Προς το περιεχόμενο

crypto airdata 54 wireless router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!Το ρουτερ αυτο το ειδα στον Κωτσοβολο και πηγε εκει το ματι μου γιατι αυτο εχει 4 ethernet ports ενω αυτα που μ λετε εχουν μια αρα θα χρειαστει και switch router------>30euro :(

Εκει κολλαω!Δηλαδη αν του βαλω το dd-wrt που ειναι και πολυ καλο λογισμικο θα μπορεσω να κανω δουλεια μου?

Δημοσ.

Δουλεύει ως αναμεταδότης στο DD-WRT, αλλά έχουν αναφερθεί από μερικούς ότι κολλάει το ασύρματο μερικές φορές.

Έχει Atheros chip με το DD-WRT να είναι βελτιστοποιημένο για Broadcom.

Θεωρώ καλύτερη λύση, αυτή που πρότεινε ο @poulinos. Χρήση αμιγούς ΑΡ και switch.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!Το ρουτερ αυτο το ειδα στον Κωτσοβολο και πηγε εκει το ματι μου γιατι αυτο εχει 4 ethernet ports ενω αυτα που μ λετε εχουν μια αρα θα χρειαστει και switch router------>30euro :(

Εκει κολλαω!Δηλαδη αν του βαλω το dd-wrt που ειναι και πολυ καλο λογισμικο θα μπορεσω να κανω δουλεια μου?

ενα ενα γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω.εσυ παιρνεις ιντερνετ απο το 5210 .το 5210 δινει στο cryptO  που δεν σου κανει.

αν στην θεση του crypt βαλεις το πιο πανω ναι θα παιξει.απλα αν παιξεις με την wan θα εχεις το ιδιο θεμα με το crypto.αν παιξεις με την lan θα εισαι οκ.

για Repeater για ποιο λογο το θες?να καταργησεις το 5210?να βαλεις Repeater το 5210 και μετα να βαλειςκαι repeater αυτο?θα χανεις σε ταχυτητα παρα πολυ..

ενα switch εχει 10 -15 ευρω.δεν υπαρχει switch router.δεν θες ρουτερ.σκετο switch θες.ρουτερ ειναι αυτο που μας εχεις πει εσυ.

αν θες τωρα access point να βαλεις πισω απο το 5210 τοτε βαζεις ενα switch για να εχεις ethernet και πανω στο switch το tp link(access point/repeater) Που σου προτειναμε.

Δημοσ.

Παιρνω απο το 5210 και δινω στο crypto!To crypto εκπεμπει ασυρματα και απο το ethernet 2  δινω και στο tower pc Μου (οπου πρωτα εκει πηγαινε κατευθειαν το 5210)

Ο λογος που θελω το ρουτερ ειναι γιανα δινω κ ασυρματα κ ενσυρματα....Απλα σ λεω οτι αν παρω ρουτερ με ενα ethernet port και το δουλεψω san dummy access point απο ποια θυρα θα φυγω να παω στο tower pc γιανα εχει κ αυτο Internet οεο??????για αυτο δεν μ κανει με μια θυρα ethernet.....

Τελοσπαντων εγω το αλλαξα το crypto και στη θεση του εβαλα ενα router της Conn-x το sagem f@st 2444 isdn

Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι του εδωσα Ip μεσα στο ευρος του 5210 το οποιο δινει απο 192,168,1,11-192,168,1,199

Στο ρουτερ του connx εδωσα την  192,168,1,11 και εκλεισα το dhcp!

Το προβλημα ειναι οτι οταν μπαινω με το Ipad του δινει την 192,168,1,11 οτι εχει και το ρουτερ δηλαδη με συνεπεια να μν μπορω να μπω στις ρυθμισεισ του ρουτερ πατωντασ στον browser 192.168.1.11

Γιανα μν μ σπαει τα νευρα εβαλα στο ρουτερ την 192,168,1,100!Απο περιεργεια ομως τι μπορει να εφταιγε

?

Δημοσ.

Φταίει που του έδωσες σταθερή ΙΡ που περιέχεται στο εύρος διευθύνσεων του DHCP. Και μάλιστα την πρώτη.

Όταν ορίζουμε εμείς διεύθυνση, ο DHCP δεν το γνωρίζει, οπότε μόλις μια συσκευή του ζητά ΙΡ αυτός δίνει την πρώτη ελεύθερη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, 2 διαφορετικές συσκευές στο ίδιο δίκτυο έχουν την ίδια διεύθυνση, με αποτέλεσμα διένεξη.

Κανόνας καλής πρακτικής: Ορίζουμε στον DHCP ένα συγκεκριμένο εύρος διευθύνσεων (σε μέγεθος ανάλογο του δικτύου μας) και όλες οι άλλες διευθύνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σταθερές όπου χρειασθεί.

Δημοσ.

ενταξει του εδωσα την .100 και δεν θα εχω προβλημα!Που μπορω να βρω αν υπαρχει καποιο firmware update για αυτο το ρουτερ!εχει καλεσ κριτικεσ γενικα?

Δημοσ.

Παιρνω απο το 5210 και δινω στο crypto!To crypto εκπεμπει ασυρματα και απο το ethernet 2  δινω και στο tower pc Μου (οπου πρωτα εκει πηγαινε κατευθειαν το 5210)

Ο λογος που θελω το ρουτερ ειναι γιανα δινω κ ασυρματα κ ενσυρματα....Απλα σ λεω οτι αν παρω ρουτερ με ενα ethernet port και το δουλεψω san dummy access point απο ποια θυρα θα φυγω να παω στο tower pc γιανα εχει κ αυτο Internet οεο??????για αυτο δεν μ κανει με μια θυρα ethernet.....

Τελοσπαντων εγω το αλλαξα το crypto και στη θεση του εβαλα ενα router της Conn-x το sagem f@st 2444 isdn

Ενα προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι του εδωσα Ip μεσα στο ευρος του 5210 το οποιο δινει απο 192,168,1,11-192,168,1,199

Στο ρουτερ του connx εδωσα την  192,168,1,11 και εκλεισα το dhcp!

Το προβλημα ειναι οτι οταν μπαινω με το Ipad του δινει την 192,168,1,11 οτι εχει και το ρουτερ δηλαδη με συνεπεια να μν μπορω να μπω στις ρυθμισεισ του ρουτερ πατωντασ στον browser 192.168.1.11

Γιανα μν μ σπαει τα νευρα εβαλα στο ρουτερ την 192,168,1,100!Απο περιεργεια ομως τι μπορει να εφταιγε

?

θα βαλεις switch που κανει 10 ευρω.αλλιως παρε ρουτερ και σεταρε το οπως εκανες με το crypto.Η παρε καποιο παλιο adsl router και καντο access point.

για το δευτερο μονος σου το ειπες.δυο συσκευες εχουν παρει την ιδια Ip και θες να δουλευουν?

ενταξει του εδωσα την .100 και δεν θα εχω προβλημα!Που μπορω να βρω αν υπαρχει καποιο firmware update για αυτο το ρουτερ!εχει καλεσ κριτικεσ γενικα?

αν εννοεις για το sagem ειτε κοιτα στο site Του οτε ειτε στο site Της sagem

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...