Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θελω κάποιος που ξέρει απο αυτά να με διαφωτίσει καθώς θελω να αγοράσω κάποια πράγματα απο Amazon. Τι προϋποθέσεις πρέπει να έχω ώστε να βγάλω μια κάρτα paypal? υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος. Υπάρχει κατι ώστε να μην χρησιμοποιήσω την πιστωτική η λογαριασμό τράπεζας. Παιδιά ευχαριστώ.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προπληρωμενη καρτα μονο αν βγαλεις αν και για μενα ειναι καλυτερα να βγαλεις χρεωστικη με λογαριασμο στην τραπεζα(ειτε πειραιως ειτε alpha bank για να ειναι visa).μετα την ενωνεις με το paypal.το Paypal δεν ειναι καρτα.αλλιιως Prepaid που την ενωνεις με paypal.

Δημοσ.

Να είχα ένα ευρώ όποτε επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις!

Το amazon χρειάζεται κάρτα (χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη) γιατί δεν δέχεται paypal. 

To paypal δεν ειναι κάρτα αλλά υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων από την κάρτα σου/τραπεζικό σου λογαριασμό προς τον πωλητή. Για να φτιάξεις λογαριασμό στο paypal χρειάζεσαι ένα email και μια κάρτα(χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη) ή ένα τραπεζικό λογαριασμό

Τα υπολοιπα με search και οτι δεν βρεις απαντηση εδω είμαστε

• Like 1
Δημοσ.

Να είχα ένα ευρώ όποτε επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις!

αυτο ξαναπεστο.καποια κειμενα πρεπει να τα κρατας σε ενα αρχειο για copy paste.απειρες φορες το εχω σκεφτει.

Δημοσ.

αυτο ξαναπεστο.καποια κειμενα πρεπει να τα κρατας σε ενα αρχειο για copy paste.απειρες φορες το εχω σκεφτει.

Κάτσε να σε τσιτώσω λίγο ...

-Πως αυξάνω την εμβέλεια του wifi;

-Θελω να πιάνω το wifi του δημου στο δωμάτιο μου. Πιάνει μονο στο μπαλκόνι

:P :P

Δημοσ.

Κάτσε να σε τσιτώσω λίγο ...

-Πως αυξάνω την εμβέλεια του wifi;

-Θελω να πιάνω το wifi του δημου στο δωμάτιο μου. Πιάνει μονο στο μπαλκόνι

:P :P

Παιδιά δεν σας είπα κατι κακό. Απλά δεν ξέρω απο αυτά και ζήτησα βοήθεια. Όπως και να εχει ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Σε καμία περιπτωση δεν είπες κάτι κακό. 

Απλως όσο νωρίτερα μάθεις να ψαρεύεις, τόσο περισσοτερα και μεγαλύτερα ψάρια θα πιάνεις. 

Δημοσ.

Παιδιά δεν σας είπα κατι κακό. Απλά δεν ξέρω απο αυτά και ζήτησα βοήθεια. Όπως και να εχει ευχαριστώ για το χρόνο σας. Sent from my iPad using Insomnia

σε πειραζουμε.απλα θα βρεις πολλα θεματα γενικοτερα για Paypal κτλ στην κατηγορια Internet.κατα τα αλλα αυτα που αναφεραμε στην αρχη θες.αν την θες μονο για amazon τοτε το Paypal ειναι αχρηστο.το Paypal θα παιξει σε αλλα καταστηματα  οπως και ebay.σε amazon ειτε προπληρωμενη ειτε χρεωστικη (το καλυτερο για εμενα γιατι δεν πληρωνεις για να την γεμισεις)ειτε πιστωτικη(μακρια)

και εννοειται οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε.απλα τα ειπαμε αυτα επειδη ειναι λιγο χιλιοειπωμενα θεματα και θα βρεις αρκετο υλικο με ενα search παρα να περιμενεις να στα πουμε εμεις.οχι οτι δεν θα στα γραψουμε απλα το search θα ηταν πιο αμεσο και με μεγαλυτερη γκαμα απαντησεων.

Δημοσ.

σε πειραζουμε.απλα θα βρεις πολλα θεματα γενικοτερα για Paypal κτλ στην κατηγορια Internet.κατα τα αλλα αυτα που αναφεραμε στην αρχη θες.αν την θες μονο για amazon τοτε το Paypal ειναι αχρηστο.το Paypal θα παιξει σε αλλα καταστηματα  οπως και ebay.σε amazon ειτε προπληρωμενη ειτε χρεωστικη (το καλυτερο για εμενα γιατι δεν πληρωνεις για να την γεμισεις)ειτε πιστωτικη(μακρια)και εννοειται οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε.απλα τα ειπαμε αυτα επειδη ειναι λιγο χιλιοειπωμενα θεματα και θα βρεις αρκετο υλικο με ενα search παρα να περιμενεις να στα πουμε εμεις.οχι οτι δεν θα στα γραψουμε απλα το search θα ηταν πιο αμεσο και με μεγαλυτερη γκαμα απαντησεων.

Άρα θα χρειαστω κατι σαν αυτο

http://alphabankcards.gr/?TabID=348&xmid=2453

Ή

http://alphabankcards.gr/?TabID=201&xmid=125

Δημοσ.

γενικα προτιμησε την visa απο οτι την mastercard.αν σου πουν για american express τους ριχνεις πορτα.περναει amazon αλλα δεν περναει γενικοτερα σε καταστηματα .οπως και η Mastercard περναει παντου αλλα σιγουρα σε λιγοτερα σημεια απο την visa.

απλα για μενα πηγαινε πειραιως η alpha bank ανοιξε ενα λογαριασμο ταμιευτηριου καιζητα να σου βγαλουν και καρτα για atm.και οι 2 τραπεζες θα σου δωσουν visa χρεωστικη και εισαι ετοιμος.μπορεις να πας για προπληρωμενη αλλα καθε φορα που την γεμιζεις θα πληρωνεις κατι.γλυτωνεις λιγο τον μπελα να ανοιξεις λογαριασμο αλλα για μενα συμφερει η πρωτη λυση δηλαδη λογαριασμου και καρτας για atm.αν το κανεις ετσι απλα πας και βαζεις και λεφτα με φακελο για να μην περιμενεις στην ουρα και Next day ειναι ετοιμα για να αγορασεις οτι θες.ενω με την προπληρωμενη πρεπει να πας στην ουρα η να σου μεταφερει (δεν ξερω αν γινεται) καποιος λεφτα απο κανα web banking.

Δημοσ.

γενικα προτιμησε την visa απο οτι την mastercard.αν σου πουν για american express τους ριχνεις πορτα.περναει amazon αλλα δεν περναει γενικοτερα σε καταστηματα .οπως και η Mastercard περναει παντου αλλα σιγουρα σε λιγοτερα σημεια απο την visa.

απλα για μενα πηγαινε πειραιως η alpha bank ανοιξε ενα λογαριασμο ταμιευτηριου καιζητα να σου βγαλουν και καρτα για atm.και οι 2 τραπεζες θα σου δωσουν visa χρεωστικη και εισαι ετοιμος.μπορεις να πας για προπληρωμενη αλλα καθε φορα που την γεμιζεις θα πληρωνεις κατι.γλυτωνεις λιγο τον μπελα να ανοιξεις λογαριασμο αλλα για μενα συμφερει η πρωτη λυση δηλαδη λογαριασμου και καρτας για atm.αν το κανεις ετσι απλα πας και βαζεις και λεφτα με φακελο για να μην περιμενεις στην ουρα και Next day ειναι ετοιμα για να αγορασεις οτι θες.ενω με την προπληρωμενη πρεπει να πας στην ουρα η να σου μεταφερει (δεν ξερω αν γινεται) καποιος λεφτα απο κανα web banking.

Οκ ευχαριστώ δεν ήξερα ότι ειναι τόσο απλό! Επομένως όταν θελω να αγοράσω κατι απλά πάω και βάζω το αντίστοιχο πόσο στο λογαριασμό! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ δεν ήξερα ότι ειναι τόσο απλό! Επομένως όταν θελω να αγοράσω κατι απλά πάω και βάζω το αντίστοιχο πόσο στο λογαριασμό! Ευχαριστώ!

yep.αν ειναι χρεωστικη τα βαζεις ειτε στην τραπεζα ειτε απο το atm με καταθεση φακελου με τα λεφτα ειτε απο αλλον λογαριασμο με web banking (Πχ απο καποιο φιλο σου)

αν ειναι Prepaid απo atm νομιζω δεν γινεται ουτε απο web banking και πρεπει να πας στην τραπεζα.απλα θα φας κανα 20 λεπτο στην τραπεζα να σου ανοιξουν λογαριασμο.θελουν εκαθαριστικο εφορειας και ενα λογαριασμο για το μονιμο της κατοικιας(αν εχεις στο ονομα σου ακομα καλυτερα).και ταυτοτητα βεβαια.

Δημοσ.

yep.αν ειναι χρεωστικη τα βαζεις ειτε στην τραπεζα ειτε απο το atm με καταθεση φακελου με τα λεφτα ειτε απο αλλον λογαριασμο με web banking (Πχ απο καποιο φιλο σου)

αν ειναι Prepaid απo atm νομιζω δεν γινεται ουτε απο web banking και πρεπει να πας στην τραπεζα.απλα θα φας κανα 20 λεπτο στην τραπεζα να σου ανοιξουν λογαριασμο.θελουν εκαθαριστικο εφορειας και ενα λογαριασμο για το μονιμο της κατοικιας(αν εχεις στο ονομα σου ακομα καλυτερα).και ταυτοτητα βεβαια.

Κατι τελευταίο. Και στις δυο περιπτώσεις θέλει εκαθαριστικο κλπ?

Δημοσ.

Κατι τελευταίο. Και στις δυο περιπτώσεις θέλει εκαθαριστικο κλπ?

Αν θελεις χωρις εκαθαριστικο

http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/

Βγαζει MASTERCARD (κανονικα μπορεις να την βαλεις στο AMAZON).

Ειναι κατι σαν το paypal απλα βγαζει καρτα. (την εχω χρόνια την καρτα)

Δημοσ.

Αν θελεις χωρις εκαθαριστικο

http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/

Βγαζει MASTERCARD (κανονικα μπορεις να την βαλεις στο AMAZON).

Ειναι κατι σαν το paypal απλα βγαζει καρτα. (την εχω χρόνια την καρτα)

Απο την ίδια τράπεζα έτσι? Θελω κατι απλό χωρις πολλά πολλά χαρτιά. Να πάω στην τράπεζα να βγάλω μια κάρτα ότι και αν ειναι αυτή και να βάζω λεφτά εγω οπότε μπορώ και θελω να αγοράσω κατι. Έμαθα επίσης ότι σε λογαριασμούς της alpha η κάρτα ανάληψης ειναι και βίζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...