Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα πηρα ενα ps2 τσιπαρισμενο....Εχω αντιγραψει 3 δισκακια με 3 παιχνιδια και ενω τα παιζει κανονικα,επειδη μου τελειωσαν πηγα και αγορασα μια 10δα με κατι αλλα τα οποια δεν τα παιζει μαλιστα εχω αντιγραψει το ιδιο παιχνιδι και στις δυο μαρκες DVD και στο ενα δεν τα παιζει ενω στο αλλο τα παιζει...

Τα δισκακια που παιζει ειναι αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=ANA.FIN0001

ενω αυτα που δεν παιζει κατι TDK που εχω πεταξει την συσκευασια παντως ειναι και αυτα DVD+R...

Υπαρχουν δηλαδη μαρκες που μπορει να παιζει και αλλες που να μην παιζει;;;;;

Αν ειναι καποιος να μου πει μια μαρκα που εχει δοκιμασει και τα παιζει γιατι τα finlux δεν τα βλεπω διαθεσιμα παιδια...

Τωρα δεν ξερω αν φταει το προγραμμα ειναι το imgburn αλλα δεν πιστευω

Επεξ/σία από petoglou
Δημοσ.

Στο δικό μου ps2 slim με tsip matrix χρησιμοποιώ Philips, maxwell, verbatim και TDK (όλα dvd-R) και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

υγ. όλα λέγανε χ16 οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει σχέση αυτό.

Δημοσ.

Στο δικό μου ps2 slim με tsip matrix χρησιμοποιώ Philips, maxwell, verbatim και TDK (όλα dvd-R) και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

υγ. όλα λέγανε χ16 οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει σχέση αυτό.

εμενα modbo chip γραφει οτι εχει..... αν εχει κανεις παρομοιο παιδια ας με ενημερωσει παρακαλω πολυ....Ευχαριστω παντως φιλε

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω matrix infinity 1.93 και μου παίζουν όλες οι αντιγραφές.

Από μάρκες θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς Verbatim και Tayo. Κυρίως τα Tayo είναι τα καλύτερα.

Ίσως φταίει το modchip σου. Τι φοράει κυρίως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...