Προς το περιεχόμενο

smartphone 250-300 max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 3 απροβληματιστα χρονια αποφασισα να αντικαταστησω το htc desire.εχω ενα budget 250-300 ευρω. 275 ευρω εχει το s3 που ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;ειναι βασικο να υπαρχει σε μαγαζι ετοιμοπαραδωτο.

Δημοσ.

Το s3 το πουλάει 299 ο Κωτσόβολος με τη διαφορά ότι προσφέρει τη δυνατότητα για άτοκες δόσεις,αν δεν κάνω λάθος.Κάνε τους ένα τηλ ή πέρνα από ένα κατάστημα αν σε ενδιαφέρουν οι άτοκες.

Δημοσ.

Μετα απο 3 απροβληματιστα χρονια αποφασισα να αντικαταστησω το htc desire.εχω ενα budget 250-300 ευρω. 275 ευρω εχει το s3 που ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;ειναι βασικο να υπαρχει σε μαγαζι ετοιμοπαραδωτο.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό. Στα λεφτά του το θεωρώ εξαιρετική πρόταση - είναι και ετοιμοπαράδοτο ;)

Δημοσ.

Αλλιώς το Xperia L μπορεί να είναι ένα κινητό που δεν έχει βγάλει προβλήματα και είναι πολύ καλό σε ακόμα πιο φθηνή τιμή...γύρω στα 200.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, εχω ενα εύρος τιμών απο 250 μέχρι και 350 ευρω και ειμαι αναμεσα σε galaxy s3 σε iphone 4s και σε lumia 925, και τα τρια μ'αρεσουν και τα τρια γρηγορα κινητα χωρις να λαγκαρουν και τα τρια καλες οθονες ασχετου μεγεθους, ολα κομπλε αλλα δε ξερω βασει ποιου αλλου βασικου χαρακτηριστικου να διαλεξω...θέλω γνωμες...

Δημοσ.

το SP ειναι σε πολλα καλυτερο φιλε ;)

Πες μου εστω κ ενα και θα σε παραδεχτω. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες συσκευες εχω δουλεψει και φυσικα S3 και SP

Δημοσ.

Πες μου εστω κ ενα και θα σε παραδεχτω. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες συσκευες εχω δουλεψει και φυσικα S3 και SP

Ποιοτητα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, θα παρει 4.4, καρτα γραφικων και στα περισσοτερα bencmark το γ@μαει το s3

αντε παραδεξου με τωρα;)

Δημοσ.

Ποιοτητα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, θα παρει 4.4, καρτα γραφικων και στα περισσοτερα bencmark το γ@μαει το s3

αντε παραδεξου με τωρα ;)

συμφωνώ και εγώ το sp είναι ανώτερο από το s3 . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...