Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες, επειδή δε σκοπεύω να χώσω άλλα λεφτά στο μηχάνημα στο μέλλον, έδωσα τελικά 100 ακόμα και χτύπησα την πρόταση του N1KOSSS αλλά με την 280X, για να με βγάλει μερικά χρονάκια όπως είπατε.

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι η 280X χρειάζεται 70W παραπάνω από την 270X. Φαντάζομαι επαρκεί το 600αρι τροφοδοτικό που πήρα, έτσι;

Δημοσ.

Επικοινωνόντας σήμερα με το Vision Studio για την παραγγελία μου, μου είπαν πως παρέχουν τελικά και αυτοί δωρεάν συναρμολόγηση του υπολογιστή!

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στα παρακάτω, μια και το πλαίσιο ήταν το μόνο μαγαζί που είχε R9 280X σε στοκ (όλα τα άλλα μου έδιναν 10-15 μέρες παράδοση). Ερώτηση: με τη στοκ ψύκτρα που έχει ο επεξεργαστής θα υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες; Ψύκτρα είναι το μόνο που δε μπόρεσα να βρω στο συγκεκριμένο μαγαζί.

pc_zps70bf0afc.jpg

N1KOSSS, κανένα άλλο σχόλιο για το configuration (μια και άλλαξα αναγκαστικά μερικά από την πρότασή σου);

Δημοσ.

Δικιο εχει ο απο επανω.. κριμα σε 800 ευρο μηχανημα να εχεις το b chip.. παρε την giga με το Η..

Και το τροφοδοτικο που εχεις φιλος απο την ιδια corsair χαρακτηριζεται ως "Likely compatible"

για του λογου το αληθες

το δικο σου ειναι το τεταρτο απο το τελος!

http://www.corsair.com/us/blog/haswell-compatibility-with-corsair-power-supplies/

Δημοσ.

και το πλαίσιο 0 ποικιλία σε psu!σε ανεβάζει πολύ σε τιμή το tx...μία ακόμα ιδέα είναι να φτιάξεις αλλού το pc και να πάρεις την κάρτα γραφικών απο πλαίσιο που την έχει.(το να βάλεις την κάρτα γραφικών μόνος σου είναι το πιο εύκολο πράγμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...