Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μεταβίβασω τραγούδια από τον folder του free music σε αυτόν του iTunes ώστε να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω και σαν ringtones;Εχω ακούσει ότι γίνεται μέσω του iTunes στον υπολογιστή,αλλά αυτή την στιγμή το laptop μου ειναι off και δεν μπορώ να το δοκιμάσω,ισχύει;

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Φορματ...;Είμαι λίγο σκράπας ,συγχώρεσε την άγνοια μου,αυτό που γίνεται τώρα ειναι ότι τα τραγούδια βρίσκονται στην βιβλιοθήκη του free music και αναπαράγονται κανονικά από τον player του app αλλά δεν υπάρχουν τα τραγούδια πχ στον φάκελο music η στον φάκελο iTunes ώστε να μπορέσω να τα πάω σε ένα άλλο app που βρήκα για να φτιάξω ringtone...συγνώμη αν σε ζάλισα..

Δημοσ.

Format εννοώ αν είναι mp3 ή wma...

Λογικά ο player θα σου δίνει κάποια επιλογή που να μπορείς να δεις πού βρίσκονται τα πραγματικά αρχεία. Όταν τα εντοπίσεις θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Αν δεν βρεις επιλογή του τύπου "εμφάνιση στον windows explorer" ή κάτι τέτοιο, κάνε ένα search στομ δίσκο με το όνομα κάποιου κομματιού και θα τα βρεις. Ό,τι θες, εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ!!!Θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν το κατάφερα,(τα αρχεία σε mp3 ειναι παρεπιπτωντος)...και πάλι ευχαριστώ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...