Προς το περιεχόμενο

Console Framedrop?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το σκεφτόμουνα για κάνα Xbox τσιπαρισμένο αλλά από ότι ξέρω δυστυχώς δεν έχει θύρες USB,οπότε δεν μπορώ να βάλω στικάκια και να δω ταινίες κτλ.Επίσης από ότι ξέρω δεν υπάρχουν κάμερες κτλ όπως στο PS2.

Επίσης αν είναι μόνο αυτό με frame drop δεν με πειράζει αλλά αν είναι τα μισά games να έχουν framedrops,δεν αξίζει ο κόπος...

Ειρωνικά είπα να πάρει Xbox :P

Από περιέργεια, επειδή μου φαίνονται πολύ περίεργες οι ερωτήσεις σου στην παρούσα χρονική στιγμή. Παίζεις, γενικά, παιχνίδια κάπου; Είχες ποτέ κονσόλα άλλη; Παίζεις σε PC; 'Η πρώτη φορά πας να ασχοληθείς με παιχνίδια;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Crysis 3 :-D .Φιλε μου καθε παιχνιδι μπορει να εχει σημεια με framedrops.Δεν ειναι κριτηριο αυτο για αγορα μηχανηματος.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου το ps2 ειχε πολλα περισσοτερα παιχνιδια μιας και το xbox βγηκε αργοτερα.Στα multiplatforms η διαφορα στον οπτικο τομεα ηταν μεγαλη μιας και το Xbox ηταν πολυ δυνατοτερο και γι'αυτο εβγαλε και καποια παιχνιδια που στο ps2 δε βγηκαν οπως Doom 3,Ninja Gaiden,Half life 2 και αλλα.Παρε και τις δυο αν μπορεις :-D

Δημοσ.

Θα ήθελα να πάρω και τις δύο αλλά προς το παρόν λόγω οικονομικού θα πάρω μία μόνο κοντά στα 50Ε.Βασικά θα έκλεινα προς το Xbox μιας και δεν το είχα ποτέ και ήθελα έτσι να πειραματιστώ κιόλας με διάφορα mods κτλ.Βασικά με ενδιαφέρει η ποιότητα των παιχνιδιών και όχι τόσο η ποσότητα.Ακούω όμως κι άλλες προτάσεις!

Επίσης μπορώ να κατεβάσω isos από το internet και να τα κάψω σε DVD όπως κάνω με το PS2;

Δημοσ.

Αν σου είναι οκ το χειριστήριο του ps2,πάρε ps2. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις παιχνίδια,χειριστήρια κτλπ για αυτό από ότι για το xbox.

Εγώ είχα πάρει xbox κάποτε γιατί ήθελα να παίξω και το Halo,αλλά αργότερα μου χάλασε ο σκληρός του δίσκος που ήταν μάπα κομμάτι.

(Παρεπιπτόντος,ένας western digital δίσκος για pc που έχω από το 2000 (4gb) ακόμα και μετά από 14 χρόνια δουλεύει άψογα,άσχετα αν πλέον δεν τον χρησιμοποιώ γιατί τα βύσματα IDE έχουν καταργηθεί από τις μητρικές.)

Το durability να φρόντιζε η Microsoft στις κονσόλες της να ήταν σε καλά επίπεδα...

Δημοσ.

Εννοείται να πάρεις PS2. Ακριβώς επειδή σε νοιάζει η ποιότητα, η οποία υπάρχει και σε μεγάλη ποσότητα σε αυτό ;)

Τα περισσότερα καλά παιχνίδια του Xbox που δεν υπήρχαν στο PS2 μπορεί να τα παίξει και το PC σου τώρα, και καλύτερα μάλιστα (KotOR, Jade Empire, Halo etc) και δεν εννοώ μέσω emulation, έχουν κυκλοφορήσει κανονικά, τα περισσότερα θα τα βρεις στο Steam.

Δημοσ.

Δεν έχει κανένα νόημα να ξεκινήσεις να παίζεις τα GT με τη σειρά που βγήκαν τώρα. Στο 4 θα πας με τη μία. Εχε και υπόψη σου ότι θα βρεις αρκετά εύκολα τιμόνι για το PS2 και το Gran Turismo. Για το Forza του πρώτου Χμποχ δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι. Δε θυμάμαι καν τι υπήρχε διαθέσιμο τότε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...