Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φήμες γύρω από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone υπάρχουν εν αφθονία στο Διαδίκτυο, όμως όταν προέρχονται από αξιόπιστες πηγές μας αναγκάζουν να τις πάρουμε περισσότερο στα σοβαρά.Έτσι όπως αναφέρει η Wall Street Journal η οποία έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές σε θέματα γύρω από την εταιρεία, η Apple ετοιμάζει δύο νέα iPhone τα οποία θα διαθέτουν σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 5s το οποίο έχει οθόνη 4' ιντσών.

Όπως επίσης αναφέρει το δημοσίευμα, η Apple εξετάζει την κυκλοφορία iPhone με οθόνη 4.5 ιντσών αλλά και ενός δεύτερου μοντέλου με οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών, κάτι που αποτελεί απάντηση στο οικοσύστημα του android το οποίο διαθέτει smartphones με μεγάλες οθόνες εδώ και χρόνια.

Εξίσου σημαντική θεωρείται και η αναφορά στο iPhone 5c με την πλαστική κατασκευή το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει διάδοχο φέτος εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων, με την Apple να επιμένει στο αλουμίνιο για τα νέα μοντέλα.

Link.png Site: Wall Street Journal

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα δικαιολογήσουν μαρκετίστικα αν γίνει πιο μεγάλη η οθόνη. 

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς κάνουν λάθος.

Η ίδια η εταιρεία μας έχει ενημερώσει πως το τωρινό μέγεθος είναι το τέλειο και κανείς δεν χαλάει ένα τέλειο προϊόν.

Είναι άλλωστε απίστευτη σύμπτωση πως ο αντίχειρας μου φτάνει από εδώ ως εδώ? Νομίζω πως είναι μια καταπληκτική επίδειξη κοινής λογικής....

1) Οι 4.5 ίντσες είναι πολύ κοντά στις 4 και

2) έχουν πια αλλάξει αρκετά το λειτουργικό έτσι ώστε ο χειρισμός του να μην απαιτεί (όσο είναι δυνατόν, γιατί ορισμένα πράγματα παραμένουν out of reach σε μια 5άρα οθόνη) τη χρήση όλης της επιφάνειας της οθόνης, πχ το back έχει αντικασταθεί από gesture.

• Like 1
Δημοσ.

για φέτος??  καλά καλά δεν προλαβε να βγει το 5

και έλεος με της οθόνες το τελευταίο πράμα που χρειαζετε βελτίωση ειναι αυτο....

έτσι όπως το πάνε  θα έχουμε κινητά πιο μεγάλα από τα σταθερά τηλεφώνα  

• Like 1
Δημοσ.

και ομως το ποσο την εχω καταβρει με τις 5.7" φορητες ιντζες μου δεν το συζηταω,απο την αλλη αργησε η απλ,η εμεινε πισω θα λεγα..

• Like 1
Δημοσ.

Άντε γιατί έλειπε η γάτα και τα ποντίκια είχανε γίνει αρουραίοι!!! Θα πέσει το eBay από μεταχειρισμένα 5" A.............

Δημοσ.

Εγώ ολόκληρο G2 χειρίζομαι με ένα χέρι ρε παιδιά

Όσο για την apple καιρός ήταν να ανεβάσει λίγο τις ίντσες γιατί το μηλόφωνο φαίνεται σαν παιχνιδάκι δίπλα στα τέρατα που κυκλοφορούν πλέον

• Like 2
Δημοσ.

για φέτος??  καλά καλά δεν προλαβε να βγει το 5

και έλεος με της οθόνες το τελευταίο πράμα που χρειαζετε βελτίωση ειναι αυτο....

έτσι όπως το πάνε  θα έχουμε κινητά πιο μεγάλα από τα σταθερά τηλεφώνα  

Μου θυμίζει παλιές καλές εποχές..

smartphones.png

Ξαναμεγαλώνουν!

Βασικά..

historyofcelphone.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Να δώσει οθόνη σαν του Note 3, να το πάρω τρέχοντας!

Βαρέθηκα να διαβάζω στο κρεβάτι τα νέα κάθε πρωί σε μικροσκοπικές οθόνες και δεν θέλω να δώσω λεφτά για tablet. Μακάρι

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Σεπτεμβριο του 2014 θα έχουν μεγαλώσει ξαφνικα τα χέρια/παλάμες ολων μας.

Μεχρι πριν 1.5 χρονο οι παλαμες μας μπορουσαν να κρατησουν κινητο μεχρι 3.5" οθονη,

ξαφνικα το 2012 μεγαλωσαν και μπορεσαν να κρατησουν κινητο με 4" οθονη

και απο το τελος του 2014 θα εχουν μεγαλώσει κι αλλο ωστε να κρατανε κινητο με >4.5" οθονη.

Μαλιστα θα κρατανε κινητο >4.5" με μεγαλα περιθωρια πανω-κατω, δηλαδη θα ειναι σχεδον σαν κινητο 5".

Θα εχουμε μαζικες κ@λοτουμπες δηλωσεων απο fanboys στο τελος του 2014 που θα αντιγραψει η apple αυτο που αλλες εταιριες ειχαν καταλαβει οτι ειναι καλυτερο απο το 2011-2012.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 26
Δημοσ.

Να δω τι θα λενε τωρα τα funboyz της apple

Που ελεγαν μεχρι 4 ειναι το τελειο και ξερει τι κανει η apple κτλπ.

ΥΓ θα χαρω πολυ να δω συσκευη apple με 5αρα οθονη μεγαλωνει ο ανταγωνισμος γιατι εμεινε λιγο πισω η μηλοεταιρια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...