tourist23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μαθω ρε παιδια αν μπορω σε ενα ups 1300va να εχω αυτονομια 4 εως 6 ωρες αν πανω στο ups εχω μονο ενα φορητο ραδιοφωνακι το οποιο σκεφτειτε οτι εχει χωριτικοτητα μπαταριας 800ma και ρευμα με 5βολτο φορτιστη. Αν δε γινεται με το ups μπορω καπως αλλιως να εξασφαλίσω τόσες ώρες αυτονομίας?? (σκοπός είναι να το φορτίζει ο ενδιαφερόμενος-γιατι δε θα ναι για μενα-απο το σπιτι του και να το παιρνει σε μερος χωρις ρευμα για καποιες ωρες)
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δε συμφέρει κατι τέτοιο για κανένα λόγο. Να χρησιμοποιείς δηλαδή 12volt μπαταρία για να το μετατρεψεις σε 230 και να κουμπωσεις πάνω τροφοδοτικο 5V? Σπατάλη ενέργειας καταρχήν και άβολο στη μεταφορά. Πιστεύω καλύτερα θα ήταν με μια μπαταρία από ups και ένα κυκλωματακι σταθεροποίησης τάσης στα 5v (πρέπει να υπάρχουν και έτοιμα στο ebay αλλά φτιάχνονται και σχετικά εύκολα αν έχεις γνώσεις ηλεκτρονικών) να δίνεις απευθείας στο ραδιοφωνακι.
tourist23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 οκ!! σ ευχαριστω φιλε μου!! με καλυψες!
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μαθω ρε παιδια αν μπορω σε ενα ups 1300va να εχω αυτονομια 4 εως 6 ωρες αν πανω στο ups εχω μονο ενα φορητο ραδιοφωνακι το οποιο σκεφτειτε οτι εχει χωριτικοτητα μπαταριας 800ma και ρευμα με 5βολτο φορτιστη. Αν δε γινεται με το ups μπορω καπως αλλιως να εξασφαλίσω τόσες ώρες αυτονομίας?? (σκοπός είναι να το φορτίζει ο ενδιαφερόμενος-γιατι δε θα ναι για μενα-απο το σπιτι του και να το παιρνει σε μερος χωρις ρευμα για καποιες ωρες) ναι οτι γινεται γινεται.φαντασου οτι το Ups δινει περιπου 700watt καθαρα και στα 700 watt θα εχει κανα δεκαλεπτο.οποτε για 5volt φορτιστη θα σε βγαλει ανετα για παρα παρα πολλες ωρες οχι μονο 4-6 ωρες.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι ξέχασα να πω ότι τον φτάνει το UPS για την ώρα που θέλει, απλά προσωπικά το βρίσκω ασύμφορο και άβολο να γίνει κάτι τέτοιο.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 καλα ναι το ασυμφορο πες οτι οκ.αλλα να εχεις αγκαλια το ups ειναι λιγο παραξενο.κανα Power bank δεν ξερω αν μπορει να βρει για να κανει δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα