Προς το περιεχόμενο

untethered jailbreak iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο για καποιο λογο κρασάρει και κλείνει το προγραμμα σε windows 7. Καμιά ιδέα?

Βασικα η διαφορά είναι οτι το δικό μου ειναι carrier locked με AT&T γίνετε να κάνω κάτι για αυτό?

Δημοσ.

Αυτο για καποιο λογο κρασάρει και κλείνει το προγραμμα σε windows 7. Καμιά ιδέα?

Βασικα η διαφορά είναι οτι το δικό μου ειναι carrier locked με AT&T γίνετε να κάνω κάτι για αυτό?

Τρέξτο με δεξί κλικ και ως διαχειριστής.

Για το locked δε θα σε βοηθήσει το τζειλμπρεικ χρειάζεσαι r-sim με την προϋπόθεση ότι υποστηρίζεται η baseband σου. Ψάξε στο Γκουγκλ r-sim, και πήρε το μάτι μου καναδυο και στις αγγελίες εδώ μέσα

Δημοσ.

Το δοκίμασα και σαν διαχειριστής αλλά και σε combatibility mode και δεν δουλευει σε καμία περίπτωση συνεχίζει να crasharei.  Δεν ξέρω μήπως φταίει το carrier lock. Πως μπορώ να μάθω αν υποστηρίζεται η baseband μου? (Model MC918LL/A) και πως ακριβώς δουλεύει η r-sim δεν το έχω ξανακούσει αυτό.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και σαν διαχειριστής αλλά και σε combatibility mode και δεν δουλευει σε καμία περίπτωση συνεχίζει να crasharei. Δεν ξέρω μήπως φταίει το carrier lock. Πως μπορώ να μάθω αν υποστηρίζεται η baseband μου? (Model MC918LL/A) και πως ακριβώς δουλεύει η r-sim δεν το έχω ξανακούσει αυτό.

Έχει μια διαδικασία εύκολη σχετικά, αν ψάξεις λίγο θα βρεις πως ακριβώς. Δε θυμάμαι να σου πω (ή μάλλον δεν το έχω ψάξει από εποχές παλιοτερης). Ουσιαστικά είναι σα Σιμ tray που ας το πούμε ξεγελάει το κινητό να νομίζει ότι η κάρτα Σιμ που χρησιμοποιείς είναι η σωστή. Από κει και πέρα για τη baseband κοίτα ρυθμίσεις-γενικά -πληροφορίες -modem firmware. Και γκουγκλαρεις r-sim iPhone 4s baseband xxxxxxx (το νούμερο)

Δημοσ.

Την baseband μου που την βλέπω ακριβώς?

Σου ειπα ακριβώς από πανω

Δε χρειάζεται. Φαίνεται στις ρυθμίσεις. Και το ultrasn0w ΔςΝ ξεκλειδωνει 4ς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...