kallstrom7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εχω αγορασει ενα pc εδω και 3 μηνες amd fx 6-core 6300 με μητρικη Gigabyte GA-990XA-UD3 και καρτα γραφικων GIGABYTE HD7790 , τις τελευταιες μερες μου κανει συχνα αυτα τα 'αναβοσβησιματα' και τα windows βγαζουν το κλασικο μνματακι καθε φορα ποθ επαναφερεται η εικονα, ειναι κατι σοβαρο, μπορω το διορθωσω ;
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μονο σε άκυρες στιγμές τα πετάει η οταν παίζεις παιχνίδια ? Δοκίμασε με καινούργιους η παλαιότερους drivers μηπως λυθεί το πρόβλημα και πες και λιγο με το hwmonitor τι θερμοκρασίες εχεις σε idle αλλα και full οταν δηλαδή εισαι σε παιχνίδι Ποιο τροφοδοτικό εχεις ?
kallstrom7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 XFX ProSeries 550W σε ακυρες στιγμες, σε παιχνιδια δεν ειχα προβλημα αν κ εχω να παιξω κανενα 15ημερο αλλα επαιζα μια χαρα το nba2k14 πχ, και απο θερμοκρασιες 35 βαθμους
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Για δοκίμασε τοτε αυτο με τους drivers που σου ειπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα