Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πρόσφατα αγόρασα μια κάμερα gopro hero black edition, με την οποία γράφω ενα σπορ με το οποίο ασχολούμαι (μηχανοκίνητος αθλητισμός). Κάποια απτα βίντεο , θέλω να τα ανεβάσω στο youtube, αλλα δεν έχω ιδέα ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για επεξεργασία (να κόψω κομμάτια που δεν χρειάζονται, να μοντάρω, να βάλω κάποια εφέ και να συμπιέσω το τελικό βίντεο στην μορφή και την ανάλυση που επιθυμώ).

Επειδή λοιπόν έχω μείνει πολύ πίσω στο τι χρησιμοποιείται για τέτοιου είδους εφαρμογές, θα μπορούσατε να μου προτείνετε την κατάλληλη και πιο εύχρηστη σουίτα software?

Το σύστημα μου είναι:

ι5 4570 , 8gb ram, onboard VGA.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχει δικό της πρόγραμμα η GOPRO το cineform.Το βρίσκεις και το κατεβάζεις δωρεάν απο site τους.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
<p>Kαλησπερα εχω και εγω αποριες σχετικα.</p> <p>1)Πως κανουμε αναβαθμιση μια gopro hero+3</p> <p>2)Πως συμπιεζουμε τα βιντεο</p>[/quote

Κάποιος κάποια γνώμη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δώσε καμμιά λεπτομέρεια...

Τι αναβάθμηση; Υπάρχει καινούριο Firmware?

Γιατί να συμπιέσεις τα video? Το πρόγραμμα της GoPro το κατέβασες; Έχεις κάποια δυσκολία;

Manual υπάρχει;

Δημοσ.

<p>Δώσε καμμιά λεπτομέρεια...</p> <p>Τι αναβάθμηση; Υπάρχει καινούριο Firmware?</p> <p>Γιατί να συμπιέσεις τα video? Το πρόγραμμα της GoPro το κατέβασες; Έχεις κάποια δυσκολία;</p> <p>Manual υπάρχει;</p>

Σχετικά με τις αναβάθμισεις θα ήθελα να ξέρω πως γινεται και κατα δεύτερο παίρνεις νέα πράγματα

Όσο για την συμπίεση ρωτάω το εξεις

Ένα βίντεο 2 λεπτών είναι 780mb οπότε αν θες να το ανεβάσεις κάπου σε βγάζει την ψυχή

Δημοσ.

Σχετικά με τις αναβάθμισεις θα ήθελα να ξέρω πως γινεται και κατα δεύτερο παίρνεις νέα πράγματα

Όσο για την συμπίεση ρωτάω το εξεις

Ένα βίντεο 2 λεπτών είναι 780mb οπότε αν θες να το ανεβάσεις κάπου σε βγάζει την ψυχή

http://gopro.com/support/product-updates-support/

http://gopro.com/software-app/gopro-studio-edit-software

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...