taxtax Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Είδα στο Carrefour Αλίμου, ράδιο CD με USB, Kenwood KDC-3054URY στα 39€. Είχε κάπου 12 κομμάτια. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και σε άλλα καταστήματα ή μόνο στο συγκεκριμένο Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από taxtax 3
stamatisj1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πολυ καλή τιμή.Αρκετα αξιόλογο γιά τα χρηματά του
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος πού κυμαίνεται σε σχέση με κάποιο σαν το Pioneer DEH 1400UB;
newtech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος πού κυμαίνεται σε σχέση με κάποιο σαν το Pioneer DEH 1400UB; Στα ιδια ειναι.
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πήγα σήμερα και είχε μόνο το U30R. Τι διαφορές έχει;Ίδιο μου φαίνεται. Εν πάσει περιπτώσει πηρα ένα, έδωσα και ένα κουπόνι 30ευρώ που είχα απο την anytime και πλήρωσα 9 ευρώ! Τώρα πως θα το εγκαταστήσω; Αν καταφέρω να βγάλω το παλιό,η καλωδίωση είναι plug n play; Αλλιώς πόσο παίρνουν για την εγκατάσταση; Μη μου ζητάνε όσο είχε το μηχανημα. Πάντως είναι απίστευτο πόσο έχουν πέσει οι τιμές. Πριν 10 χρόνια είχα πάρει ένα kenwood mp3 μόλις είχαν βγει τα mp3 και είχα δώσει 600ευρώ! 1
Teisos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ....ένα κουπόνι που είχα απο την anytime.. ; Στην ασφαλιστική αναφέρεσαι; Για την εγκατάσταση, ναι, αν έχεις δώσει 9 ευρώ, θα σου ζητήσουν όσο έχει το μηχάνημα και περισσότερο και είναι απολύτως λογικό. Αν και δεν είναι απίθανο να είναι όντως plug&play
Chris93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 @johnbond,ειναι σχετικα ευκολο,μια μεγαλη φισα εχει και ακομα ενα καλωδιο για την κεραια (συνηθως ετσι ειναι) που στην ουσια ναι,plug 'n play ειναι...βγαζεις το παλιο και τη βαση του και τοποθετεις την καινουργια βαση,κλεινεις και τα δοντακια της προς τα μεσα για να ειναι καλα στερεωμενη κ μετα αφου εχεις κουμπωσει τα πισω καλωδια στην πηγη,τη σπρωχνεις μεσα...για μενα δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για αυτη τη διαδικασια παντως :Ρ
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ; Στην ασφαλιστική αναφέρεσαι; Για την εγκατάσταση, ναι, αν έχεις δώσει 9 ευρώ, θα σου ζητήσουν όσο έχει το μηχάνημα και περισσότερο και είναι απολύτως λογικό. Αν και δεν είναι απίθανο να είναι όντως plug&play Ναι για την ασφαλιστική λέω. Αν κάνει 5-10 λεπτά να το βάλει να του δώσω 10 ευρω,με το δίκιο του. Αλλά φοβάμαι μήπως ζητάνε 20-30 για μια τόσο απλή δουλειά. @johnbond,ειναι σχετικα ευκολο,μια μεγαλη φισα εχει και ακομα ενα καλωδιο για την κεραια (συνηθως ετσι ειναι) που στην ουσια ναι,plug 'n play ειναι...βγαζεις το παλιο και τη βαση του και τοποθετεις την καινουργια βαση,κλεινεις και τα δοντακια της προς τα μεσα για να ειναι καλα στερεωμενη κ μετα αφου εχεις κουμπωσει τα πισω καλωδια στην πηγη,τη σπρωχνεις μεσα...για μενα δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για αυτη τη διαδικασια παντως :Ρ Τώρα θα δοκιμάσω να το κάνω μόνος μου.Αν το βύσμα ταιριάζει υπάρχει περίπτωση κάτι να μην ταιριάζει στα ρεύματα κτλ και να προκαλέσω βλάβη;
Chris93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 @johnbond δε νομιζω ρε συ,ολα universal ειναι αυτα δεν πιστευω να εχει κατι διαφορετικο...μη σε παρω κ στο λαιμο μου βεβαια,περιμενε μηπως εχουμε καναν ηλεκτρολογο συμφορουμιστα :Ρ σε 3-4 που εχω βαλει παντως δεν ειχα προβλημα,ηταν σε ολα η ιδια διαδικασια... 1
scifo77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 τωρα στο carefour αλιμου εχει 3 κομματια και απο τα 2 μοντελα
newtech Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πήγα σήμερα και είχε μόνο το U30R. Τι διαφορές έχει;Ίδιο μου φαίνεται. Εν πάσει περιπτώσει πηρα ένα, έδωσα και ένα κουπόνι 30ευρώ που είχα απο την anytime και πλήρωσα 9 ευρώ! Τώρα πως θα το εγκαταστήσω; Αν καταφέρω να βγάλω το παλιό,η καλωδίωση είναι plug n play; Αλλιώς πόσο παίρνουν για την εγκατάσταση; Μη μου ζητάνε όσο είχε το μηχανημα. Πάντως είναι απίστευτο πόσο έχουν πέσει οι τιμές. Πριν 10 χρόνια είχα πάρει ένα kenwood mp3 μόλις είχαν βγει τα mp3 και είχα δώσει 600ευρώ! Σε καποια θελει (αν εισαι αρχαριος) περιπου μια ωρα.. αλλα νιοθεις σαν να αγωρασες κατι απο τα IKEA. Αν ειχες αλλο τοτε απλα σε 30 λεπτα εισαι μια χαρα. Αν δεις και εχεις θεμα τοτε πας καπου και στο βαζουν (20€ θελουν +-) 1
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το έβαλα τελικά.Δεν είχα κανένα θέμα με τα καλώδια. Δυσκολευτηκα μόνο στο να βγάλω το παλιό.Αφού δεν ξήλωσα την κονσόλα του αυτοκινήτου ολόκληρη όλα καλά. 1
Chris93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το έβαλα τελικά.Δεν είχα κανένα θέμα με τα καλώδια. Δυσκολευτηκα μόνο στο να βγάλω το παλιό.Αφού δεν ξήλωσα την κονσόλα του αυτοκινήτου ολόκληρη όλα καλά. Μεγιες john !! συνηθως για να το βγαλεις βαζεις 2 μεταλλικες μλκιτσες αριστερα και δεξια της πηγης (σε σχισμες που εχει) κ μετα την τραβας...λογικα στο καινουργιο θα στα ειχε μεσα...αντε και καλα ακουσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα