Shamans Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Οτι και να κανει,οπως και να το κανει το iPhone δεν προκειται να παψει ναι ειναι μετρο συγκρισης και market leader
Captain Nemo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Οτι και να κανει,οπως και να το κανει το iPhone δεν προκειται να παψει ναι ειναι μετρο συγκρισης και market leader Ενδιαφέρουσα άποψη και η χαρά του κάθε CEO και φύκια για μεταξωτές κορδέλες να πουλάει δηλαδή και τίποτα ουσιαστικό να μην κάνει θα έχει σταθερό αγοραστικό κοινό και θα λιώνουν οι ανταγωνιστές απο την ζήλια μάιστα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. 1
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Sorry για το offtopic: Τεράστιος haHa. 4
Shamans Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ενδιαφέρουσα άποψη και η χαρά του κάθε CEO και φύκια για μεταξωτές κορδέλες να πουλάει δηλαδή και τίποτα ουσιαστικό να μην κάνει θα έχει σταθερό αγοραστικό κοινό και θα λιώνουν οι ανταγωνιστές απο την ζήλια μάιστα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Βλεπεις να συμβαινει κατι αλλο αυτη την στιγμη? Γιατι προς το παρον δε νομιζω οτι η αποψη μου απεχει απο την πραγματικοτητα
21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει το καταλάβαμε ότι θέλουν να αγοράζουμε και να καταναλώνουμε στις γνωστές εταιρίες γιατί είμαστε consumers και τίποτα άλλο ανθρώπινο πάνω μας...
DJTaurus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γι αυτούς που λένε ότι η Apple χρειάζεται και οθόνη στις 5+ ίντσες: Phablets sold 20mm units in all of 2013. Apple sells 2.5x that many iPhones in a quarter. Really, Apple should make a giant phone? Eδώ μπορείτε να διαβάσετε τι ζητούσαν με τα χρόνια οι tech bloggers/αναλυτές από την Apple... “Apple Must…”: A Brief History of People Instructing the Company to Do Things http://techland.time.com/2014/01/20/apple-must/#ixzz2rPircsrj
segamisanxtes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω πως τα πρώτα κινητά τηλέφωνα στην Αμερική (πιλοτικά) ήταν σε μια βαλίτσα. Άνοιγες βαλίτσα, σήκωνες ακουστικό, ναι με καλώδιο αλλά παλαιά, περίμενες να ανάψει dial ready λαμπάκι και πληκτρολογούσες. Αξέχαστες εποχές. Δεν μπορώ να βρω φώτο στο νετ παρά. http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_mobile_phones#Predecessors
segamisanxtes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω πως τα πρώτα κινητά τηλέφωνα στην Αμερική (πιλοτικά) ήταν σε μια βαλίτσα. Άνοιγες βαλίτσα, σήκωνες ακουστικό, ναι με καλώδιο αλλά παλαιά, περίμενες να ανάψει dial ready λαμπάκι και πληκτρολογούσες. Αξέχαστες εποχές. Δεν μπορώ να βρω φώτο στο νετ παρά. http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_mobile_phones#Predecessors http://www.dialaphone.co.uk/blog/2008/10/01/vintage-era-of-mobile-phones/ της κακομοίρας από βαλίτσες.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το μέγεθος του 5S ειναι για εμένα άψογο. Η οθόνη του όμως μπορει να μεγαλώσει μισή ίντσα ακόμη χωρις αλλαγη εξωτερικών διαστάσεων ή με ελάχιστη αλλαγη. Οτι πιο μεγάλο προσωπικά δεν με βολεύει. Κάποιους άλλους όμως βολεύει πολυ. Μην παίρνετε οτι σας πλασαρουν αλλα οτι σας βολεύει 1
GMod Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το μέγεθος του 5S ειναι για εμένα άψογο. Η οθόνη του όμως μπορει να μεγαλώσει μισή ίντσα ακόμη χωρις αλλαγη εξωτερικών διαστάσεων ή με ελάχιστη αλλαγη. Οτι πιο μεγάλο προσωπικά δεν με βολεύει. Κάποιους άλλους όμως βολεύει πολυ. Μην παίρνετε οτι σας πλασαρουν αλλα οτι σας βολεύει Με το καλό και 21:9... lol...
MavroManitari Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Γιατί βρε κούκλα μου τα κάνεις αυτά...μια χαρά την είχα βρει με τις 3.5" τόσα χρόνια... Ελπίζω τουλάχιστον τα καγκουρομοντέλα να απλά να μην αντικαταστήσουν τα 3.5"-4".
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Με το καλό και 21:9... lol... Υπάρχει κανόνας αναλογίας οθόνης για μια συσκευή που κρατάς στο χέρι? Σαν τηλέοραση τα κρίνουμε ας πούμε? Το 5/5s τώρα έχει κάποιο πρόβλημα με την αναλογία οθόνης και δυσκολεύει κάπου την εμπειρία στα videos και στο web? Επιπλέον για να πάει στις 4.8" (θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ανακοινώσει 5"), όντως δεν χρειάζεται να πειράξει πολύ τις εξωτερικές διαστάσεις παρά μόνο ίσως μερικά χιλιοστά στο πλάτος.
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μην παίρνετε οτι σας πλασαρουν αλλα οτι σας βολεύει Έχεις χάσει επεισόδια μάλλον. Τη βολικότητα τη δημιουργούν.
ramarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 2 ΜΟΝΤΕΛΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ IPAD MINI-IPAD ΑΠΛΟ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....
gdriver Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για την ώρα κατοχύρωσε μια πατέντα για χρήση saphire crystal σε όλη την επιφάνεια της συσκευής! άρα δηλαδή αντί να κάνει αυτό που έκανε η lg με αυτοίαση γραντζουνιών η apple το γλίτωσε βάζοντας ζαφείρι ; άρα τέλος οι γραντζουνιές στην οθόνη ; ελπίζω μόνο να μη βρει ευκαιρία για να ξεπεράσει το ψυχολογικό γράγμα των 1000 δολλαρίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα