tombraider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποιοτητα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, θα παρει 4.4, καρτα γραφικων και στα περισσοτερα bencmark το γ@μαει το s3 αντε παραδεξου με τωρα από τις χειρότερες οθόνες που έχω δει σε κινητό και κυρίως από θέμα χρωμάτων!! το s3 πολύ ανώτερο!!! το έχεις δει απο κοντά ή βασίζεσαι στα bencmark?? Μετα απο 3 απροβληματιστα χρονια αποφασισα να αντικαταστησω το htc desire.εχω ενα budget 250-300 ευρω. 275 ευρω εχει το s3 που ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;ειναι βασικο να υπαρχει σε μαγαζι ετοιμοπαραδωτο. προσπάθησε να βρείς άλλα 20€ και πάρε το s4 mini π.χ. http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9195-Galaxy-S4-Mini-4G-Red-EU.aspx συμφωνώ και εγώ το sp είναι ανώτερο από το s3 .
los21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε καμια περιπτωση δεν θα κοιταγα το S3 αν ημουν στην θεση σου..Το ειχα και δεν εμεινα ικανοποιημενος(ειχα αρκετο lag για high end smartphone). Κοιτα και το Huawei P6 ειναι πολυ ομορφο,αν εχεις κριτηριο και την εμφανιση.. http://www.skroutz.gr/s/3598654/Huawei-Ascend-P6.html Μπορεις να δεις και το Nexus 4,αν και πιστευω οτι δεν αξιζει τοσο στα 300Ε που το δινουν διοτι βρσικεις σφραγισμενο Nexus 5 απο αγγελια στα 350Ε.. Τελος πολυ μαζεμενο κινητο και πιο οικονομικο ειναι το L9 II http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html 1
libero1899 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 κι εγώ sp φίλε και οικονομικό και 8 mp camera και 4,6 ιντσες οθόνη
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Lag δυστυχως εχουν και τα 2 οποτε...Απο εκει και περα και τα 2 8αρα καμερα εχουν και πολυ καλη μαλιστα.Η οθονη του SP ειναι απογοητευτικα τραγικη δυστυχως γτ overall ειναι ωραια συσκευη.Επισης ο χειροτερος τροπος συγκρισης συσκευων ειναι τα benchmarks γι'αυτο σας παρακαλω μην τα παρουσιαζετε σαν επιχειρηματα
panagiotis111 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 sp καρφί αν μπείς σε σελίδα με συγκρίσεις κινητών είναι με διαφορά το καλύτερο στην τιμή του
Donalhioy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θεωρω τραγικο, εν ετη 2014 με τετοια οικονομικη κριση να προτεινουν το sp με τιμη πανω απο 200ευρο! δεν τα λυπασαι ρε φιλε? 200+ ευρο για mid range κινητο ειναι πολλλλλλαααααα τα λεφτα! "το mid range κινητο το ειπα με πολυ επιεικεια!" 2
kargo130 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βαση ελληνικης κρισης γενικως τα λεφτα για οποιδηποτε κινητο ειναι πολλα. Αλλα αυτο δεν ισχυει για αλλες χωρες για αυτο και αυτες οι τιμες. Και καποιοι βλεπουν την αγορα κινητου ως ενα δωρο που κανουν στο ευατο τους(σωστο λαθος αλλη ιστορια) οποτε cool μην αποπερνεις οσους δινουν πανω απο 100ευρω για ενα κινητο Φιλικα παντα ετσι
kataramenos32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βαση ελληνικης κρισης γενικως τα λεφτα για οποιδηποτε κινητο ειναι πολλα. Αλλα αυτο δεν ισχυει για αλλες χωρες για αυτο και αυτες οι τιμες. Και καποιοι βλεπουν την αγορα κινητου ως ενα δωρο που κανουν στο ευατο τους(σωστο λαθος αλλη ιστορια) οποτε cool μην αποπερνεις οσους δινουν πανω απο 100ευρω για ενα κινητο Φιλικα παντα ετσι Μα ο φιλος αποπαιρνει αυτους που δινουν ενα σωρο λεφτα για MID range συσκευες που δεν τα αξιζουν
kargo130 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ε ναι ρε παιδια τα mid range δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζουν?? Τα "flagship" ολα ξεκινανε απο τα 650 τουλαχιστον ασχετο που στο σκρουτζ μπορει να πεσουν στα 400 καποια στιγμη, γιατι οι πιο πολλοι που δεν εχουν πολλη σχεση με το αθλημα προτιμουν τα επωνυμα καταστηματα και πληρωνουν ακομα και τωρα τις αρχικεσ τιμες(αυτο που εγινε με τα νοκια ειναι εξαιρεση) Δηλαδη τα low πρεπει να ειναι στα 100 τα mid στα 150 και τα high ποσο? Αν παρεις το nexus που εχει τη πιο χαμηλη τιμη πωλειται με ελαχιστο κερδος απο την google γιατι ο πρωταρχικος στοχος δεν ειναι να τους αφησει λεφτα αλλα να δειξει στους κατασκευαστες πως πρεπει να ειναι τα android τηλεφωνα συμφωνα με τη google. Δεν υπερασπιζομαι τους καρχαριες φυσικα αλλα οι νομοι της αγορας ειναι τετοιοι. Και μη μου φερετε για παραδειγμα τους κινεζους γιατι τα R&D budget που εχουν ειναι απο ελαχιστα εως μηδαμηνα. Και εγω πλεον αφου χρυσοπληρωσα σε full price δυο galaxy S τωρα το σκεφτομαι σοβαρα να δωσω τοσα χρηματα για ενα κινητο αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια.
iliasmach Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 nexus 4 απο μενα,εκτος αν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω για το 5.
Donalhioy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 αποπαιρνω οσους ακομα και σε αυτη την περιοδο ειναι θυματα. αυτους οι οποιοι θελουν να την πατησουν! οχι αυτους που θελουν να παρουν ακριβο κινητο. κινητο με 200+€ για να πουλας μουρι! παντως kargo εχεις την ταση να παρεξηγεις ευκολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα