21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αυτό συμβαίνει συνέχεια και για αυτό πρέπει να βελτιωθεί και να μην έχουμε παλιό λογισμικό στο κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το 99% των χρηστών έχει android για αυτό στοχεύει εκεί το 99% των επιθέσεων. Έφυγε από την μόδα το "viruses για pc vs viruses για mac" και πήγαμε στα κινητά τώρα? Τα αυτονόητα να ξαναλέμε πάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starky Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, διάβασα όλα απο όλους. Αν και δηλώνω εξ' αρχής άσχετος, δεν έχω τις τόσες γνώσεις κάποιων εδώ (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) χωρίς να θέλω να μπώ σε καμία αντιπαράθεση (θέλω μόνο πληροφορίες ουσιαστικές που θα πώ παρακάτω) Είμουν χρήστης απο το πρώτο iphone έως το πεντάρι στα 64 gb. Όταν πήγα να δώ το 5s χαλάστηκα διότι δεν υπήρχε καμία ουσιαστική διαφορά και τελικά κατέληξα σε android... Samsung note3 με το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Μετά τον πρόλογο όμως προχωράω στην ερώτηση: Τι να κατεβάσω ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κακόβουλους επισκέπτες στο κινητό μου και φυσικά πιθανές υποκλοπές? Το ρωτάω διότι πραγματικά το τηλέφωνο ή phablet που απόκτησα το έχω καθαρά για επαγγελματική χρήση, δεν κατεβάζω ότι νάναι εφαρμογές αλλά φοβάμαι γιατί ξέρω ότι σε λειτουργικά ευρείας κατανάλωσης και αποδοχής υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι. Εξακολουθώ να είμαι χρήστης IOS σε imac, ipad, macbook και δεν φτύνω την εταιρεία απλά άλλαξα εξηγώντας παραπάνω τους λόγους. Περιμένω λοιπόν απαντήσεις ΜΟΝΟ για το τι πρόγραμμα ή προγράμματα σου διασφαλίζουν το "απόρρητο" της συσκευής. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 2 χρόνια στο android ιό δεν είδα.Τόσα άτομα με android που ξέρω,ούτε εκείνοι δεν είδαν ιό. Περίεργο,σύμφωνα με πολλούς εδώ θα πρέπει να έκανα εργοστασιακό reset κάθε βδομάδα με τόσο σκατά OS... Δεν μιλάμε για ιούς με την έννοια που έχουμε σε pc και μπορούν να σου καταστρέψουν αρχεία κλπ. Συνήθως μιλάμε για υποκλοπές προσωπικών στοιχείων, πληροφορίες συναλλαγών και γενικώς ενέργειες για τις οποίες δεν έχεις συμφωνήσει και δεν έχεις ενημερωθεί κατα την εγκατάσταση λογισμικού. Καλημέρα, διάβασα όλα απο όλους. Αν και δηλώνω εξ' αρχής άσχετος, δεν έχω τις τόσες γνώσεις κάποιων εδώ (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) χωρίς να θέλω να μπώ σε καμία αντιπαράθεση (θέλω μόνο πληροφορίες ουσιαστικές που θα πώ παρακάτω) Είμουν χρήστης απο το πρώτο iphone έως το πεντάρι στα 64 gb. Όταν πήγα να δώ το 5s χαλάστηκα διότι δεν υπήρχε καμία ουσιαστική διαφορά και τελικά κατέληξα σε android... Samsung note3 με το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Μετά τον πρόλογο όμως προχωράω στην ερώτηση: Τι να κατεβάσω ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κακόβουλους επισκέπτες στο κινητό μου και φυσικά πιθανές υποκλοπές? Το ρωτάω διότι πραγματικά το τηλέφωνο ή phablet που απόκτησα το έχω καθαρά για επαγγελματική χρήση, δεν κατεβάζω ότι νάναι εφαρμογές αλλά φοβάμαι γιατί ξέρω ότι σε λειτουργικά ευρείας κατανάλωσης και αποδοχής υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι. Εξακολουθώ να είμαι χρήστης IOS σε imac, ipad, macbook και δεν φτύνω την εταιρεία απλά άλλαξα εξηγώντας παραπάνω τους λόγους. Περιμένω λοιπόν απαντήσεις ΜΟΝΟ για το τι πρόγραμμα ή προγράμματα σου διασφαλίζουν το "απόρρητο" της συσκευής. Ευχαριστώ Έχω το 5s και τελευταία και το Note3 μιας και κατά καιρούς με πιάνει κάτι και δοκιμάζω τις τρέχουσες εκδόσεις του Android κλπ. Κανόνας προστασίας συγκεκριμένος δεν υπάρχει και θεωρώ πως τα περισσότερα "antivirus" κάθε άλλο παρά σε προστατεύουν (ίσα ίσα νομίζω πως σου τρώνε και πολύτιμους πόρους από τη συσκευή όσο τρέχουν). Αν προσέχεις τι κατεβάζεις και απο πού, δύσκολα θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα και ειδικά αν οι περισσότερες εφαρμογές προέρχονται απο επώνυμους developers, εταιρίες κλπ. Αν όμως κατεβάζεις από όπου να ναι και ειδικά απο διάφορα sites που μαζί με την εφαρμογή που θες, σου κατεβάζουν και 3-4 άλλες χωρίς να το ξέρεις, τότε ναι θα έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή. Προσωπικά δεν επιλέγω ούτε το jailbreak στο ios, ούτε και το root στο Android (και ας χρειάζεται να περιμένω περισσότερο για νέα updates). Αγοράζω κανονικά από app και play store τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν και όλα είναι super. Στο Note 3 το Knox προσφέρει επιπλέον ασφάλεια αλλά το "κραζουν" όλοι μιας και τους χαλάει τα σχέδια σε κάθε απόπειρα για root, που καταγράφεται και ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής. Όπως βλέπεις οι περισσότεροι χρήστες δεν ενδιαφέρνται τόσο για την ασφάλεια των δεδομένων τους και προτιμούν απλά να απολαμβάνουν την "ελευθερία" σκαλίζοντας όλη τη μέρα τις συσκευές τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Και όμως! Και ξέρεις τι φταίει? Οι άπειρες συσκευές που κυκλοφορούν με android! Και γι αυτό βλέπεις το swift key στο top3 ενώ πλεον έχεις πολύ καλύτερη υποστήριξη πληκτρολογίου απο το stock android ή την Samsung. Αλλά επειδή οι περισσότερες συσκευές είναι με παλιές εκδόσεις android, ο κόσμος ψάχνει ακόμη εφαρμογές μπας και σώσει την κατάσταση. τουλάχιστον στο android ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλάξεις πληκτρολόγιο και να βάλεις αυτό που σε βολεύει στο ios έχεις μόνο το στοκ που είναι ανεπαρκές και δε μπορείς να κάνεις τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starky Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Στο Note 3 το Knox προσφέρει επιπλέον ασφάλεια αλλά το "κραζουν" όλοι μιας και τους χαλάει τα σχέδια σε κάθε απόπειρα για root, που καταγράφεται και ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής. Όπως βλέπεις οι περισσότεροι χρήστες δεν ενδιαφέρνται τόσο για την ασφάλεια των δεδομένων τους και προτιμούν απλά να απολαμβάνουν την "ελευθερία" σκαλίζοντας όλη τη μέρα τις συσκευές τους... Φίλε σε ευχαριστώ, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος... Να συμπληρώσω ότι έχω και το avast (το premium) και στο iphone στο παρελθόν δεν έσπασα ποτέ το πρόγραμμα... (δεν μου χρειάζεται ίσως) Ηθελα όμως να ρωτήσω... το knox (χωρίς να φανεί αστείο) το έχω αλλά δεν το έχω ποτέ χρησιμοποιήσει. Δεν ήξερα κάν τι είναι. Αν κατάλαβα καλά να δουλεύω απο εκεί το κινητό μου?? Χρειάζεται κάτι επιπλέον να γνωρίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 τουλάχιστον στο android ΜΠΟΡΕΙΣ να αλλάξεις πληκτρολόγιο και να βάλεις αυτό που σε βολεύει στο ios έχεις μόνο το στοκ που είναι ανεπαρκές και δε μπορείς να κάνεις τίποτα Πληκτρολόγιο = BlackBerry QWERTY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Φίλε σε ευχαριστώ, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος... Να συμπληρώσω ότι έχω και το avast (το premium) και στο iphone στο παρελθόν δεν έσπασα ποτέ το πρόγραμμα... (δεν μου χρειάζεται ίσως) Ηθελα όμως να ρωτήσω... το knox (χωρίς να φανεί αστείο) το έχω αλλά δεν το έχω ποτέ χρησιμοποιήσει. Δεν ήξερα κάν τι είναι. Αν κατάλαβα καλά να δουλεύω απο εκεί το κινητό μου?? Χρειάζεται κάτι επιπλέον να γνωρίζω? Ας πούμε γενικά πως το knox ειναι μια "ομπρέλα" αυξημένης ασφάλειας, κάτω απο την οποία τρέχεις όποιες εφαρμογές θες (ενημερώνεται συνεχώς η λίστα). Τα δεδομένα που διακινείς σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο ασφαλή κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Norton 360 (με 10 ευρώ, τρείς άδειες)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Norton 360 (με 10 ευρώ, τρείς άδειες)... Τόσα χρόνια κάναμε αμάν να φύγουμε από Νορτον τώρα θα μπει και στο κινητό; ΛοΛ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πληκτρολόγιο = BlackBerry QWERTYΌπως έχει αποδείξει τελικά η πράξη το qwerty είναι ανούσιο και άχρηστο για μια φορητή συσκευή που σε ενδιαφέρει κυρίως ο πολύτιμος χώρος της οθόνης όσο υπάρχουν πληκτρολόγια σαν το swype Η πορεία της bb άλλωστε τα λέει όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Norton 360 (με 10 ευρώ, τρείς άδειες)... Τρία post το ίδιο πράγμα... Πρέπει να είσαι πολύ ενθουσιασμένος... :P Δεν χρειάζεται "antivirus". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Όπως έχει αποδείξει τελικά η πράξη το qwerty είναι ανούσιο και άχρηστο για μια φορητή συσκευή που σε ενδιαφέρει κυρίως ο πολύτιμος χώρος της οθόνης όσο υπάρχουν πληκτρολόγια σαν το swype Η πορεία της bb άλλωστε τα λέει όλα 1. Είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που υπάρχει και real/physical (Q10, Q5) και virtual (Z10, Z30). Μιλάω για BB10. 2. Η πορεία της εταιρείας είναι σχετικά καλά στον τομέα της (target group = επαγγελματίες). 3. - (Removed) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 1. Είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που υπάρχει και real/physical (Q10, Q5) και virtual (Z10, Z30). Μιλάω για BB10. 2. Η πορεία της εταιρείας είναι σχετικά καλά στον τομέα της (target group = επαγγελματίες). 3. - (Removed) Για το 2 θα διαφωνήσω. Το Android πλέον έχει περάσει και στον τομέα αυτό. Θεωρώ πως αν είχε κάνει κίνηση προς τα εκεί η Microsoft, τα Windows Phone θα είχαν αποσπάσει οποιοδήποτε μερίδιο ανήκε στην RIM. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως το BB10 και το promotion της εταιρίας παρουσιάζουν νέες και νέους να ακούνε μουσική στην παραλία, να σερφάρουν στο internet στην καφετέρια κλπ κλπ... Το μέχρι πρότινος εταιρικό προφιλ της RIM πήγε περίπατο γιατί απλά απευθύνεται σε λίγους οι οποίοι λίγοι πλέον γλυκοκοιτάζουν τα Android smartphones ή απλά καταφεύγουν σε iPhone που είναι και premium συσκευές. Επί του θέματος, τώρα με τα κινέζικα smartphones που δικαίως έχουν κατακλύσει τον κόσμο, οι χρήστες Android αυξάνονται δραματικά. Στον φιλικό μου κύκλο, χωρίς την δική μου παρότρυνση, το τελευταίο δίμηνο έχουν αγοραστεί 11 Zoppo, Jiayu & ThL high end android smartphones. Θα ήθελα να δω αντίστοιχη έρευνα του σε 1 χρόνο από τώρα... Μακελειό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Για το 2 θα διαφωνήσω. Το Android πλέον έχει περάσει και στον τομέα αυτό. Θεωρώ πως αν είχε κάνει κίνηση προς τα εκεί η Microsoft, τα Windows Phone θα είχαν αποσπάσει οποιοδήποτε μερίδιο ανήκε στην RIM. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως το BB10 και το promotion της εταιρίας παρουσιάζουν νέες και νέους να ακούνε μουσική στην παραλία, να σερφάρουν στο internet στην καφετέρια κλπ κλπ... Το μέχρι πρότινος εταιρικό προφιλ της RIM πήγε περίπατο γιατί απλά απευθύνεται σε λίγους οι οποίοι λίγοι πλέον γλυκοκοιτάζουν τα Android smartphones ή απλά καταφεύγουν σε iPhone που είναι και premium συσκευές. Επί του θέματος, τώρα με τα κινέζικα smartphones που δικαίως έχουν κατακλύσει τον κόσμο, οι χρήστες Android αυξάνονται δραματικά. Στον φιλικό μου κύκλο, χωρίς την δική μου παρότρυνση, το τελευταίο δίμηνο έχουν αγοραστεί 11 Zoppo, Jiayu & ThL high end android smartphones. Θα ήθελα να δω αντίστοιχη έρευνα του σε 1 χρόνο από τώρα... Μακελειό! Βασικά όσες εταιρείες φύγανε από BlackBerry πήγανε κατά κύριο λόγο σε Apple και iPhone. Τα WP θα προσπαθήσουν να πάρουν μερίδιο από εκεί, φυσικό είναι. Το promo για BB10 με το old management ήταν για κλάματα, αυτό το ξέρουμε. Παρόλα αυτά imho το BB10 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα. (βλέπε όμως πόσα άτομα θα πεταχτούν και θα αρχίσουν να λένε τα δικά τους χωρίς να έχουν ιδέα) Δεν ξέρω καμία από τις εταιρείες που είπες, αλλά το θεωρείς παράλογο να έχει γεμίσει ο τόπος με Android και τα μερίδια αγοράς να είναι τεράστια όταν έχεις τους πάντες να φτιάχνουν κινητά με αυτό και ένα τεράστιο % να είναι "τζάμπα"; Μεγαλύτερο κέρδος για παρόχους = περισσότερο promotion από αυτούς. Και δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα που πάροχοι και προσφορές/επιδοτήσεις για κινητά κτλ είναι για γέλια και για κλάματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα