Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν να ακούω τώρα τον πωλητή απο το πλαίσιο.

"Καλό και το συγκεκριμένο της apple αλλά σας συμφέρει να πάρετε turbo-x γιατί έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά και είναι και πιο βαρύ.. Και ως γνωστόν όσο πιο βαρύ ένα προϊόν, τόσο πιο ποιοτικό"

Επεξ/σία από apostolisR
Δημοσ.

Εγώ θα πώ την γνωμη μου που ειναι πάρε ενα οποιοδοιποτε ταβλετ που σου αρεσει αρκει να εχει android στην προκειμενη περιπτωση το turbox... το IOS δεν δεν το πιανει πλεον το android! Μπορεις δηλαδή με το android να κανεις παραπάνω πραγματα αποτι το IOS! Γνώμη μου αυτη, τώρα ο καθένας κανει οτι θέλει!!!!

Δημοσ.

Αυτη την συγκριση την εχω βαλει διοτι εχω μια δωρο επιταγη απο το πλαισιο 150 ευρω και επειδη θελω κατι καλο για αυτο σας ρωτησα ,φυσικα το turbo-x ειναι οτι νανε αλλα αν δειτε εχει 1002 πραγματα με συγκριση με το ipad...!! ασχετος ποιοτητας παντα,για την συγκριση μεταξυ τους  ξερουμε γενικα ολοι ποιο ειναι καλυτερο απλα το ενα ειναι πολυ ποιο φτηνο απο το αλλο και εχει παρα πολλα πραγματα απλα το ενα ειναι ποιο ακριβο και σου παρεχη ποιοτητα και μερικα καλα πραγματα του IOS για εμενα ειναι ενα διλημμα παντως για αυτο και ανεπτυξα αυτο το θεμα...!!!

Δημοσ.

Μπορει να κανει χιλια δυο πραγματα αλλα το θεμα ειναι πως τα κανει.....και τι εμπειρια εχεις ως χρηστης. Αν τα χρειαζεσαι ολα αυτα καλυτερα ψαξε κατι αλλο σε android αν οχι καλυτερα το ipad.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα παιδια κατεληξα στο samsung του φιλου απο πανω να στε καλα παντως και ευχαριστω..!!Αν καια κομα με κανει το turbo-x γιατι εχει 3G ..!!!

Επεξ/σία από gotheron2
Δημοσ.

Αν δεν χρειαζεσαι 3g σε μονιμη βαση και φυσικα εχεις smartphone με 3G μπορεις καλλιστα να μοιραστεις τη συνδεση του τηλεφωνου με το tablet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 3G το χρειαζομαι καθε πασχα και καλοκαιρι που φευγω για διακοπες..!! που πηγαινω στο χωριο και εκει δεν εχει internet...!! οποτε το θελω το 3G και επειδη θα το θελει ολη η οικογενεια εγω δεν μπορω να φευγω και να μην εχουν internet σε περιπτωση που το χρειαστουν,αλλα και που λεει ο λογος και αν μην εχουν οχι οτι θα γηνει κατι σιγα..!! το samsung παντως φενεται ωραιο και αν ειναι καλυτερο και το touch απο το turbo-x θα το προτημουσα περισοτερο..!!

Επεξ/σία από gotheron2
Δημοσ.

Και στο χωριο εχει καλο σημα 3G? Γιατι αν δεν εχει πολυ καλο σημα μην περιμενεις πολλα πραγματα, περισσοτερο σπασιμο νευρων ειναι παρα οτιδηποτε αλλο. Για mail, ψηλοσερφαρισμα και τετοια το κινητο ειναι υπεραρκετο.

Εσυ ξερεις καλυτερα αλλα εχει και το ιδιο με 3G για 60 ευρω παραπανω αν πραγαμτικα το χρειαζεσαι

Δημοσ.

Το 3G στο χωριο ειναι πολυ χαμηλο και ειναι πολυ σπασιμο νευρων αλλα τη να κανεις ετσι ειναι αυτα ....!! θα παω την δευτερα να το δω το samsung και μακαρι να μου κανει το κλικ...!!

Δημοσ.

Τι το συζηταμε,η σειρα note ειναι οτι πιο καλο και βολικο εχει να επιδειξει το android σε smartphone και tablet!

Το wacom stylus κάνει παπαδες και τις δυνατοτητες του δε θα τις βρεις πουθενασ,ουτε με root,ουτε με κανένα αλλο ζογκλερικο!

Εγω δε θα κοιταζα κανενα android tablet που να μην εχει το stylus και τις δυνατητες του note!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...