Προς το περιεχόμενο

ziparisma game σε πολλα κοματια

nikos_greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ,εχω κατεβασει στο mac ενα παιχνιδι που ειναι 11,5 gb παω να το βαλω σε ενα σκληρο να το μεταφερω και ενω εχει χορο λεει οτι δεν εχει....με ποιο προγραμα μπορο να το ζιπαρο σε πολλα κοματια που να χορεσει στο δίσκο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παιδια ,εχω κατεβασει στο mac ενα παιχνιδι που ειναι 11,5 gb παω να το βαλω σε ενα σκληρο να το μεταφερω και ενω εχει χορο λεει οτι δεν εχει....με ποιο προγραμα μπορο να το ζιπαρο σε πολλα κοματια που να χορεσει στο δίσκο??

Τι format είναι ο σκληρός? Μήπως ειναι fat 32?

και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χωραει ενω έχει χώρο ο σκληρός.... Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θες να το σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια, για αυτό ρωτάω αν οφείλεται στο format του σκληρού ή καλυτερα το file system.

Εσύ έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που θες να κάνεις και γιατί?

καταρχην ειναι εξωτερικος σκληρός και τον συνδεω με mac...και εχω ξανακουσει μια τετοια περιπτωση και το ελησε με αυτο το τροπο...απλα δε βρισκω προγραμμα..αυτο που θελω ειναι αντι να το ziparo σε ενα αρχειο να το κανω σε πολλα μικροτερου μεγεθους...!!!ξερω οτι γινεται προγραμμα δε ξερω

καταρχην ειναι εξωτερικος σκληρός και τον συνδεω με mac...και εχω ξανακουσει μια τετοια περιπτωση και το ελησε με αυτο το τροπο...απλα δε βρισκω προγραμμα..αυτο που θελω ειναι αντι να το ziparo σε ενα αρχειο να το κανω σε πολλα μικροτερου μεγεθους...!!!ξερω οτι γινεται προγραμμα δε ξερω

Προφανώς ο σκληρός είναι  fat 32.  Σου συνιστώ για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες που δεν αξίζουνε, να βρεις τροπο να βαλεις το paragon ntfs ώστε να κανεις τους εξωτερικούς σκληρούς σου που είναι πάνω απο 4gb   και θες να δουλεύουν και σε pc με windows, ntfs format.

Αλλιώς υπαρχει το ifilesplitter στο App Store...

Προφανώς ο σκληρός είναι  fat 32.  Σου συνιστώ για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες που δεν αξίζουνε, να βρεις τροπο να βαλεις το paragon ntfs ώστε να κανεις τους εξωτερικούς σκληρούς σου που είναι πάνω απο 4gb   και θες να δουλεύουν και σε pc με windows, ntfs format.

Αλλιώς υπαρχει το ifilesplitter στο App Store...

ευχαριστω νομίζω πως κανει...θα δω και θα σου πω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...