Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε αλλους αλλα απο χτες αρχεί χαρακτηριστικά ορισμένες φορές (40 δεύτερα καπου εκει) να γράψω μια απάντηση , και το παρατήρησα και απο την δουλειά και απο το σπίτι τώρα με διαφορετικους browsers

Edit : Για να κανω edit τώρα έκανε 1.5 λεπτό

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε αλλους αλλα απο χτες αρχεί χαρακτηριστικά ορισμένες φορές (40 δεύτερα καπου εκει) να γράψω μια απάντηση , και το παρατήρησα και απο την δουλειά και απο το σπίτι τώρα με διαφορετικους browsers

Edit : Για να κανω edit τώρα έκανε 1.5 λεπτό

Και εμενα απο χθες μου κανει κανα 20ρι δευτερα και για edit και για απαντηση.

Δημοσ.

Όντως υπάρχουν κάποια θέματα με την απόκριση του server στις διαδικασίες που αναφέρετε. Ετοιμάζουμε κάποιες εργασίες για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Αργεί κάποιες φόρες, αλλά αν ανοίξεις δεύτερο παράθυρο με το φόρουμ, θα δεις ότι έχει δημοσιευθεί το πόστ.

Άρα μπορείς να γράψεις το κείμενο να πατήσεις απάντηση, και από άλλο tab ελέγχεις αν έχει δημοσιευθεί, έτσι δεν περιμένεις…

Στην ουσία δεν καθυστερεί ο server, αλλά ο browser κολάει/καθυστερεί να κάνει refresh…

Δημοσ.

ναι ισχυει .και εγω εχω καθυστερηση ειδικα οταν ειναι ωρες αιχμης με το να γινει το Post.τις αλλες ωρες πχ πρωινες ωρες που δεν ειναι μεσα τοσα ατομα σαν να παιζει καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...