jkoukos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Όπως τα γράφεις είναι. Σίγουρα η 130502 δεν κλειδώνει την αναβάθμιση ή υποβάθμιση. Η συσκευή έχει σταματήσει να παράγεται και τώρα υπάρχει η νεώτερη WA7210Ν.
nikitas tsi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Περασα σημερα την 130502 (4.4.8) και οντως δεν κλειδωνουν οι αναβαθμισεις. Η ισχυς εκπομπης για την Ελλαδα μπορει να εχει περιοριστει στα 8db λογω Ευρωπαικης νομοθεσιας αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα αν διαλεξει καποιος ως χωρα το .... Πακισταν. Σε αυτη τη ρυθμιση εκπεμπει ξανα στα 24 db.
Deu164 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 το έχω και εγώ και είναι το v1.1 το ξέθαψα σήμερα για κάτι που θέλω να δοκιμάσω και του έκανα firmware update αλλα δυστυχώς πάλι με εκνευρίζει και παλιότερα που το είχα δοκιμάσει δεν είχα καταφέρει να κάνω τίποτα με security WPA-PSK/WPA2-PSK μονο με WEP η ξεκλείδωτο...
jkoukos Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καμία από τα παλιές (μόνο 11b/g) ασύρματες συσκευές της εταιρείας, δεν υποστηρίζει ασφάλεια μεγαλύτερη από WEP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα