Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά οι κάρτες είναι πάνω κάτω το ίδιο, απλά η gtx 760 είναι λίγο γρηγορότερη..φυσικά υπάρχουν διάφορες εκδόσεις και από τις 2 πλευρές πχ: ΑΜD http://www.techpowerup.com/gpudb/b2467/sapphire-vapor-x-r9-270x-oc.html

NVIDIA http://www.techpowerup.com/gpudb/b2144/gigabyte-gtx-760-windforce-3x-oc-rev-2.html

Εδώ μιά σύγκριση: http://www.anandtech.com/bench/product/1043?vs=1038

Δημοσ.

Ειναι ιδιες καρτες αναλογος τα games που παιζεις φιλε πχ αν παιζεις bf4 που ειναι Optimized για amd πας στην r9 270x αν παιζεις metro last light που ειναι optimized για nvidia παιρνεις την gtx 760...It s up to you

Δημοσ.

παιδια επιδι ειμαι και γω στο ψήσιμο για ποια απ τις 2 βλεπω οτι η 760 ειναι  ποιο δυνατη σε γενικο τομεα.

αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν κανω αλλαγή τος οδηγους απ την δικη μου HD6870 μου λεει οτι βγαζει-βαζει και οδηγους απ το usb..... 

το συστιμα μου ειναι 

cpu fx 8350

gva 6870

mobo gigabyte 990xa

8bg ram

750watt psu

αν παω σε nvidia θα εχω προβλημα στα usb ? 

Δημοσ.

γιατι μπερδευεις το chipset driver με τον gpu driver;

δεν θα εχεις κανενα θεμα να βγαλεις τους gpu drivers

δεν μπερδευω τιποτα εγω !!!!

οταν κανω εγκατασταση καινουριους drivers βαζει και drivers usb !!!!! η κατι τετοιο σχετικο διλαδι !!!!

Δημοσ.

την ιδια μητρικη εχουμε,αποκλειεται.

μεσα στον catalyst περιεχονται C++ redistibutables,net framework και drivers

οι usb drivers ειναι μεσα στους chipset drivers :-D

Δημοσ.

την ιδια μητρικη εχουμε,αποκλειεται.

μεσα στον catalyst περιεχονται C++ redistibutables,net framework και drivers

οι usb drivers ειναι μεσα στους chipset drivers :-D

και τι διαολο μου βγαζει εμενα ?

οταν παταω unistall στο control panel μου βγαζει και ενα τετοιο πραγμα !!!

μολις βαλω τους καινουριους μου λεει ολα αυτα που ειπες απο πανω αλλα και usb....κατι !!!!

γιαυτο σκευτομαι να μην παω σε 760, βλπω οτι η 270Χ ειναι καπως οριακη για σημερινους τιτλους.

Δημοσ.

πιστεύω ότι θα χαμένος τόσο ακριβός  επεξεργαστής με όποια από τις δύο κάρτες πάρεις το καλύτερο Value στο gaming είναι η κάρτα γραφικών να είναι 1,5 η 2.0 X πιο ακριβή από τον επεξεργαστή.

κατά την γνώμη μου η πήγαινε σε....

FX 6300 + R9 270x  (+ μια 100αρα στην τσέπη σου)

η

FX 6300 + R9 280x ( τα -100 ευρώ από τον επεξεργαστή σε αρκετά καλύτερη κάρτα γραφικών)

η

ι5 4670κ + R9280x η GTX 770 ( αν είναι διατεθειμένος να βάλεις 100€ ακόμα)

πιστεύω ότι θα δεις καλύτερα αποτελέσματα σε gaming με τις παραπάνω επιλογές. 

Δημοσ.

πιστεύω ότι θα χαμένος τόσο ακριβός επεξεργαστής με όποια από τις δύο κάρτες πάρεις το καλύτερο Value στο gaming είναι η κάρτα γραφικών να είναι 1,5 η 2.0 X πιο ακριβή από τον επεξεργαστή.

κατά την γνώμη μου η πήγαινε σε....

FX 6300 + R9 270x (+ μια 100αρα στην τσέπη σου)

η

FX 6300 + R9 280x ( τα -100 ευρώ από τον επεξεργαστή σε αρκετά καλύτερη κάρτα γραφικών)

η

ι5 4670κ + R9280x η GTX 770 ( αν είναι διατεθειμένος να βάλεις 100€ ακόμα)

πιστεύω ότι θα δεις καλύτερα αποτελέσματα σε gaming με τις παραπάνω επιλογές.

ο FX8350 υπάρχει στον υπολογιστή μου απ τισ πρώτες μέρες που βγήκε στο εμπόριο. η μητρική και όλα τά υπόλοιπα υπάρχουν από πριν που δούλευαν κάποτε με έναν 1055Τ.

τον επεξεργαστή τον δουλεύω περισσότερο απ την κάρτα.

συμφωνώ και γώ σε αυτό που λεσ αλλά ούτε 300€+ υπάρχουν για μια R9 280X ούτε στο κουτί μου παίζει να χωράει τόσο μεγάλη κάρτα.

αν πω ότι παω σε R9 270X πόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά σε ποσοστό επί τισ % σε καρέ απ την 6870 που εχω τώρα ?

αναφέρω ότι η κάρτα που εχω βλέπω ότι μένει περισσότερο από μνήμη παρά από gpu ! ( σύμφωνα με το gpu-z )

Δημοσ.

ο FX8350 υπάρχει στον υπολογιστή μου απ τισ πρώτες μέρες που βγήκε στο εμπόριο. η μητρική και όλα τά υπόλοιπα υπάρχουν από πριν που δούλευαν κάποτε με έναν 1055Τ.

τον επεξεργαστή τον δουλεύω περισσότερο απ την κάρτα.

συμφωνώ και γώ σε αυτό που λεσ αλλά ούτε 300€+ υπάρχουν για μια R9 280X ούτε στο κουτί μου παίζει να χωράει τόσο μεγάλη κάρτα.

αν πω ότι παω σε R9 270X πόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά σε ποσοστό επί τισ % σε καρέ απ την 6870 που εχω τώρα ?

αναφέρω ότι η κάρτα που εχω βλέπω ότι μένει περισσότερο από μνήμη παρά από gpu ! ( σύμφωνα με το gpu-z )

Επειδή είμαι κάτοχος της R9 270x μπορώ να αναφέρω κάποια προβληματάκια μικρο-flickering... οπότε θα πρότεινα να κοιτάξεις σε GTX 760 καλύτερα

Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος της R9 270x μπορώ να αναφέρω κάποια προβληματάκια μικρο-flickering... οπότε θα πρότεινα να κοιτάξεις σε GTX 760 καλύτερα

crysis 3, bf4 κτλπ βαριά παιχνίδια πωσ τα πάει με τέρμα γραφικα χωρίς ΑΑ ?

Δημοσ.

Τα πάει περίφημα και στο Crysis 3 και στο BF4 και στο λέει κάποιος που  ο επεξεργαστής* του είναι οριακός ώστε  να ακολουθήσει

την δύναμη της κάρτας

* AΜD Phenom 4X 955 Black Box

Δημοσ.

Τα πάει περίφημα και στο Crysis 3 και στο BF4 και στο λέει κάποιος που ο επεξεργαστής* του είναι οριακός ώστε να ακολουθήσει

την δύναμη της κάρτας

* AΜD Phenom 4X 955 Black Box

όταν λεσ περίφημα ?

τα εφέ όλα τέρμα ? σε τι ανάλυση ?

με πόσα καρέ περίπου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...