Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαινεται οι οταν κολλαει (1/2/2014 στις 1:04) δεν καταγραφετε τιποτα στο event viewer .

post-236750-0-75580700-1391336598_thumb.jpg

Αντιθετα εχει καποια προβληματα στην επανεκκινηση.

post-236750-0-94768000-1391336622_thumb.jpg

Επεξ/σία από spaek
Δημοσ.

Δεν δοκιμαζεις την καρτα σε κανενα αλλο pc φιλου σου αν γινεται?Ελλατωματικη καρτα που να κολλαει το ρουτερ πρωτη φορα ακουω.Εγω πιστευω οτι κατι παιζει με το τροφοδοτικο σου η την μητρικη.

Δημοσ.

Για μητρική πήγε κι εμένα, αλλά ποιός μπορεί να ξέρει. 1000 διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχουν. Ακόμα και conflict των audio devices μπορεί να δημιουργεί τέτοια παγώματα αν η κάρτα μπαίνοντας πάνω "τράβηξε" τα δικά της για εγκατάσταση κ.λπ.

Δημοσ.

Εχω δει και κατι αλλα περιεργα. Το Bitdefender εμφανισε μηνυμα οτι δεν εχει ενημερωθει ποτε.

Το windows experience index  τη μια βγαζει 1 και την αλλη rate this computer...????

post-236750-0-37611500-1391724907_thumb.jpg

Επεισης ο υπολογιστης κολλαει στο Restart λογω DET DRAM...αλλα βεβαια αυτο το ειχα και πριν...

Δημοσ.

Aν δεν την δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών σε άλλο μηχάνημα δεν θα βρεις εύκολα άκρη. Το παράδοξο στην παραπάνω εικόνα είναι ότι σου δίνει 7.7 για gaming graphics και για graphics (δηλαδή ουσιαστικά επεξεργασία desktop) το 1.0.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και Σαββατο χτες, ειπα να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τον υπολογιστη.

Αφου μεχρι στιγμης τιποτα δε λειτουργουσε και μετα απο πολλες δοκιμες ειπα να περασω απο την αρχη τους οδηγους.

Εβαλα usb wifi stick.

Χρησιμοποιησα το DDU 12 για να τους αφαιρεσω. Οταν λοιπον πηγα να τους ξαναπερασω (332,21) χρησιμοποιησα custom instalation. Στη δευτερη στηλη που εχει τους παλιους οδηγους ειδα οτι υπηρχε ο 3D driver controller 270.61. Προσπαθησα να τον αφαιρεσω αλλα δεν μπορω να τον βρω στην προσθαφαιρεση προγραμματων, ουτε στα  windows ουτε με ccleaner.

Που βρισκεται?

Αφου δεν ειδα ουτε ετσι προκοπη, δοκιμασα να περασω οδηγους μεσω του windows update και περασε τους 331,65 και εβαλα PhysX processor την καρτα γραφικων.

Απο τοτε που τους περασα δεν εχει ξαναπαγωσει ο υπολογιστης μεχρι στιγμης αλλα κολλησε για μερικα δευτερολεπτα οταν ανοιξα το CPUID CPU-Z.

Επεισης δεν λειτουργει και το Windows Experience Index. Δεν εχει μετρησεις και οταν παταταω για να αρχισει δεν κανει τιποτα.Γιατι?

Δημοσ.

Οι λογοι οπως σου εχουν πει ηδη τα παιδια μπορει να ειναι πολλαπλοι. Εφοσον δεν θελεις η δεν μπορεις να δοκιμασεις την GPU σε αλλο μηχανημα οσα πειραματα λογισμικου και να κανεις δεν θα βρεις ευκολα ακρη και φλυτζανι δεν ξερω να διαβαζω.

Δημοσ.

Εχω κανονισει να παω σε ενα φιλο μεσα στη βδομαδα να τη δοκιμασω στο δικο του μηχανημα. Τουλαχιστον για γνωστους μου δεν ειναι και ευκολη καρτα, λογω ογκο αλλα και τροφοδοσιας.

Απλα προσπαθω να ασχοληθω οσο πιο πολυ μπορω.

Δημοσ.

Ρε αγορινα δεν μου τη δινεις εμενα τη καρτα να σου δωσω μια αλλη 580?:P

Καλα αν εισαι Αθηνα χωρις να παρεξηγηθω επειδη εχω 580 αν θες σε βοηθάω με το μηχανημα μου να τη δοκιμασεις! 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε αγορινα δεν μου τη δινεις εμενα τη καρτα να σου δωσω μια αλλη 580? :P

Καλα αν εισαι Αθηνα χωρις να παρεξηγηθω επειδη εχω 580 αν θες σε βοηθάω με το μηχανημα μου να τη δοκιμασεις! 

Super-like από μένα. Εύγε!

Δημοσ.

Ε μα το βλεπω και ξαναβλεπω που δεν βγαζει ακρη και το ψαχνει να ερθει απο δω να κερασω και καφε που λεει ο λογος να τον βοηθησω και ολας να κανει τη δουλεια του!:P

Δημοσ.

Tι να σε κανω που δεν ειμαι Αθηνα..... αντε τη γλυτωσες :-)

Τελικα την εβαλα  στον υπολογιστη ενος φιλου. Την δοκιμασαμε κανενα 2 ωρο και δεν ειδαμε τιποτα.

post-236750-0-95486200-1392424854_thumb.png

Βεβαια και εμενα ολο το σ/κ δεν εβγαλε τιποτα και τη Δευτερα παλι παγωμα.

Εβγαλα χτες την μπαταρια απο τη μητρικη για 1 μερα για να ξαναπερασει τα bios η μητρικη.

Θα τη δοκιμασω και το σ/κ. Δε ξερω τι αλλο να πω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...