newtech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Απο την ίδια τράπεζα έτσι? Θελω κατι απλό χωρις πολλά πολλά χαρτιά. Να πάω στην τράπεζα να βγάλω μια κάρτα ότι και αν ειναι αυτή και να βάζω λεφτά εγω οπότε μπορώ και θελω να αγοράσω κατι. Έμαθα επίσης ότι σε λογαριασμούς της alpha η κάρτα ανάληψης ειναι και βίζα. Αυτη που σου ειπα ουτε καν στην τραπεζα. Με μαιλ. Η καταθεση γινεται παλι απο τραπεζα απο οποιαδηποτε. Για να βγαλεις καρτα απο τραπεζα δεν ξερω σε ποια δεν θελει χαρτια.. Τι θελεις να πεις ΚΑΙ visa? Η mastercard ειναι οι καρτες ή Visa.
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αυτη που σου ειπα ουτε καν στην τραπεζα. Με μαιλ. Η καταθεση γινεται παλι απο τραπεζα απο οποιαδηποτε. Για να βγαλεις καρτα απο τραπεζα δεν ξερω σε ποια δεν θελει χαρτια.. Τι θελεις να πεις ΚΑΙ visa? Η mastercard ειναι οι καρτες ή Visa. Εννοώ πως η κάρτα που σου δίνουν απο την τράπεζα για ανάληψη ειναι και visa δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Απλά χρειάζεται χαρτούρα και είμαι μόλις 18.5 χρόνων. Που να βρίσκω τώρα εκκαθαριστικά, αφμ και τέτοια.
newtech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εννοώ πως η κάρτα που σου δίνουν απο την τράπεζα για ανάληψη ειναι και visa δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Απλά χρειάζεται χαρτούρα και είμαι μόλις 18.5 χρόνων. Που να βρίσκω τώρα εκκαθαριστικά, αφμ και τέτοια. Ε αν δεν θελει τιποτε παραπανω καντο και δεν θελει χαρτουρα. Εγω σου ειπα την SKRILL γιατι και αυτη χωρις χαρτουρα ειναι. 1)Κανεις πληρωμές οπου δεχονται SKRILL (MONEYBOOKERS) 2)Κανεις αγορές οπου δεχονται καρτα Mastercard (σχεδον παντου + amazon φυσικα) 3)Μπορεις να την συνδεσεις και με PAYPAL Αρα ολα σε 1.
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 @vagelis Μετα το μόνο σου πρόβλημα θα είναι πως θα στείλεις χρήματα στο λογαρισμό σου στο skrill. edit: @newtech βλεπω οτι η κάρτα του skrill εχει ετησια συνδρομή 10 ευρω. Ισχύει; (με βάση την εμπειρία σου)
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 @vagelis Μετα το μόνο σου πρόβλημα θα είναι πως θα στείλεις χρήματα στο λογαρισμό σου στο skrill. edit: @newtech βλεπω οτι η κάρτα του skrill εχει ετησια συνδρομή 10 ευρω. Ισχύει; (με βάση την εμπειρία σου) Όχι όχι κανονική κάρτα θελω. Βασικά θα πάρω του πατέρα μου τα χαρτιά ελπίζω να τα δεχτούν!
newtech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 @vagelis Μετα το μόνο σου πρόβλημα θα είναι πως θα στείλεις χρήματα στο λογαρισμό σου στο skrill. edit: @newtech βλεπω οτι η κάρτα του skrill εχει ετησια συνδρομή 10 ευρω. Ισχύει; (με βάση την εμπειρία σου) Στελνεις μεσο τραπεζας Ναι 1 φορά. Αν κανεις κινήσεις πας VIP (δεν ειναι κατι το δυσκολο) και ειναι δωρεαν μετα Όχι όχι κανονική κάρτα θελω. Βασικά θα πάρω του πατέρα μου τα χαρτιά ελπίζω να τα δεχτούν! Τι θες να πεις κανονικη? Mastercard ειναι φιλε μου.. οχι οτι επιμενω δεν ειναι δικια μου η SKRILL απλα ειναι μια MASTERCARD οπως οι αλλες.
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Στελνεις μεσο τραπεζας Ναι 1 φορά. Αν κανεις κινήσεις πας VIP (δεν ειναι κατι το δυσκολο) και ειναι δωρεαν μετα Τι θες να πεις κανονικη? Mastercard ειναι φιλε μου.. οχι οτι επιμενω δεν ειναι δικια μου η SKRILL απλα ειναι μια MASTERCARD οπως οι αλλες. Εννοώ κ καλα πως κατι που να ειναι άμεσο δλδ σε τράπεζα που έχω λογαριασμό. Ο πατέρας μου εχει στην alphabank. Απλά θελω αν γίνεται να ανοίξω λογαριασμό με στοιχεία δικά του.
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όχι όχι κανονική κάρτα θελω. Βασικά θα πάρω του πατέρα μου τα χαρτιά ελπίζω να τα δεχτούν! Στείλε τον πατέρα σου να ανοιξει ένα λογαριασμό ή πήγαινε μαζί του. Να πας εσύ με τα χαρτιά του πατέρα σου, απλως θα χάσεις το χρόνο σου. 1
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Κατι τελευταίο. Και στις δυο περιπτώσεις θέλει εκαθαριστικο κλπ? για προπληρωμενη δεν ξερω.πρεπει να το ρωτησεις η googlare το να δεις.λογικα μπορει να μην θελει αφου δεν θεωρειται οτι εχεις λογαριασμος κτλ. Απο την ίδια τράπεζα έτσι? Θελω κατι απλό χωρις πολλά πολλά χαρτιά. Να πάω στην τράπεζα να βγάλω μια κάρτα ότι και αν ειναι αυτή και να βάζω λεφτά εγω οπότε μπορώ και θελω να αγοράσω κατι. Έμαθα επίσης ότι σε λογαριασμούς της alpha η κάρτα ανάληψης ειναι και βίζα. σε alpha και πειραιως ειναι visa που ειναι οτι καλυτερο.η alpha βγαζει και amex αλλα δεν υπαρχει λογος. Εννοώ πως η κάρτα που σου δίνουν απο την τράπεζα για ανάληψη ειναι και visa δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Απλά χρειάζεται χαρτούρα και είμαι μόλις 18.5 χρόνων. Που να βρίσκω τώρα εκκαθαριστικά, αφμ και τέτοια. λογικα αμα δεν κανεις φορολογικη δηλωση δεν θα σου ζητησουν εκαθαριστικο αφου λογικο ειναι να μην εχεις.δεν ξερω αν σου ζητησουν κατι που να λεει οτι δεν χρειαζεται να κανεις φορολογικη. Όχι όχι κανονική κάρτα θελω. Βασικά θα πάρω του πατέρα μου τα χαρτιά ελπίζω να τα δεχτούν! αν πας μονος σου οχι δεν παιζει Εννοώ κ καλα πως κατι που να ειναι άμεσο δλδ σε τράπεζα που έχω λογαριασμό. Ο πατέρας μου εχει στην alphabank. Απλά θελω αν γίνεται να ανοίξω λογαριασμό με στοιχεία δικά του. η πες του πατερα σου να βγαλει καρτα και να την χρησιμοποιεις εσυ η πηγαιντε μαζι να φτιαξετε για σενα και εδω εχει και το τι χρειαζεται οπως και τι υπαρχει σε προπληρωμενη http://www.piraeusbank.gr/idiotes/kartes/propliromenes-kartes 1
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 για προπληρωμενη δεν ξερω.πρεπει να το ρωτησεις η googlare το να δεις.λογικα μπορει να μην θελει αφου δεν θεωρειται οτι εχεις λογαριασμος κτλ. σε alpha και πειραιως ειναι visa που ειναι οτι καλυτερο.η alpha βγαζει και amex αλλα δεν υπαρχει λογος. λογικα αμα δεν κανεις φορολογικη δηλωση δεν θα σου ζητησουν εκαθαριστικο αφου λογικο ειναι να μην εχεις.δεν ξερω αν σου ζητησουν κατι που να λεει οτι δεν χρειαζεται να κανεις φορολογικη. αν πας μονος σου οχι δεν παιζει η πες του πατερα σου να βγαλει καρτα και να την χρησιμοποιεις εσυ η πηγαιντε μαζι να φτιαξετε για σενακαι εδω εχει και το τι χρειαζεται οπως και τι υπαρχει σε προπληρωμενη http://www.piraeusbank.gr/idiotes/kartes/propliromenes-kartes Θα πάρω Δευτέρα ενα τηλέφωνο να ρωτήσω κάποια πράγματα και μετά βλέπω.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ε ναι η παρε τηλεφωνο η πηγαινε απο εκει.αναλογως τι χρηση θες να κανεις διαλεγεις και την καρτα.προπληρωμενη η χρεωστικη 1
jimarazzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οι προπληρωμένες καρτες ελέγχονται απο την εφορια;;; Δλδ εχουν πόθεν είχες;γιατι τη χρησιμοποιώ απο κοινού το paypal μου με άλλους φίλους μου;
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οι προπληρωμένες καρτες ελέγχονται απο την εφορια;;; Δλδ εχουν πόθεν είχες;γιατι τη χρησιμοποιώ απο κοινού το paypal μου με άλλους φίλους μου; nope.ουτε η atm καρτα.στην ουσια δεν κυνηγανε εσενα που ψωνιζεις αλλα αυτους που αγοραζεις πχ καταστηματα κτλ.συν οτι για την εφορια το να αγοραζεις με καρτα ειναι οτι πιο καλο διοτι γινεται πιο ευκολα ελεγχος στα καταστηματα κτλ.οταν μιλαμε για ελληνικα καταστηματα.τωρα που εσυ θες για το amazon .....δεν θα γινει ελεγχος στο amazon απ την δικια μας εφορια. και ουτε θα κανεις 20.000 ευρω αγορες για να σου πουν που βρηκες τα λεφτα κτλ.ακομα δεν εχω δει να γινετε καποιος ελεγχος για τετοια πραγματα.
jimarazzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Α οκ ευχαριστω γιατι χρησιμοποιήσαμε την καρτα στο όνομα μου κ παράγγειλαμε καμια 10 άτομα πραγματα απο αμερικα συνολικά κανά 7 χιλιαρο κ επειδη εχω γνωστό αμερικη π μας τα στέλνει λεω μην έρθει η εφορια κ πει καλα σε ενα μήνα π τα βρήκα!!
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Α οκ ευχαριστω γιατι χρησιμοποιήσαμε την καρτα στο όνομα μου κ παράγγειλαμε καμια 10 άτομα πραγματα απο αμερικα συνολικά κανά 7 χιλιαρο κ επειδη εχω γνωστό αμερικη π μας τα στέλνει λεω μην έρθει η εφορια κ πει καλα σε ενα μήνα π τα βρήκα!! δεν νομιζω οτι εχεις θεμα.οτι μπρουν να συ κανουν ελεγχο για 7000 ευρω .δεν πηρες αμαξι στο ονομα σου ουτε κατι αλλο.ουτε ειναι κανα τρελλο ποσο.οποτε δεν υπαρχει θεμα.αλλωστε ουτε μπορουν να αποδειξουν οτι ναι η καρτα δεν χρησιμοποιειται απο αλλον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα