Ηλίας 19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την οργάνωση εργασιών. Π.χ. να μπορώ να έχω ένα ολόκληρο βιβλίο και να μεταβαίνει με τη μία σε συγκεκριμέβη σελίδα, να χωρίζει σε κεφάλαια να οργανώνει φωτογραφίες, πίνακες, σχεδιαγράμματα;
paperpakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δωσε σε παρακαλω λιγες παραπανω πληροφοριες για το τι ακριβως θες. Σε ευχαριστω πολυ
Ηλίας 19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να έχω σε ηλεκτρονική μορφή ένα βιβλίο και να έχω "σελιδοδείκτες" σε συγκεκριμένα κεφάλαια. Να πατάω ας πούμε π.χ. Α' Σταυροφορία και να με πηγαίνει αμέσως στο σχετικό κεφάλαιο. Επίσης να μπορώ να απομονώνων κεφάλαια.
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να έχω σε ηλεκτρονική μορφή ένα βιβλίο και να έχω "σελιδοδείκτες" σε συγκεκριμένα κεφάλαια. Να πατάω ας πούμε π.χ. Α' Σταυροφορία και να με πηγαίνει αμέσως στο σχετικό κεφάλαιο. Επίσης να μπορώ να απομονώνων κεφάλαια.Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις,αν τα κάνεις μόνος σου,με html,να βρεθεί μαγικό πρόγραμμα που να μπορεί να του δώσεις οποιοδήποτε βιβλίο σε οποιαδήποτε μορφή και να το κάνει αυτό μόνο του δεν υπάρχει.
accipio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αν μιλάς για pdf αρχεία, μπορείς να βάλεις σελιδοδείκτες είτε με το Acrobat Professional, είτε με δωρεάν εργαλεία όπως το jPdfBookmarks ή το PdgCntEditor. Αν μιλάς για αρχεία Word και γενικά κειμένου, μπορείς να πλοηγείσαι στο έγγραφο με τη δημιουργία επικεφαλίδων στα επιμέρους κεφάλαια και τη δημιουργία πίνακα περιεχομένων στην αρχή ή στο τέλος του εγγράφου.
Ηλίας 19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ κατι τέτοιο ήθελα, γαι pdf.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα