SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε αλλους αλλα απο χτες αρχεί χαρακτηριστικά ορισμένες φορές (40 δεύτερα καπου εκει) να γράψω μια απάντηση , και το παρατήρησα και απο την δουλειά και απο το σπίτι τώρα με διαφορετικους browsers Edit : Για να κανω edit τώρα έκανε 1.5 λεπτό
stamatinho Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε αλλους αλλα απο χτες αρχεί χαρακτηριστικά ορισμένες φορές (40 δεύτερα καπου εκει) να γράψω μια απάντηση , και το παρατήρησα και απο την δουλειά και απο το σπίτι τώρα με διαφορετικους browsers Edit : Για να κανω edit τώρα έκανε 1.5 λεπτό Και εμενα απο χθες μου κανει κανα 20ρι δευτερα και για edit και για απαντηση.
Hal9000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όντως υπάρχουν κάποια θέματα με την απόκριση του server στις διαδικασίες που αναφέρετε. Ετοιμάζουμε κάποιες εργασίες για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. 3
Ziant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αργεί κάποιες φόρες, αλλά αν ανοίξεις δεύτερο παράθυρο με το φόρουμ, θα δεις ότι έχει δημοσιευθεί το πόστ. Άρα μπορείς να γράψεις το κείμενο να πατήσεις απάντηση, και από άλλο tab ελέγχεις αν έχει δημοσιευθεί, έτσι δεν περιμένεις… Στην ουσία δεν καθυστερεί ο server, αλλά ο browser κολάει/καθυστερεί να κάνει refresh…
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ναι ισχυει .και εγω εχω καθυστερηση ειδικα οταν ειναι ωρες αιχμης με το να γινει το Post.τις αλλες ωρες πχ πρωινες ωρες που δεν ειναι μεσα τοσα ατομα σαν να παιζει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις