Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. σήμερα μου ήρθε ο υπολογηστης τα συνδεσα ολλα και μεχρι στηγμησ λειτουργικο μου μένει.

Εχω μια καινούρια ερώτηση: βράκα πάλι απο ένα φίλο μία οθόνη την οποία δέν την δούλευε και την πήρα.

έχει το εξής πρόβλημα:όταν την ενεργοποιώ εμφανίζει εικόνα για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει σάν να μπαίνει σε αναμονή ανώ το φωτάκι τηε είναι μπέ οτι είναι δηλαδή εν λειτουργεία.. τι μπορεί να είναι?χαλασμένη οθόνη ή πρέπει να την κάνω ρεσέτ με κάποιο τρόπο?

ειναι η LG1934s

Δημοσ.

Μάλλον φταίει κάποιος πυκνωτής, το εκάνε και μένα αυτό η οθόνη μου και άλλαξε ο μπαμπάς μου έναν πυκνωτή και έγινε.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Αν έχεις τη δυνατότητα, μπορείς να ελέγξεις αρχικά το τροφοδοτικό για φουσκωμένους πυκνωτές.

Δημοσ.

Αυτο ηταν..το έκανα εχθές και δέν πρόλαβα να το πώ εδώ ήταν φουσκωμένος ένας πυκνωτής του τροφοδοτικού 25V 1000μF και τόν αντικατέστησα με έναν που είχα ήδη 35V 1000μf και δουλεύει μιά χαρά.

Τα Windows τα εγατέστησα  στον σκληρό που είχα απο το λάπτοπ μου όντος είναι λιγο αργός σε σχέση με αυτά που φοράει  αλλα για αρχή είναι μιά χαρά!

Προσάθησα να του βάλω τό σκληρό που είχα (Εξωτερικό αφαιρούμενο) αφου τόν σύνδεσα με sata  και τροφοδοσία κατα τήν εγκατάσταση κόλησε σε ένα στάδιο και ακουγόνταν συνέχεια ενα μπιπ-μπιπ-μπιπ-μπιπ απο το ηχειάκι της μητρικής και μετά πο ρεστάρτ που έκανα δέν αναγνώριζε κάν το σκληρό ενώ πρίν αυτή τη διαδικασία τον αναγνώριζε..

Τι έγινε?χάλασε ο σκληρός?

Δημοσ.

Ωραία, και από αυτά που είδα σε βλαβες για το συγκεκριμένο monitor είσαι και τυχερός που ήταν μόνο πυκνωτής.

- Μηπως κουνήθηκε κανένα καλώδιο κατά την εγκατάσταση και σταμάτησε ο σκληρός? Δοκίμασες να τρέξεις κάποιο διαγνωστικό;

Δημοσ.

Τι ενωείς να τρέξω κάποιο διαγνωτικο?

Να συνδέσω το σκληρό ξανά ενώ είναι ανοιχτά τα windows και να δώ τι τρέχει?

Εκανα μια δοκιμή να συνδέσω το σκληρό αλλά δέν τον εμφανίζει κάν στον υπολογιστή..

Υπάρχει τρόπος?

Εχω και ένα σκληρό ο οποίος ειναι 500 gb 32mb bufer τα οιπολοιπα δέν τα θυμάμαι και έχει το ίδιο πρόβλημα δέν φαίνετε πουθενά εάν τόν συνδέσω..υπάρχει τρόπος να τον εντοπίσω και να κάνω διορθόσεις με κάποιο τέτοιο διαγνωστικό?

Δημοσ.

Λοιπόν είναι 2

1)seagete barracuda 7200.11

500gb

post-285890-0-34903400-1393860903_thumb.jpg

(η φωτο είναι απο το ιντερνετ αλλά ειναι ακριβός το ίδιο)

2) seagate barracuda 1000gb (αφαιρουμενος)

Δημοσ.

Αν επρόκειτο για έναν σκληρό θε έλεγα ότι ίσως κάτι να συνέβη, αλλά και στους δύο...; Ψάξε το λίγο περισσότερο μέσα στο bios (boot priority κλπ).

Δημοσ.

το PC ειναι πάρα πολύ καλό και δουλευει αψογα!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθειά σας!

Τους σκληρούς θα τους αφίσω ώς έχει και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σάς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...