A_panM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν έχω έναν σταθερό ο οποίος παρουσιάζει πρόβλημα.Με το που πατάς το κουμπί για να ανοίξει είναι νεκρός!Τροφοδοτικό, σκληρός τα δοκίμασα σε άλλον και δουλεύουν.μένει η μητρική ο επεξεργαστής και το μοναδικό ντιμάκι μνήμης που έχει.η μητρική είναι αυτη http://www.asrock.com/mb/intel/g41m-s/ . Εγώ ποντάρω σε μητρική συμφωνείτε? Να πω ότι όταν έβαλα άλλο λειτουργικό τροφοδοτικό ώστε να δω αν εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό από κάπου ακουγόταν ένας ήχος μικρού τόνου σφυρίγματος (μαλλον έβγαινε από το τροφοδοτικό) φυσικά και δεν το άφησα πολύ ώρα με το που το άκουσα έκλεισα το τροφοδοτικό.
tioklou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασε να τον ξεκινησεις χωρις τιποτα συνδεδεμενο ουτε pci καρτες! επεκεργαστη κ ραμ! τι κανει? αν βγαλεις το 4πινο τροφοδοσιας παιρνει εμπροσ? ανεμιστηρας τροφοδοτικο κλπ? 1
A_panM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μετά από αρκετέες δοκιμές αφαιρώντας διάφορα...κατέληξα στο εξής με το που αφαιρώ το καλώδιο που συνδέεται στις μπροστινές θύρες usb του κουτιού ξεκινά ο υπολογιστής...οπότε κάτι εγινε με αυτό...(Δοκίμασα να το συνδέσω στην δεύτερη μεριά που έχει η μητρική αλλά τίποτα)
tioklou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστο που βρεθηκε τ προβλημα!!! μαλλον κατι συμβαινει με τις υποδοχες των μπροστινων usb!!! 1
A_panM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ευχάριστο δεν λες τίποτα!!Πάλι καλά γιατί ο υπολογιστής είναι της μικρής ξαδέρφης μου και αν ήταν μητρική θα έπρεπε να της αγοράσω άλλη....Αδυναμίες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα