LifeScarcity Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς "να μην πάμε για smart tv?" H Plasma έχει καλύτερο χρώμα και το refresh rate δεν συγκρίνεται. Δεν ξέρω για stream. Mην κόβεις τα λόγια μου.Είπα "υπάρχει λόγος να μην πάμε για smart tv" γιατί έβλεπα κάτι τηλεοράσεις με 500+ που δεν ήταν smart tv.(μάλλον παλιά μοντέλα θα ταν οπότε άκυρο) Δεν ξέρω αν θα επιλέξω πλάσμα γιατί είναι έχουμε ~3μ τζαμαρία δεξιά της τηλεόρασης και ένα παράθυρο αριστερά.Δηλαδή καλοκαίρι δεν παίζει να βλέπεις που είναι ορθάνοιχτα όλα. Το έπιπλο που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση δεν είναι πολύ μεγάλο και δεν ξέρω κατα πόσο θα χωράει μια 50"+ οθόνη και η απόσταση είναι από 2-3μ εξαρτάται σε ποιον καναπέ κάθεσαι(με το μάτι οι αποστάσεις από ότι θυμάμαι,αλλά κυρίως είναι το έπιπλο που μας την κάνει) Αυτή εδώ σας λέει τίποτα;Βολεύει και το κατάστημα διότι πάει για κέρκυρα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157344.Εξάλλου από 32" θα αναβαθμιστεί οπότε κλάιν.Δεν έχει απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν αξιζει τοσα χρηματα για 40αρα και ειδικα απο eshop λογω παραεισαγωγων. Παρε την 46αρα που σου προτεινε ο Κωστας.....τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Mην κόβεις τα λόγια μου.Είπα "υπάρχει λόγος να μην πάμε για smart tv" γιατί έβλεπα κάτι τηλεοράσεις με 500+ που δεν ήταν smart tv.(μάλλον παλιά μοντέλα θα ταν οπότε άκυρο) Δεν ξέρω αν θα επιλέξω πλάσμα γιατί είναι έχουμε ~3μ τζαμαρία δεξιά της τηλεόρασης και ένα παράθυρο αριστερά.Δηλαδή καλοκαίρι δεν παίζει να βλέπεις που είναι ορθάνοιχτα όλα. Το έπιπλο που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση δεν είναι πολύ μεγάλο και δεν ξέρω κατα πόσο θα χωράει μια 50"+ οθόνη και η απόσταση είναι από 2-3μ εξαρτάται σε ποιον καναπέ κάθεσαι(με το μάτι οι αποστάσεις από ότι θυμάμαι,αλλά κυρίως είναι το έπιπλο που μας την κάνει) Αυτή εδώ σας λέει τίποτα;Βολεύει και το κατάστημα διότι πάει για κέρκυρα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157344.Εξάλλου από 32" θα αναβαθμιστεί οπότε κλάιν.Δεν έχει απαιτήσεις. Δεν έκοψα τίποτα. Έκανες 3 ερωτήσεις, ζήτησα 1 διευκρίνηση και απάντησα στις άλλες 2. Είναι κάτι που δεν βλέπω; Eπειδή έκανα ένα mini ψάξιμο χθες βράδυ υπάρχει λόγος να μην πάμε για smart tv?Χάνουμε σε χρώματα και refresh rate? btw με smart tv θα μπορεί να βλέπει live stream αγώνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εννοειται. Επειδη ομως η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλη θα ελεγα να δει καμια απο 50ιντσες και πανω π.χ αυτην http://www.skroutz.gr/s/3679979/Sony-KDL-50W656.html την οποια την ειχε βγαλει το media markt στα 749 ευρω(τωρα την εχει 799 ευρω). Επειδή ο δημιουργός του τόπικ ανέφερε ότι βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, θα τον ενδιαφέρει περισσότερο κάποιο μοντέλο που να έχει επεξεργασία κίνησης. Η 50W656 δεν έχει επεξεργασία κίνησης 1080 γραμμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Επειδή ο δημιουργός του τόπικ ανέφερε ότι βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, θα τον ενδιαφέρει περισσότερο κάποιο μοντέλο που να έχει επεξεργασία κίνησης. Η 50W656 δεν έχει επεξεργασία κίνησης 1080 γραμμών. Επειδη ομως ο δημιουργος του τοπικ εχει αποσταση 3 μετρα του προτεινα την μεγαλυτερη που θα μπορουσε να παρει συμφωνα με το μπατζετ του. Απο εκει και περα αν παει σε 42αρα και επεξεργασια κινησης 863736817063871636 να εχει στα 3 μετρα χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι. Τελος για να παει σε μια 50αρα με 100hz πραγματικα ωστε να βοηθησουν στην κινηση οταν βλεπει αγωνες το μπατζετ ανεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πάντως δε νομίζω οι 40-42" να φαίνονται σε όλους τόσο λίγες για απόσταση 3 μέτρων! Δε νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικό δηλαδή, ειδικά αν η προηγούμενη τηλεόραση ήταν πιο μικρή (που λογικά ήταν, αφού ο φίλος που άνοιξε το τόπικ είπε ότι έχει χρόνια να ασχοληθεί με tv) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 40αρα + 3 μετρα = FAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 40αρα + 3 μετρα = FAIL Μην είσαι τόσο απόλυτος..αλλά οκ απόψεις είναι αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο τι να μην ειμαι απολυτος? Σε σπιτι φιλου που πηγα να δω ταινια σε 50αρα τηλεοραση και η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα μετα απο 5 λεπτα καταλαβαινεις οτι και 5-10-15 μεγαλυτερη να ηταν θα ηταν ακομα καλυτερα. Αν η χρηση ειναι για τηλεοπτικο καθαρα τοτε και μια 46αρα θα ειναι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 40αρα + 3 μετρα = FAIL Γεγονός είναι πως πλέον (ειδικά για θέαση HD υλικού) , για αυτήν την απόσταση η 40αρα θεωρείται "μικρή". Τώρα για απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα (ποιό πρόγραμμα δηλαδή, τέλος πάντων ), εντάξει, μπορεί να είναι και ανεκτή, ειδικά αν έχεις και καλή όραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο τι να μην ειμαι απολυτος? Σε σπιτι φιλου που πηγα να δω ταινια σε 50αρα τηλεοραση και η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα μετα απο 5 λεπτα καταλαβαινεις οτι και 5-10-15 μεγαλυτερη να ηταν θα ηταν ακομα καλυτερα. Αν η χρηση ειναι για τηλεοπτικο καθαρα τοτε και μια 46αρα θα ειναι ενταξει. Εννοώ ότι έχει μεγάλη σχέση από τι tv "έρχεται" κάποιος στις 40-42 και από το πόσες απαιτήσεις έχει. Λογικό είναι αν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σπίτι μας σε μια τεράστια 4κ να μας φαίνεται αστεία η fhd 42άρα, αν όμως βλέπαμε σε μια 25άρα crt 15ετίας θα μας φανεί super. Αυτό λέω και με την ευκαιρία μπράβο για τη βοήθεια που δίνεις και τις γνώσεις πάνω στο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ομως ο δημιουργος του τοπικ εχει αποσταση 3 μετρα του προτεινα την μεγαλυτερη που θα μπορουσε να παρει συμφωνα με το μπατζετ του. Απο εκει και περα αν παει σε 42αρα και επεξεργασια κινησης 863736817063871636 να εχει στα 3 μετρα χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι. Τελος για να παει σε μια 50αρα με 100hz πραγματικα ωστε να βοηθησουν στην κινηση οταν βλεπει αγωνες το μπατζετ ανεβαινει. Το πάνελ της 50W656 είναι 120Hz. Δέν είναι τα native Hz που κάνουν τη διαφορά, αλλά τα native Hz + Motion Interpolation. Και Motion Interpolation δεν έχει η 50W656, κάτι που την καθιστά όχι τη καλύτερη επιλογή για θέαση αγώνων. Γενικά εδώ πέρα ο κόσμος νομίζει ότι όσα παραπάνω Hz έχει το πάνελ, τόσο πιό καθαρή είναι η κίνηση. Αυτό είναι λάθος. Όλες οι LCD ανεξαρτήτως των Hz του πάνελ, χωρίς Motion Interpolation δείχνουν 300 γραμμές κίνησης. Δε πα ναναι και 3000Hz το πραγματικό refresh rate? Αν δεν υπάρχει επεξεργασία κίνησης, πάλι 300 γραμμές κίνησης θα δείχνει καθαρά η ΤV. Συνεπώς, όταν κάποιος θέλει να αγοράσει τηλεόραση και λέει ότι θα βλέπει αγώνες, αμέσως κοιτάμε LCD τηλεοράσεις που έχουν καλό Motion Interpolation. Και το καλό Motion Interpolation δεν είναι απαραίτητα αντίστοιχο των Hz του πάνελ. Ή πάμε σε plasma μεριά και ησυχάζουμε. PS: Είμαι κάτοχος της 50W656. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το πάνελ της 50W656 είναι 120Hz. Δέν είναι τα native Hz που κάνουν τη διαφορά, αλλά τα native Hz + Motion Interpolation. Και Motion Interpolation δεν έχει η 50W656, κάτι που την καθιστά όχι τη καλύτερη επιλογή για θέαση αγώνων. Γενικά εδώ πέρα ο κόσμος νομίζει ότι όσα παραπάνω Hz έχει το πάνελ, τόσο πιό καθαρή είναι η κίνηση. Αυτό είναι λάθος. Όλες οι LCD ανεξαρτήτως των Hz του πάνελ, χωρίς Motion Interpolation δείχνουν 300 γραμμές κίνησης. Δε πα ναναι και 3000Hz το πραγματικό refresh rate? Αν δεν υπάρχει επεξεργασία κίνησης, πάλι 300 γραμμές κίνησης θα δείχνει καθαρά η ΤV. Συνεπώς, όταν κάποιος θέλει να αγοράσει τηλεόραση και λέει ότι θα βλέπει αγώνες, αμέσως κοιτάμε LCD τηλεοράσεις που έχουν καλό Motion Interpolation. Και το καλό Motion Interpolation δεν είναι απαραίτητα αντίστοιχο των Hz του πάνελ. Ή πάμε σε plasma μεριά και ησυχάζουμε. PS: Είμαι κάτοχος της 50W656. Το ξερω οτι εισαι κατοχος της 50W656 αλλα ολα αυτα που λες δεν εχουν καμια σχεση με τον λογο που προτεινα εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση στον ts. Σου ειπα για ποιον λογο την προτεινα και με ποιο σκεπτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναί, απλά επειδή αναφέρθηκες στα Hz για καλύτερη κίνηση είπα να βοηθήσω στο ξεκαθάρισμα αυτής της παρεξήγησης, διότι το βλέπω να επαναλαμβάνεται από πάρα πολλούς σε αυτό το φόρουμ. Όλες οι LCD τηλεοράσεις με πραγματικά 60Hz, 100Hz, 200Hz,400Hz έχουν ακριβώς την ίδια απεικόνιση κίνησης. 300 γραμμές = θολούρα στην γρήγορη κίνηση Όλα παίζονται στο πόσο καλό Motion Interpolation έχουν, και αυτό δεν είναι ανάλογο των Hz του πάνελ, αλλά συνδυασμός Hz, επεξεργαστή εικόνας και τεχνική του motion interpolation, κάτι το οποίο διαφέρει από τηλεόραση σε τηλεόραση. Τώρα για το μέγεθος της τηλεόρασης ώς βασικό κριτήριο, συμφωνώ απόλυτα, στα 3 μέτρα θές το λιγότερο 50 ίντζες, ειδικά αν θές να βλέπεις αγώνες, αλλά η απουσία Motion Interpolation είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζει κάποιος πρίν κάνει την επιλογή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγω θα λέγα να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html και τα ρεστα φατα σε κανα ηχοσυστημα 5.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα