Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..χρειαζομαι απαραιτητα την βοηθεια σας.

Εχω αγορασει το ps3 super slim. βαζω 1 παιχνιδι πρωτη φορα να παιξω χωρις να το εβαλα και αλλη φορα. Το εγκαθιστω install. Μπορει να μου ζητηθει να κανω update χωρις να εχω ιντερνετ ή ασυρματο δικτυο? Απαντηστε μου σας παρακαλω.... Ευχαριστώ εκ των προτερων..

Δημοσ.

Μπορείς να παίξει και Offline τα παιχνίδια. Άρα δέν χρειάζεται Updates κτλ...

Προτείνεται όμως το Ps3 να είναι συνδεμένο στο ίντερνετ έτσι ώστε να κάνει όλα τα updates κτλ.

Τα Updates σου κάνουν καλύτερη την κονσόλα σου... γιατί να μην τα κάνεις?

Αυτά.

Δημοσ.

Ξερεις ποια ειναι η απορια μου? Μπορει να σου ζητηθουν update ειτε να το ζητουν τα παιχνιδια ειτε η κονσολα? Αλλα αναφερομαι να ζητηθουν χωρις συνδεση ιντερνετ.Αυτο ειναι το ερωτημα μου.δεν κανω update γιατί δε θελω να περασω το ιντερνετ στο PS3. απαντησε μου οσο πιο συντομα.σε ευχαριστω παντως που μου απαντας...

Mod edit: Διορθώθηκε η SMS γραφή ("γτ", "δ")  και τα engreek ("πσ3", "απντεητ"), όπως έγινε και στο αρχικό post (OP). Παρακαλώ να γράφετε σε σωστά ελληνικά. Τα προβληματικά μηνύματα θα σβήνονται χωρίς προειδοποιήσεις ή παρόμοιες συντονιστικές παρεμβάσεις.

Δημοσ.

αν το παιχνιδι που πας να παιξεις απαιτει firmware μεγαλυτερο απο αυτο που ειναι περασμενο στην κονσολα θα ζητησει update το οποιο βρισκεται μεσα στο δισκακι.

Οπως σου ειπαν και πριν,καλο ειναι να συνδεσεις την κονσολα στο ιντερνετ ωστε να περαστουν τα τυχων updates των παιχνιδιων.

διορθωνουν προβλματα,bugs κλπ.

Δημοσ.

Ξερεις ποια ειναι η απορια μου? Μπορει να σου ζητηθουν απντειτ ειτε να το ζητουν τα παιχνιδια ειτε η κονσολα? Αλλα αναφερομαι να ζητηθουν χωρις συνδεση ιντερνετ.Αυτο ειναι το ερωτημα μου.δ κανω απντειτ γτ δε θελω να περασω το ιντερνετ στο πσ3.απαντησε μου οσο πιο συντομα.σε ευχαριστω παντως που μου αοαντας...

Αν επιτρέπεις, για ποιο λόγο δε θέλεις να συνδέσεις το PS3 στο ίντερνετ;

Δημοσ.

Αν το παιχνίδι χρειάζεται update system για να παίξει θα το κάνει από το δισκάκι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ίντερνετ. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσεις να παίξεις ένα παιχνίδι. Και όχι αν δε το έχεις στο ίντερνετ δε μπορεί κανένα παιχνίδι να ζητήσει αναβάθμιση από τη στιγμή που δε θα μπορεί να δει αν υπάρχει ποιο νέα έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...