jlopin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 είμαι συνδρομητής σε wind και τελειώνει σε 2 εβδομάδες το πρόγραμμα που έχω σταθερό και ιντερνετ και ήθελα να το ανανεώσω. Τους παίρνω τηλ και περίμενα 40 λεπτά .μετά από 40 λεπτά μου λένε ότι δεν είμαι στο σωστό τμήμα και πρέπει να με συνδέσουν με άλλο τμήμα . στο τέλος μετά από 1 ώρα και 35 λεπτα με γράψανε και μου λέγανε δεν μπορώ να κάνουμε τίποτα . πραγαμτικά είχα όλη την καλή διάθεση για να ανανεώσω αλλά με την κοροιδία της wind δεν θέλω ούτε να τους βλεπω
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Στην γυναίκα μου που την πήραν για να τις υπενθυμίσουν ότι έχει ληξιπρόθεσμη οφειλή στο συμβόλαιο της τους είπε ότι τέλος του μήνα που θα έχω λεφτά θα πληρώσω τον λογαριασμό που χρωστάω Η υπαλληλος ξέρεις τι της απάντησε? Κυρία μου δεν είστε σε θέση να μας πείτε πότε θα κάνετε εσείς κατάθεση..... Αν όμως τους πεις οτι θα το κάνω μεταφορά στην cosmote η στη vodafone εκεί πεφτει το γλύψιμο της αρκούδας Εγώ στενοχωριέμαι με την κατάσταση στην Ελλάδα και ειδικά για τα παιδιά που είναι αναγκασμένα να δουλεύουν σε τμήματα εισπρακτικά . Πρέπει να πέφτει πολύ άγρια κατσάδα από τους ανωτέρους για αυτά που θα λένε στους πελάτες. Και δυστυχώς μιας και δεν υπάρχουν δουλειές πρέπει να δείχνουν στον πελάτη έναν άλλο εαυτό μακριά από αυτόν που τους αντιπροσωπεύει γενικότερα στην ζωή τους.
jlopin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 εδώ εγώ σου λεώ που έχω σταθερό και internet στη wind τους πήρα τηλέφωνο για ανανέωση με λίγο καλύτερη τιμή και μετά από 1 ώρα και 35 λέπτα μου είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα . και τώρα που είπες και εσύ αυτά με τέτοια αντιμέτώπιση που είχε η γυναικά σου(έτσι όπως της μίλησαν ) εγώ φεύγω απο wind . Δεν ανέχομαι να μη σέβονται τους πέλατες τους .
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 α.για ανανεωση μιλας με πωλησεις οχι με support.δεν ξερω αν σε καταστηματα wind μπορεις να κανεις ανανεωση. αλλα ναι και εγω θα την εκανα .ασχετα που θασε παρουν τηλ μετα να σου πουν γιατι φευγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα