adams24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα έχω κάτι dvd από τις κυριακάτικες εφημερίδες και θέλω να τα γράψω σε άλλο dvd αυτά λογικά είναι κλειδωμένα ξέρετε με ποιον τρόπο μπορώ να τα γράψω?
saley7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα έχω κάτι dvd από τις κυριακάτικες εφημερίδες και θέλω να τα γράψω σε άλλο dvd αυτά λογικά είναι κλειδωμένα ξέρετε με ποιον τρόπο μπορώ να τα γράψω? Ας ειναι κλειδωμένα δεν πειράζει μπορεις να τα αντιγραψεις, βάλε το nero και κανε αντιγραφη dvd βαλε το πρωτότυπο και μετα το εγγραψιμο οταν ζητηθει και θα το γραψει, τουλαχιστον σε εμενα τα αντιγραφει τα παιχνιδια τα αυθεντικα σε αλλα δισκακια! Αν δεν γινει βαλε το dvd στον pc αντιγραψε τα δεδομενα του στον υπολογιστη σε ενα φακελο και μετα παλι με το nero ή καποιο αλλο προγραμμα που σε βολευει κάνε δημιουργεια νεου dvd δεδομενων και επελεξε τα αρχεια αυτα και DONE!!
nikomas50 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μόνο για Backup για προσωπική χρήση και όχι για άλλο σκοπό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DVDShrink. 1
adams24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ για τις απάντησής παιδιά ναι είναι για προσωπικοί χρίση είναι μερικές ταινίες πολύ καλές που δεν θέλω να τις χάσω άλλη μια ερώτηση η αντιγραφή θα γίνει κατευθείαν από dvd σε dvd δεν χρειάζεται να περάσω πρώτα κάτι στον υπολογιστή
deesnider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Κατ' αρχήν, μη θεωρείς δεδομένο ότι είναι κλειδωμένα. Δεν αποκλείεται φυσικά, αλλά ειδικά στα dvd που έδιναν οι εφημερίδες, σπανίως συναντούσα κάποιο κλείδωμα. Το dvd shrink που σού πρότειναν τα παιδιά, είναι ένα καταπληκτικό προγραμματάκι, με πάρα πολλές δυνατότητες. Δεδομένου όμως ότι έχει σταματήσει να αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια, δεν αντιμετωπίζει τις μεταγενέστερες προστασίες κατά τής αντιγραφής. Αποτελεσματικότερο ειδικά γι' αυτό το σκοπό, θεωρώ ότι είναι το anydvd, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, αλλά όλο και κάποιος θείος σου μπορεί να σού το κάνει δώρο. Όσο γι' αυτό που λες στο post #5: On the fly αντιγραφή - από dvd σε dvd απευθείας με χρήση δύο dvd drives δηλαδή, χωρίς να προηγηθεί αντιγραφή στο σκληρό - γίνεται μεν, αλλά στην πράξη έχω δει ότι αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να μην είναι επιτυχής και να καταλήξεις με «καμμένα» δισκάκια. Είναι κατά πολύ ασφαλέστερο να κάνεις πρώτα ένα image τού dvd στο σκληρό και, εν συνεχεία, να γράψεις αυτό το image σε κενό δισκάκι.
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 dvd shrink η καλυτερη λυση Μέχρι πριν από κάτι χρόνια, ναι, ήταν μία από τις καλύτερες. Η κύρια δουλειά του βέβαια, δεν ήταν το σπάσιμο τού κλειδώματος, αλλά αυτό που λέει και το όνομά του: Shrink = Συρρίκνωση (η δυνατότητα δηλαδή, να αφαιρέσει κανείς τμήματα τού dvd που δεν τον απασχολούσαν, καθώς και να συμπιέσει αν χρειαζόταν ότι απέμενε, προκειμένου να είναι δυνατή από πλευράς χωρητικότητας, η εγγραφή ενός DVD9 π.χ., σ' ένα single layer εγγράψιμο DVD-R. Το ξεκλείδωμα, ήταν μία από τις «παράπλευρες» δυνατότητές του. Επαναλαμβάνω όμως: Μπροστά στις σύγχρονες μεθόδους προστασίας κατά τής αντιγραφής, σηκώνει τα χέρια ψηλά, πράγμα απολύτως λογικό και αναμενόμενο, από τη στιγμή που μιλάμε για προστασίες που εμφανίστηκαν μετά τη διακοπή τής ανάπτυξής του.
nikomas50 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο, τα DVD όμως που μοιράζουν οι κυριακάτικες εφημερίδες είναι όλα κλασικής χωρητικότητας 4,7GB οπότε δε χρειάζεται να γίνει συρρίκνωση με συνέπεια τη μείωση της ποιότητας της εικόνας. Απλά, αν κάποιο DVD είναι κλειδωμένο, αυτό θα έχει γίνει με παλιά μέθοδο κλειδώματος και επομένως με το DVDShrink θα κάνει τη δουλειά του ο ts.
deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο, τα DVD όμως που μοιράζουν οι κυριακάτικες εφημερίδες είναι όλα κλασικής χωρητικότητας 4,7GB οπότε δε χρειάζεται να γίνει συρρίκνωση με συνέπεια τη μείωση της ποιότητας της εικόνας. Απλά, αν κάποιο DVD είναι κλειδωμένο, αυτό θα έχει γίνει με παλιά μέθοδο κλειδώματος και επομένως με το DVDShrink θα κάνει τη δουλειά του ο ts. Διευκρινίζοντας ότι μιλώ για πολλά χρόνια πριν, όταν για τελευταία φορά ασχολήθηκα με αντιγραφή DVD (δεν είχα αρχίσει ακόμα να αλληλογραφώ με τον ξενιτεμένο θείο μου...), είχα συναντήσει αρκετές φορές DVD από εφημερίδες και περιοδικά, τα οποία υπερέβαιναν τη χωρητικότητα των single layer DVD-R. Για τις μεθόδους κλειδώματος συμφωνώ. Σταμάτησα να ασχολούμαι με το σπορ, πριν ξεπεραστούν οι δυνατότητες τού DVD Shrink σ' αυτόν τον τομέα. Για όσο καιρό ασχολήθηκα, ό,τι κλείδωμα συναντούσε, το έφτυνε σα μασημένη τσίχλα! (Άσχετο: Το πιστεύεις ότι, ένα dvd recorder τής LG που είχα παλιά στον υπολογιστή, αναγνώριζε ως ξεκλείδωτο όποιο δισκάκι τού έβαζες - είτε CD, είτε DVD - και το αντέγραφε κανονικά, χωρίς χρήση οποιουδήποτε προγράμματος; )
nikomas50 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ σταμάτησα πριν το DVDShrink, όταν ακόμα χρησιμοποιούσα το Gordian Knot και έτρωγα ώρες (αδιαφορώντας για τη σπατάλη ενέργειας) για να χωρέσει οριακά (ώστε να μη χαθεί ούτε 1ΜΒ) μια ταινία νοικιασμένη από VideoClub σ' ένα CD 650MB με ενσωματωμένους υπότιτλους, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι η τεχνολογία είχε φτάσει στα όριά της και δε θα προχωρούσε άλλο. Όταν, ευτυχώς νωρίς, συνειδητοποίησα ότι είχα λάθος δεν ασχολήθηκα ούτε με το DVDShrink έχοντας πληρώσει τότε μια μικρή περιουσία για την αγορά ενός DVDWriter διπλής ταχύτητας! Όταν νωρίτερα προσπάθησα να κάνω απλή αντιγραφή των περιεχομένων DVD σε φάκελο του σκληρού, στην τρίτη αντιγραφή τα Windows 95 μου έβγαλαν μήνυμα ότι ξεπέρασα τα όρια που επιτρέπονται (2 ταινίες ανά PC). Το "Άσχετο" δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα