biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε φίλε το eFuse έχει μπει στο note 3 ειναι η νέα άμυνα του Knox σε προγράμματα τύπου triangle away...στο s3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Υ.Γ.το eFuse εννοώ...το άρθρο ειναι παλιό,το έβαλα για να καταλάβεις τι εννοώ,τα τελευταία σχόλια κάτω που δηλώνουν επιτυχία!!!...ειναι για περιπτώσεις εώς τώρα...Και πέρα από όλα αυτά και κυριότερο ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ στο s3 του αδερφού μου και ΠΕΡΑΣΕ βλάβη στην εγγύηση,υμαρτον αν θέλει το παλικάρι ας μην το κάνει εγώ παρέθεσα προσωπική εμπειρία για να βοηθήσω...!!! Δεν θα κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...!!!
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε φίλε το eFuse έχει μπει στο note 3 ειναι η νέα άμυνα του Knox σε προγράμματα τύπου triangle away...στο s3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Υ.Γ.το eFuse εννοώ...το άρθρο ειναι παλιό,το έβαλα για να καταλάβεις τι εννοώ,τα τελευταία σχόλια κάτω που δηλώνουν επιτυχία!!!...ειναι για περιπτώσεις εώς τώρα...Και πέρα από όλα αυτά και κυριότερο ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ στο s3 του αδερφού μου και ΠΕΡΑΣΕ βλάβη στην εγγύηση,υμαρτον αν θέλει το παλικάρι ας μην το κάνει εγώ παρέθεσα προσωπική εμπειρία για να βοηθήσω...!!! Δεν θα κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...!!! Με όλα τα τελευταία update το έχουν βάλει μέσα, το έγραψα και πιο πίσω, μπορεί να διαβάσει και να ελέγξει εάν το FW που θα βάλει το έχει η όχι. Στα πρώτα S4 με 4.2.2 δεν το είχαν με το update στην 4.3 το έβαλαν πιθανώς να ισχύει το ίδιο και μετ το s3.εάν θέλουν το περνούν στην εγγύηση αν το βρουν αλλά δεν νομίζω.
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε s3 με την 4.3 το έκανα και πέτυχε,το eFuse δεν μπαίνει με ΟΤΑ update...αν έμπαινε ήδη θα είχε βρεθεί ο πηγαιος κώδικας του για να τον σπάσουν...ο chainfire το λέει ξεκάθαρα,αυτός ειναι ο λόγος που το note 3 δεν μπορεί να μηδενιστεί (το είχε εξ αρχής όπως και όλες οι samsung συσκευές που θα ακολουθήσουν)...συμφωνώ μαζί σου ότι από εδώ και πέρα οι Σάμυ δεν θα μπορούν να μηδενιστούν αλλά στο s3 γίνεται ακομα...
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ S4 από τα πρώτα ρουταρα αλλά official update δεν βάζει γιατί όλα πλέον γράφουν with Knox
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχεις στοκ ρόμ απλά root,έβαλες το triangle away και δεν σου κάνει update?!!!Μηπως δεν το κανεις σωστά;υποθέτω ότι ξέρεις ότι αφού κανεις την διαδικασία με το triangle πρέπει να κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,να ξανά περάσεις την stock rom από το back up σου,ξανά επαναφορά εργοστασιακών,έλεγχο αν πέτυχε το triangle (αν δεν πέτυχε ξαναρουταρεις και επαναλαμβάνεις την διαδικασία)έκανες όλα αυτά και δεν σου κάνει update???!!!κατι κανεις λάθος,εγώ σου είπα σε s3 το έκανα πέρασε η ζημιά που είχε στην εγγύηση χωρίς να μου πουν τίποτα και τα updates τα δέχεται κανονικά!!!
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έχεις στοκ ρόμ απλά root,έβαλες το triangle away και δεν σου κάνει update?!!!Μηπως δεν το κανεις σωστά;υποθέτω ότι ξέρεις ότι αφού κανεις την διαδικασία με το triangle πρέπει να κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,να ξανά περάσεις την stock rom από το back up σου,ξανά επαναφορά εργοστασιακών,έλεγχο αν πέτυχε το triangle (αν δεν πέτυχε ξαναρουταρεις και επαναλαμβάνεις την διαδικασία)έκανες όλα αυτά και δεν σου κάνει update???!!!κατι κανεις λάθος,εγώ σου είπα σε s3 το έκανα πέρασε η ζημιά που είχε στην εγγύηση χωρίς να μου πουν τίποτα και τα updates τα δέχεται κανονικά!!! ρε μαν το ΚΝΟΧ πλεον θα περνιεται μεσω firmware εαν δεν το εχει απο τη μανα του,εαν βαλεις επισημη νεα θα δεις οτι θα γραφει πλεον το fw with KNOX
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε φίλε στην τελευταία επίσημη 4.3 το έκανα,εσύ τι έβαλες δλδ;Έχει βγάλει την 4.4 και δεν το ξέρω,υμαρτον για το s3 μιλάμε...Όπως και να χει μην το κουράζουμε,εντάξει σε εσένα δεν γίνεται...εγώ ξέρω τι έκανα σε αυτό που είχα στα χέρια μου και τι πέτυχα,ας μείνει ο καθένας με τις εντυπώσεις του...
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε φίλε στην τελευταία επίσημη 4.3 το έκανα,εσύ τι έβαλες δλδ;Έχει βγάλει την 4.4 και δεν το ξέρω,υμαρτον για το s3 μιλάμε...Όπως και να χει μην το κουράζουμε,εντάξει σε εσένα δεν γίνεται...εγώ ξέρω τι έκανα σε αυτό που είχα στα χέρια μου και τι πέτυχα,ας μείνει ο καθένας με τις εντυπώσεις του... Μα δεν ειπα οτι εκανες κατι λαθος η δεν γινεται?στα μελλοντικα updates εαν παρει θα εχουν ΚΝΟΧ,για το σ4 παραδειγμα εφερα αλλα ισχυει
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτό το γνωρίζω,το 4.4 kitkat σημαίνει το τέλος όλων αυτών με το Knox να κουμανταρει πλέον και το NFC!!!Δεν θα μπορείς πλέον ούτε flip cover view να βάλεις που δεν θα ανήκει στην samsung,πλέον το ξεφτυλιζει και θα χάσει πολυ κόσμο...!Αλλα το παλικάρι εδώ μέσα έκανε ερώτηση για το s3 που έχει στην 4.3 κι εφόσον έχω προσωπική εμπειρία ότι πετυχαίνει του είπα ότι ειναι μια λύση το triangle away για τα τώρα δεδομένα,δεν έχω κανένα όφελος να μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιονδήποτε,άλλωστε δεν το παίζω <<εξυπνακιας>> το όλο concept και τα εύσημα ανήκουν στους XDA DEVELOPERS και πιο συγκεκριμένα στον chainfire...!!! Όπως και να χει παρά την αντιπαράθεση μας(όλο και κατι θετικό βγαίνει από τέτοιες συζητήσεις)σε ευχαριστώ πολυ για την συζήτηση που είχαμε...!!! 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτό το γνωρίζω,το 4.4 kitkat σημαίνει το τέλος όλων αυτών με το Knox να κουμανταρει πλέον και το NFC!!!Δεν θα μπορείς πλέον ούτε flip cover view να βάλεις που δεν θα ανήκει στην samsung,πλέον το ξεφτυλιζει και θα χάσει πολυ κόσμο...!Αλλα το παλικάρι εδώ μέσα έκανε ερώτηση για το s3 που έχει στην 4.3 κι εφόσον έχω προσωπική εμπειρία ότι πετυχαίνει του είπα ότι ειναι μια λύση το triangle away για τα τώρα δεδομένα,δεν έχω κανένα όφελος να μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιονδήποτε,άλλωστε δεν το παίζω <<εξυπνακιας>> το όλο concept και τα εύσημα ανήκουν στους XDA DEVELOPERS και πιο συγκεκριμένα στον chainfire...!!! Όπως και να χει παρά την αντιπαράθεση μας(όλο και κατι θετικό βγαίνει από τέτοιες συζητήσεις)σε ευχαριστώ πολυ για την συζήτηση που είχαμε...!!! καμια αντιπαραθεση,διαφωνωντας μαθαινουμε περισσοτερα,εγω παντως οδευω για Ν5 μετα απο αυτο και εαν βγαλει 2 εκδοσεις S5 με πλαστικο η αλουμινιο
biglinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κοιτά το s5 αναμένεται ΠΥΡΑΥΛΟΣ ,αλλά να σου πω την αλήθεια έχω ξενερώνει λίγο με την samsung,ο λόγος ειναι ότι μας βομβαρδίζει κάθε χρόνο με ένα-δυο μεγαθήρια σε διόλου ευκαταφρονητες τιμές και πλέον με το <<σφίξιμο>> του Knox δεν σου δίνει κάν και την δυνατότητα να πειραματιστεις,που σημαίνει κιόλας με ένα ui που σου προσφέρει κι αν βαρεθεις πρέπει να το <<σκοτώσεις>> για να πας σε κατι διαφορετικό συν όλο αυτό που ακούγεται περί αναμιξης του Knox ακόμα και στα περιφερειακά του samsung όπως θήκες window view,hands free,Bluetooth,NFC κλπ με πηγαίνει στην iphone λογική και μου την σπάει(παρόλο που είμαι κάτοχος και iphone αλλά το samsung μου εώς τώρα ήταν η <<χαρά του παιδιού>> που λένε...
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά δεν εχει νόημα να συνεχίσετε το καταλάβαμε
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά δεν εχει νόημα να συνεχίσετε το καταλάβαμε Όντως αλλά είχα μβ για φάγωμα τι να κάνω
biglinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Όντως αλλά είχα μβ για φάγωμα τι να κάνωΧαχαχαχα...Να σαι καλά φίλε μου!!!Ουτως η άλλως κουβέντα να γίνεται...!!!
iTechBlogGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 από επίσημη πληροφορία η εγγύση δεν χάνετε απλά δεν απευθύνεσαι στην εταιρία που το αγόρασες αλλά απευθείας στον αντιπρόσωπο που έιναι για το service στην περίπτωση μας στην arvato teleservice όπου τα επισκευάζει αν είναι κάτι θέμα του κινητού γιατί όταν θα ζητήσει ένα ανταλλακτικό δεν φαίνεται κάπου κάτι οπότε και θέλει να πάρει χρήματα από την samsung και το επισκευάζει αν δεν είναι η πλακέτα πάνω στο κινητο δεν φαίνεται αν έχει γίνει Knox ή όχι και δεν το κοιτάνε . αυτό το έμαθα από άτομο μέσα στην arvato αλλά οκ μην το πάρετε πάνω σας και καταστρέψετε το κινητό σας γιατί ουσιαστηκά σας καλύπτει στα φυσιολογικά τώρα άμα κάψετε τον επεξεργαστή και φαίνεται κάπως ότι το κάνατε εσείς τότε σίγουρα δεν θα σας καλύψει ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα