Προς το περιεχόμενο

Console Framedrop?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα κάπου ότι το Shadow of the Collosus και κάτι άλλα παιχνίδια έχουν framedrop ακόμα και στα 14FPS στο PS2,ισχύει;Γιατί λέω να πάρω ένα PS2 για να παίξω κάνα παλιό παιχνιδάκι αλλά αν είναι να υπάρχει framedrop και στις κονσόλες,άστο καλύτερα,θα μείνω με το PC.Και είναι κρίμα γιατί οι κονσόλες για αυτό βγήκαν,για να παίζουν παιχνίδια και το σταθερό framerate ήταν ένα + απέναντι στο pc gaming.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμαμαι ειχα διαβασει κατι για framedrops αλλα θα κανεις εγκλημα αν δεν παιξεις το Shadow of the Colossus γι αυτο το λογο.Μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων.Εγω παντως το επαιξα στο ps3 HD Collection και σκεφτομουν τι παιχνιδαρα θα ειχα χασει αν δεν ειχε βγει αυτη η συλλογη

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως έχει τίποτα σχέση με την κονσόλα γιατί τι να πω,αν είναι να υπάρχουν framedrops και σε console games μου φαίνεται ότι χάθηκε ένας σοβαρός λόγος για να προτιμήσει κάποιος κονσόλα αντί για pc για gaming.

Δημοσ.

Ο λόγος να προτιμήσεις μια κονσόλα είναι τα παιχνίδια της που δεν υπάρχουν αλλού.

Ακόμα και στο Ν64 είχα παιχνίδια με framedrops. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι έγκλημα να χάσεις τέτοιο αριστούργημα όπως το Shadow of the Colossus επειδή έχει framedrops. Φυσικά, αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις PS3 αντί για PS2 θα σ' το πρότεινα να το κάνεις με κλειστά μάτια, καθώς και θα παίξεις την καλύτερη έκδοση του SotC και θα έχεις και μπόλικα άλλα πολύ καλά exclusives, τόσο του PS2 σε HD versions όσο και του PS3.

Δημοσ.

Πάρε κάνα Xbox να παίξεις τα παιχνίδια του PS2, sure...  :huh:

Αν αυτό είναι το μόνο σου κριτήριο για το τι να πάρεις, καλύτερα να μην πάρεις τίποτα, επειδή παντού υπάρχουν παιχνίδια με framedrops. 

Δημοσ.

Ναι το σκεφτόμουνα για κάνα Xbox τσιπαρισμένο αλλά από ότι ξέρω δυστυχώς δεν έχει θύρες USB,οπότε δεν μπορώ να βάλω στικάκια και να δω ταινίες κτλ.Επίσης από ότι ξέρω δεν υπάρχουν κάμερες κτλ όπως στο PS2.

Επίσης αν είναι μόνο αυτό με frame drop δεν με πειράζει αλλά αν είναι τα μισά games να έχουν framedrops,δεν αξίζει ο κόπος...

Δημοσ.

Εχεις δει ποτε παιχνιδι του PS2??H απλα καπου ακουσες οτι εχει framedrops?Τοσα χρονια πριν που επαιζα εγω τουλαχιστον(ακομα και τωρα παιζω ps2 και  ps1)δεν μου φαινοταν...Οταν παιξεις το shadow of the colossus πιστεψε με το τελευταιο που θα σε νοιαξει ειναι το framedrop...Τωρα αν ξεκινας να παιζεις και εχεις στο μυαλο σου να μετρας frames αστο καλυτερα...Η εμπειρια παντως στα παιχνιδια του ps2 δεν αλλοιωνεται απο το framedrop.Τωρα για το Xbox το πρωτο δεν χρειαζεται να εχει usb.Του κοτσαρεις ενα μεγαλυτερο σκληρο και του περνας παιχνιδια- ταινιες απο το pc με ftp και εισαι οκ.

Δημοσ.

Δεν μιλούσα μόνο για το Shadow of the Colossus αλλά γενικά.Δηλαδή υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που έχουν framedrops;Γιατί αν είναι 10-20 παιχνίδια που έχουν framedrops σιγά το πράγμα αλλά αν είναι εκατοντάδες τότε θα το σκεφτώ δύο φορές πριν επιλέξω το PS2.Επίσης αυτό μου με χαλάει στο πρώτο Xbox δεν είναι τόσο το USB (μιας και από ότι είδα μπορείς να μετατρέψεις την θύρα του χειριστηρίου σε θύρα USB),είναι το γεγονός ότι δεν έχει υποστήριξη.Και δεν μιλάω για παιχνίδια αλλά κάμερες,τιμονιέρες κτλ που έχουν βγει για το PS2 και όχι για το Xbox.Από την άλλη το Xbox παίρνει και λειτουργικό και γίνεται και σαν PC μιας και βάζεις και σκληρό.Λέτε στα καινούργια Slim να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με το SotC;

Δημοσ.

Ξεκινας λαθος φιλε μου..Αν ενδιαφερεσαι να ασχοληθεις με το ps2 ΔΕΝ ειναι ανασταλτικος παραγοντας το framedrop.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι το λες.Εχω παιξει,χωρις υπερβολες,τα περισσοτερα απο τα οποια παιχνιδια εχουν βγει για αυτη την κονσολα και δεν παρατηρησα κατι η τουλαχιστον σε βαθμο να ειναι ενα παιχνιδι unplayable η εστω σε σημειο να κατανταει σπαστικο.Για το xbox παλι δεν θα στο προτεινα να βαλεις δισκο για να το κανεις pc γιατι απλα σερνεται...Μια διανομη linux που ειχα βαλει καποτε ηταν απλα τραγικο.

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο,συμφωνω.Anyway,το Xbox με χαλαει για την υποστήριξη γιατι κατα τα αλλα μου φαινεται ανωτερο απο το ps2.

Δημοσ.

Γενικοτερα αν το δεις και διαφορετικα, αν στην τελικη δε μπορεις να δεχτεις τα framedrops και στις κονσολες τοτε δεν εισαι για κονσολα....φιλικα παντα, απλα βλεπω κοσμο εδω να δαπανει χρονο και ορεξη για να σου απαντησει εν ετη 2014 ποιοι ειναι οι λογοι για να προτιμησεις ενα ps2...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...