Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εφέ όλα τέρμα

Ανάλυση 1080Χ1920

τα frames ανώτερο 55 κατώτερο 23 όμως δεν έχει framedrops υπάρχει  σταθερότητα

Όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν στο σύστημα το δικό σου συμβαίνει το ίδιο

γιατί το κάθε σύστημα συμπεριφέρεται διαφορετικά

Δημοσ.

Τα εφέ όλα τέρμα

Ανάλυση 1080Χ1920

τα frames ανώτερο 55 κατώτερο 23 όμως δεν έχει framedrops υπάρχει σταθερότητα

μάλιστα, οπότε μια 270Χ είναι μια χαρά, και με τον 8350 θα έχει καλύτερα αποτελέσματα απ ότι ο Χ4.

όχι ότι δε ξέρω τι παίζει αλλά τα review που κάθομαι και βλέπω αγγίζουν περίπου το 70% απ την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Τα εφέ όλα τέρμα

Ανάλυση 1080Χ1920

μάλιστα, οπότε μια 270Χ είναι μια χαρά, και με τον 8350 θα έχει καλύτερα αποτελέσματα απ ότι ο Χ4.

όχι ότι δε ξέρω τι παίζει αλλά τα review που κάθομαι και βλέπω αγγίζουν περίπου το 70% απ την πραγματικότητα.

Τα εφέ όλα τέρμα

Ανάλυση 1080Χ1920

Δημοσ.

ο FX8350 υπάρχει στον υπολογιστή μου απ τισ πρώτες μέρες που βγήκε στο εμπόριο. η μητρική και όλα τά υπόλοιπα υπάρχουν από πριν που δούλευαν κάποτε με έναν 1055Τ.

τον επεξεργαστή τον δουλεύω περισσότερο απ την κάρτα.

συμφωνώ και γώ σε αυτό που λεσ αλλά ούτε 300€+ υπάρχουν για μια R9 280X ούτε στο κουτί μου παίζει να χωράει τόσο μεγάλη κάρτα.

αν πω ότι παω σε R9 270X πόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά σε ποσοστό επί τισ % σε καρέ απ την 6870 που εχω τώρα ?

αναφέρω ότι η κάρτα που εχω βλέπω ότι μένει περισσότερο από μνήμη παρά από gpu ! ( σύμφωνα με το gpu-z )

ακόμα η 6870 είναι καλή κάρτα την έχει και ένας φίλος μου και παρόλα τα χρονάκια της ακόμα είναι σκυλί !

σε frames  με την 270x (η αλλιώς HD 7870 ) θα δεις μια αύξηση περίπου 25-30%.

για μένα κράτησε την ακόμα για όσο μπορείς και μάζεψε λεφτά να πας σε κάτι πραγματικά καλύτερο πχ. R9 280x η GTX 770.( + 70% καλύτερα frames από την 6870.

επίσης υπάρχουν διάφορα μεγέθη στις κάρτες γραφικών από 26-27 εκ. για την R9 280x σε μέγεθος είναι περίπου ίδια με την 270x

τώρα βέβαια εσύ επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου   :)

Δημοσ.

ακόμα η 6870 είναι καλή κάρτα την έχει και ένας φίλος μου και παρόλα τα χρονάκια της ακόμα είναι σκυλί !

σε frames με την 270x (η αλλιώς HD 7870 ) θα δεις μια αύξηση περίπου 25-30%.

για μένα κράτησε την ακόμα για όσο μπορείς και μάζεψε λεφτά να πας σε κάτι πραγματικά καλύτερο πχ. R9 280x η GTX 770.( + 70% καλύτερα frames από την 6870.

επίσης υπάρχουν διάφορα μεγέθη στις κάρτες γραφικών από 26-27 εκ. για την R9 280x σε μέγεθος είναι περίπου ίδια με την 270x

τώρα βέβαια εσύ επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου :)

ειναι ακριβως οπως τα λες φιλτατε !

σκυλι η 6870 αλλα σε καινουριους τιτλους που εχουμε δεν τραβαει καλα στην αναλυση που δουλευω ( 1920*1200 ) και το 1gb μνημης που εχει δεν φτανει για πουθενα πλεον !

γιαυτο σκευτομαι να παω σε μια 280, εστω την ποιο απλη εκδωση οχι καμια oc αλλα δεν ξερω πως θα χορεσει στο κουτι μου το οποιο ειναι ενα απλο midi case και η αποσταση τωρα της 6870 με τους HDD ειναι καπως οριακη.

Δημοσ.

σε frames  με την 270x (η αλλιώς HD 7870 ) θα δεις μια αύξηση περίπου 25-30%.

τώρα βέβαια εσύ επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου   :)

Θα συμφωνήσω με τον προ λαλήσαντα  σε όλα που γράφει τώρα για το μέγεθος της κάρτας θα ψάξεις να βρεις την υλοποίηση που σου ταιριάζει ας πούμε η ASUS που πήρα εγώ είναι 27cm άν δεν κάνω λάθος η gigabyte είναι ακόμη μεγαλύτερη όμως έχει τρία fan για την ψύξη  

Δημοσ.

ειναι ακριβως οπως τα λες φιλτατε !

σκυλι η 6870 αλλα σε καινουριους τιτλους που εχουμε δεν τραβαει καλα στην αναλυση που δουλευω ( 1920*1200 ) και το 1gb μνημης που εχει δεν φτανει για πουθενα πλεον !

γιαυτο σκευτομαι να παω σε μια 280, εστω την ποιο απλη εκδωση οχι καμια oc αλλα δεν ξερω πως θα χορεσει στο κουτι μου το οποιο ειναι ενα απλο midi case και η αποσταση τωρα της 6870 με τους HDD ειναι καπως οριακη.

Πρέπει να μετρήσεις τότε την απόσταση (μήκος) εως τους HDD και να συγκρίνεις τα εκατοστά της κάρτας που τελικά θα σε ενδιαφέρει...εγώ από μία HD 6850 πήγα στην R9 280Χ και μπορώ να πω ότι είναι μέρα με τη νύχτα..όπως σου είπαν και τα παιδιά υπάρχουν υλοποιήσεις με 26-27 εκ. πχ: sapphire dual-x oc

Δημοσ.

Και με 270Χ θα χει αν δεν μπορεί να πάει σε ακριβότερες.

απ οτι βλεπω δεν αξιζει......η 270Χ ειναι προτιμότερη απ την 280Χ, δεν αξιζει τα ~100€ διαφορα απ την 270Χ !!!

η 6870 ειναι 24cm εχω περιθώριο μεχρι 27cm  και αφυνω και 2cm κενο για να υπαρχει χωρος αναμεσα σε vga & HDD. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγαινε σε nvidia ,γνωμη μου ,δεν θα σου πω για τα physx η τo cuda ,g sync κτλ αλλα για το πολυ καλο support που εχει η nvidia σε σχεση με την amd στο τομεα drivers με καινουρια profiles και υποστηριξη αρκετα συντομα το ενα update με το αλλο.

Κατι το οποιο δυστυχως δεν συμβαινει με την amd που αρκετες φορες μενουν πισω σε καποια games που τα πανε καλυτερα οι nvidia καθως ειναι δικα της πχ, batman ,assassin's creed 

Δημοσ.

Πηγαινε σε nvidia ,γνωμη μου ,δεν θα σου πω για τα physx η τo cuda ,g sync κτλ αλλα για το πολυ καλο support που εχει η nvidia σε σχεση με την amd στο τομεα drivers με καινουρια profiles και υποστηριξη αρκετα συντομα το ενα update με το αλλο.

Κατι το οποιο δυστυχως δεν συμβαινει με την amd που αρκετες φορες μενουν πισω σε καποια games που τα πανε καλυτερα οι nvidia καθως ειναι δικα της πχ, batman ,assassin's creed

Με το mantle τωρα πηγαινε για amd με τα χιλια!! Αυτα με τους drivers πραγματικα κουραστηκα να τα ακουω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...