Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος, ευχαριστώ πολύ.

Να ξέρεις πως η MSI έχει

α) καλύτερο σύστημα ψύξης

β) είναι χρονισμένη στην συχνότητα των 1000-1050Mhz boost

1013429.jpg

Η Powercolor είναι στα 850Mhz - 1000Mhz boost 

show_img.asp?id=483&file=image_b_s_3.jpg

Από την άλλη τα τροφοδοτικά έχουν

το 550άρη 44Α στην 12V rail   , 44χ 12= 524Watt  για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών !

Το 650άρη  53Α στην 12άρα   53 X12=  636WATT μαξ για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών

Η μητρική είναι αυτή

schematic_6.jpg

materinskaya_plata_s-am3_amd_970_gigabyt

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες νομίζω ότι κατέληξα. Εφάρμοσα κάποια από αυτά που μου είπατε εδώ και κάποια πράγματα που μου είπαν φίλοι μου. Θα προτιμίσω e-shop τελικά και μια κάρτα λίγο πιο φτηνή. Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν.

http://i43.tinypic.com/2ur1e9y.jpg

Δημοσ.

H 280Χ πάντως δεν έχει καμιά σχέση με την 760 σε απόδοση.

Δυστυχώς δεν έχει και στην τιμή. Και οι δύο είναι υπερβολές, άλλωστε. Σαν να λες στον άλλον που πήρε Πόρσε ότι η Φεράρι είναι καλύτερη. :-D

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες νομίζω ότι κατέληξα. Εφάρμοσα κάποια από αυτά που μου είπατε εδώ και κάποια πράγματα που μου είπαν φίλοι μου. Θα προτιμίσω e-shop τελικά και μια κάρτα λίγο πιο φτηνή. Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν.

http://i43.tinypic.com/2ur1e9y.jpg

Εισαι στα 691ευρω με την 760 και η συνθεση μου στα 668 με την 280x και σε καταστημα που ειναι και στην κρητη κιολας,μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το σκεπτικο σου?  

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι στα 691ευρω με την 760 και η συνθεση μου στα 668 με την 280x και σε καταστημα που ειναι και στην κρητη κιολας,μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το σκεπτικο σου?  

Ίδια τιμή είναι φίλε, μιας και εγώ συμπεριέλαβα το dvd και το hdmi για την τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και τις δύο τις θεωρώ από υπεραρκετές έως υπερβολικές. Μου άρεσε περισσότερο η τελική σύνθεση που έκανα κι ας μην έχει τόσο καλή κάρτα.

Πλάκα πλάκα αυτό το μαγαζί είναι 500 μέτρα από το σπίτι μου, τώρα το κατάλαβα. :-D

Και κάτι άλλο για όποιον γνωρίζει. Λέω  τελικά να πάρω αυτό το κουτί http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807677

Έχει περισσότερους ανεμιστήρες και χώρους για δίσκους. Επίσης κάποιος στα σχόλια λέει για πλαινό παράθυρο, από την φωτογραφία φαίνεται σκεπασμένο. Ξέρει κανένας τί ισχύει;

Δημοσ.

Αντε +14,5 το Link.png Site: dvd και παλι φθηνοτερα βγαινει.Μπορει να θεωρεις υπερβολη τις 2 καρτες αλλα γιατι να μην εχεις την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

Αντε +14,5 το Link.png Site: dvd και παλι φθηνοτερα βγαινει.Μπορει να θεωρεις υπερβολη τις 2 καρτες αλλα γιατι να μην εχεις την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα?

Σου είπα και πριν, θυσιάζω την κάρτα για το καλύτερο (κατ εμέ) σύνολο.

Δημοσ.

Δεν ειναι καλυτερη αλλα αφου θες να πιστευεις αυτο καλες αγορες και καλοριζικα   :-)   

Κράτησα την μητρική που πρότεινες, καλύτερη από αυτήν που είχα διαλέξει στην αρχή. Από εκεί και πέρα άλλαξα RAM, τροφοδοσία και κουτί. Νομίζω ότι και με την 760 θα τρέχει άριστα το μηχάνημα. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Δημοσ.

πρωτη φορα βλεπω να προτιμανε μαγαζι που εινα ψιλοχειροτερο απο το αλλο που του προταθηκε μαζι με χειροτερη καρτα και περισσοτερα χρηματα....

γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου?

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν διαβάζετε τις υπόλοιπες απαντήσεις; Συμφωνώ ότι είναι καλύτερη κάρτα. Κάποια από τα υπόλοιπα παρελκόμενα δεν μου άρεσαν και τα άλλαξα. Θεωρείτε ότι με την 760 θα έχω ''θέματα"; Είναι χειρότερη, αλλά δε θα με καλύψει;

Δημοσ.

Απολύτως χαλαρά ρε, τα μέλη του φόρουμ με βοήθησαν πολύ. Απλά δεν μου άρεσαν η ΡΑΜ, το τροφοδοτικό και το κουτί. Πρέπει να κόψω από αυτά για να πιάσω την R9 280X.

Θεωρείς ότι είναι εξ ίσου καλά με αυτά που έβαλα; Δεν παρείγγειλα ακόμα άλλωστε, μπορώ να αλλάξω γνώμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...