Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε εκκαθαριστικό, έναν λογαριασμό ( για την επιβεβαίωση της μόνιμης κατοικίας ), την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ.  Επίσης θα σου πρότεινα να δώσεις και 5 € για να ανοίξεις winbank με το οποίο ελέγχεις τα πάντα στον λογαριασμό και στην χρεωστική σου κάρτα online. Έβγαλα πρόσφατα στην Πειραιώς χρεωστική κάρτα.

Για να  βγάλω χρεωστική τι χρειάζεται στην Πειραιώς για παράδειγμα?

Δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς.

Τα έγραψε ο Commodus σε προηγούμενο μήνυμα.

Θα ανοίξεις έναν λογαριασμό και θα ζητήσεις τη visa χρεωστική τους. Εάν στην περιοχή σου υπάρχει ATM με online κατάθεση, τα χρήματα που καταθέτεις θα φαίνονται αμέσως.

Ένας τρόπος να αυξήσει κάποιος την ασφάλεια των συναλλαγών του (λογικά θα έχει αναφερθεί πολλές φορές ήδη) είναι να ανοίξει δυο λογαριασμούς. Στον ένα να έχει τα χρήματα του (και ο οποίος δε θα φαίνεται στις online και φυσικές συναλλαγές) και στον δεύτερο να μεταφέρει χρήματα μέσω e - phone - mobile banking από τον πρώτο.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oκ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Κάτι τελευταίο μήπως γνωρίζεις τι χαρτιά χρειάζεται ένας φοιτητής για να ανοίξει λογαριασμό στην Πειραιώς για να βγάλει χρεωστική?

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο μήπως γνωρίζεις τι χαρτιά χρειάζεται ένας φοιτητής για να ανοίξει λογαριασμό στην Πειραιώς για να βγάλει χρεωστική?

Πάρε εκκαθαριστικό, έναν λογαριασμό ( για την επιβεβαίωση της μόνιμης κατοικίας ), την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ.  Επίσης θα σου πρότεινα να δώσεις και 5 € για να ανοίξεις winbank με το οποίο ελέγχεις τα πάντα στον λογαριασμό και στην χρεωστική σου κάρτα online. Έβγαλα πρόσφατα στην Πειραιώς χρεωστική κάρτα.

Όπως τα λέει ο φίλος Commodus!

Δημοσ.

Για να  βγάλω χρεωστική τι χρειάζεται στην Πειραιώς για παράδειγμα?

Δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς.

Μπορεις να ανοιξεις στην Πειραιως λογαριασμο η αλλιως αν εχεις απο alpha η eurobank.

Δημοσ.

Ναι άνοιξα τελικά λογαριασμό στην Πειραιώς!

Βέβαια δεν μπορώ να βρω πως λειτουργεί το winbank( δεν φαίνονται κάπου οι αγορές που έχεις κάνει κλπ ?)

Δημοσ.

Το δέμα μου κάνει διάφορες στάσεις από Αγγλία (2 αγγλία, μία γερμανία 2 ιταλία μέχρι στιγμής λέγοντας ''parcel arrived-left carrier facility'')...Δεν παίζει να χρεωθώ κάτι επιπλέον από αυτά που έχω ήδη πληρώσει?

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω μια αγορά από το amazon.co.uk, συνήθως πληρώνω με χρεωστική αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω μέσα τα χρήματα. Ξέρω ότι αν δεν βρει μέσα τα χρήματα προσπαθεί 1-2 φορές ξανά μέχρι να σου ακυρώσει την παραγγελία. Δεν θυμάμαι όμως πόσες μέρες περιθώριο σου δίνει, ξέρει κανείς? (Για να παραγγείλω τώρα και να πληρωθεί Δευτέρα που θα βάλω λεφτά στην κάρτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...