple μπορεί να αλλάξει σε x86 αρχιτεκτονική στα Tablet της αλλά δεν θέλει.Βέβαια η ενοποίηση λειτουργικών θα έρθει θέλουν δε θέλουν.Τα πάντα μετακινούνται σε mobile και mobile δεν είναι μόνο τα κινητά,είναι και οι τηλεοράσεις και τα Tablets.

Anyway ο καιρός θα δείξει.

Δημοσ.

Εγώ καλά τα μεα τα βλέπω... Μην ξεχνάμε γιατί προορίζεται το ένα και γιατί το άλλο... Δεν θελουμε να δούμε να συμβαίνει στο OS X αυτό που συνέβη και στα windows...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το μέλλον είναι στα λειτουργικά πολλαπλών χρήσεων.

Δεν πιστεύω ότι θα κάτσει απ' έξω η apple ότι και να λένε.

Θα πηγαίνεις δουλειά / σπίτι και ασύρματα ή ενσύρματα το κινητό θα συνδέεται σε όλα τα περιφερειακά (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτές) και χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή στο λειτουργικό θα είσαι άμεσα έτοιμος. 

Θέλει ακόμα δρόμο βέβαια για να γίνει αυτό που περιγράφω η καθημερινότητα μας.

Όπως τα λες! Το φωνάζω 3 χρόνια. Χορτάσαμε από οθόνες, κάμερες, μνήμες κτλ. Η πλήρης ενοποίηση είναι το next best thing. Το ότι δεν το έχουν κάνει ακόμα πετυχημένα δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί και το άμεσο μέλλον.

Και για να το πάω λίγο πιο μακρυά(ίσως και αρκετά)... μετά την ενοποίηση έρχεται και το πραγματικό cloud PC. Φαντάσου να μην σου ανήκει hardware, να πηγαίνεις δουλειά και να ανοίγεις το cloud PC σου. Να πηγαίνεις στη τηλεόρασή σου, να το ανοίγεις. Να πηγαίνεις σε φίλο και να ανοίγεις το cloud PC σου από το κινητό του. Φαντάσου να έχεις PC σαν e-mail και να έχεις πρόσβαση από οποιοδήποτε Hardware....

Μοιάζει με επιστημονική φαντασία,γελάστε, αλλά thats what vision is.

• Like 1
Δημοσ.

«Είναι διαφορετικά επειδή το να χρησιμοποιείς ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο δεν είναι το ίδιο με το να χρησιμοποιείς το δάκτυλό σου στην οθόνη»

Δηλαδή με λίγα λόγια η Apple δεν σκοπεύει ποτέ να χρησιμοποιήσει touch screen για τα συστήματά της; Και μόνο αυτή η δήλωση θα έπρεπε να είναι αρκετή για να στείλει την Apple στο χρονοντούλαπο της τεχνολογίας γιατί είναι εκτός πραγματικότητας. ΤΑ ΠΑΝΤΑ σήμερα είναι touchscreen.

Αλλά μην ανησυχείτε. Για όποιον δεν το πρόσεξε, ήδη τα τελευταία λειτουργικά της "βρωμάνε" touchscreen από μακριά. Απλά θα "ανακαλύψουν" το επαναστατικό desktop λειτουργικό αφής σε 3-4 χρόνια.

Oh wait.

• Like 3
Δημοσ.

Μερικοι νομιζουν οτι ενοποιηση του λειτουργικου θα πρεπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως αυτο που εχει επιλεξει η ms να κανει!

Φαινεται οτι εκει στη Apple εχουν χασει το νοημα του τι σημαινει ενοποιημενο λογισμικο ή λογισμικα!
Ευτυχως καποιοι αλλοι,οχι:

http://youtu.be/uGJXGJ6Q0Ys?t=5m2s

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή με λίγα λόγια η Apple δεν σκοπεύει ποτέ να χρησιμοποιήσει touch screen για τα συστήματά της; Και μόνο αυτή η δήλωση θα έπρεπε να είναι αρκετή για να στείλει την Apple στο χρονοντούλαπο της τεχνολογίας γιατί είναι εκτός πραγματικότητας. ΤΑ ΠΑΝΤΑ σήμερα είναι touchscreen.

Αλλά μην ανησυχείτε. Για όποιον δεν το πρόσεξε, ήδη τα τελευταία λειτουργικά της "βρωμάνε" touchscreen από μακριά. Απλά θα "ανακαλύψουν" το επαναστατικό desktop λειτουργικό αφής σε 3-4 χρόνια.

Oh wait.

Eννοεις τα desktop συστήματα της? Δηλαδή να κάθομαι να γεμιζω δαχτυλιές την οθόνη του imac? Μπορεί  να αναπτυξει πιστεύω κατι καλύτερο απο αυτό. Ηδη έχει αγοράσει την εταιρεία που συμμετειχε στην ανάπτυξη του kinect....

Δημοσ.

καλά κάνει η apple,ο υπολογιστής δεν είναι για να παίζει παιχνίδια,αλλά για να κάνει δουλειά,απλά τα παιχνίδια είναι μια απο τις δυνατότητες του,επομένως ένα κινητό δεν θα μπορέσει ποτέ να τον φτάσει στην δουλειά,όσες κάρτες γραφικών και ότι cpu να φορέσει το ταμπλετ/κινητό δεν θα κάνει ποτέ για να σχεδιάζεις σε inventor/autocad,να γράφεις στο word,να προγραμματίζεις και ότι μπορεί να κάνει ο καθένας στην δουλειά του,απλά επειδή οι περισσότεροι παίζουν παιχνίδια και facebook και λίγο youtube,νομίζουν πως αυτή είναι η βασική χρήση του υπολογιστή και λένε α τα κάνω και με το tablet άρα το tablet είναι pc και το παίρνω παντού........

απλά δεν γίνεται να συγχωνεύσεις δύο ανόμοια πράγματα σαν τα tablet με τα pc.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή να κάθομαι να γεμιζω δαχτυλιές την οθόνη του imac?

OMG no, δαχτυλιές στο iMac; Αnything but that.

Αυτό ακριβώς το attitude εννοώ.

καλά κάνει η apple,ο υπολογιστής δεν είναι για να παίζει παιχνίδια,αλλά για να κάνει δουλειά

Σωστά, όλα τα ATM και οι βιομηχανικές εφαρμογές αφής είναι για angry birds.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...