jonhh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 το laptop μου έχει ενσωματωμένη κάμερα, αλλά θέλω να κάνω default για το σύστημα μια άλλη κάμερα usb που έχω. Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω πως μπορώ να το αλλάξω... Ευχαριστώ!
jonhh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.manycam.com/ σορυ αλλά άσχετο το link.
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ποιό laptop έχεις;; και ποιά κάμερα θέλεις να κουμπώσεις επάνω;; για να την 'δεί' το λάπτοπ χρειάζεται driver..τους έχεις;;
jonhh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ποιό laptop έχεις;; και ποιά κάμερα θέλεις να κουμπώσεις επάνω;; για να την 'δεί' το λάπτοπ χρειάζεται driver..τους έχεις;; Έχω εγκαταστήσει τους drivers και η κάμερα δουλεύει κανονικά (skype, fb, google ktl..). Απλά θέλω η επιλογή της να γίνει default. Γιατί τρέχω ένα πρόγραμμα που παίρνει σαν είσοδο τη κάμερα και ανοίγει αυτόματα η default που είναι του λάπτοπ. Και εγώ θέλω του USB. Αφού ρώτησες έχω dell inspiron 15z
kostas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα , μηπως αν πας και ξετικαρεις την επιλογη (εκκινηση) , που ξεκινανε οι συσκευες η τα προγραμματα ? η να κανεις το εξης ¨στο device manager να κανεις disable , τη συσκευη , λεω μηπως σε βοηθησει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα