timo63 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά αξίζει με λίγα λόγια? Σκεφτόμουν για 32 με FHD, ή για 3D αλλά κοστίζουν 100 και 170€ αντίστοιχα παραπάνω.. Τη θέλω για καμιά ταινιούλα ξερω γω και να είναι λίγο πιο άνετη.. έχω ξεμείνει με CRT να φανταστείτε.. crt η καλύτερες! όσο πλύση εγκκεφάλου και να φάω δεν της αλλάζω με τίποτα
Chrisl7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά ειναι! Αγόρασα μια εχθές για θείους μου που θέλαμε κάτι οικονομικό, η εικόνα αρκετά καλή και ο ήχος για την κατηγορία τιμής! Μόνο 2 θέματα είδα δεν κάνει τον ήχο dts downmix από τον media player, έχει ένα θεμα από το scart σε rgb από το dm500 αλλα ίσως να έχει θεμα το καλώδιο μου! Από hdmi σε ps3 μια χαρα
Themos3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 crt η καλύτερες! όσο πλύση εγκκεφάλου και να φάω δεν της αλλάζω με τίποτα Γελαει ο κοσμος.... Τουλαχιστον μη τα λετε public ...
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 crt η καλύτερες! όσο πλύση εγκκεφάλου και να φάω δεν της αλλάζω με τίποτα Σε τι ακριβώς είναι καλύτερες οι crt? Ανταλλάζεις led/lcd με crt?
thes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κι από crazy sundays του e-shop: Vortex V32D20D Στα 167,90 ευρώ. Από χαρακτηριστικά, ποιότητα, εγγύηση, μην τα ρωτάτε... Αλλά για αυτά τα χρήματα, 32 ίντσες, πόσα μπορεί να ζητήσει κανείς;
greeksunpower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ολες αυτες οι τηλεορασεις.......fu.....turbo-x......vortex κατασκευαζονται στην τουρκια στο εργοστασιο της vestel με κομματια που θα βρεις μεσα και στις επωνυμες τηλεορασεις η vestel αυτη τη στιγμη ειναι το μεγαλυτερο εργοστασιο σε παραγωγη lcd tv στην ευρωπη εχει επισης αγορασει καποια παλια brand names .......και πουλαει τηλεορασεις με παλια δυνατα ονοματα grundig.....blaupunkt....finlux οπως βλεπουμε ξανα την μπυρα fix σαν τελικο συμπερασμα.....για τον μεσο χρηστη χωρις πολλες απαιτησεις.....ολες αυτες οι τηλεορασεις σε αυτες τις τιμες ειναι μια πολυ καλη επιλογη .....και δεν παρουσιαζουν μεγαλυτερη συχνοτητα σε βλαβες απο τις επωνυμες 4
bloadule2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου μακρία απο F&U... είπα να πάρω την 40 που έχουν. Αγορασμένη 23/12 μετά απο 10 μέρες στις οποίες να έχει παίξει η TV όχι πάνω απ 3 ώρες σύνολο η οθ'ονη με πρόδωσε....πάρε τηλ εδώ πάρε τηλ εκέι.... Τελεικά μου την κάναν (δεν δεχτείκαν αντικατάσταση)... αλλά απο τον έναν μήνα που έχω την tv 10 μέρες ήταν στα pit για service.... Y.Γ την πήρα 300Ε απο τιμή super....αλλά με αυτό που έγινε προτιμούσα να δώσω 150Ε παραπάνω και να την χαρώ όταν και την χρειάστηκα ! Η απόφαση δική σου απλά βοηθάω λέγοντας την εμπειρία μου!
eko13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ολες αυτες οι τηλεορασεις.......fu.....turbo-x......vortex κατασκευαζονται στην τουρκια στο εργοστασιο της vestel με κομματια που θα βρεις μεσα και στις επωνυμες τηλεορασεις η vestel αυτη τη στιγμη ειναι το μεγαλυτερο εργοστασιο σε παραγωγη lcd tv στην ευρωπη εχει επισης αγορασει καποια παλια brand names .......και πουλαει τηλεορασεις με παλια δυνατα ονοματα grundig.....blaupunkt....finlux οπως βλεπουμε ξανα την μπυρα fix σαν τελικο συμπερασμα.....για τον μεσο χρηστη χωρις πολλες απαιτησεις.....ολες αυτες οι τηλεορασεις σε αυτες τις τιμες ειναι μια πολυ καλη επιλογη .....και δεν παρουσιαζουν μεγαλυτερη συχνοτητα σε βλαβες απο τις επωνυμες Σιγουρο αυτο? Νομιζα οτι οι Τουρμπο εξ ηταν απο Κινα. Αν ισχυει αυτο που λες βλεπω με καλυτερο ματι ολες αυτες τις περιπτωσεις... Νομιζα οτι Γκρουντινγκ κτλ ηταν καλυτερης ποιοτητας απο τουρμποεξ εφγιου κτλ...
dobro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρο αυτο? Νομιζα οτι οι Τουρμπο εξ ηταν απο Κινα. Αν ισχυει αυτο που λες βλεπω με καλυτερο ματι ολες αυτες τις περιπτωσεις... Νομιζα οτι Γκρουντινγκ κτλ ηταν καλυτερης ποιοτητας απο τουρμποεξ εφγιου κτλ... κομματια απο Κινα που συναρμολογουνται στη Μαγουλεα... όλο και κάποια καινουργια προσφορα στις 32 ιντσες αυριο θα παιξει στις σοβαρες μαρκες TV..υπομονη
thes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή αυτά που έγραψε ο greeksunpower: http://en.wikipedia.org/wiki/Vestel Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όχι τίποτε άλλο, να μην έχουμε αυταπάτες όταν κάνουμε συγκρίσεις συγκρίσεων, νομίζοντας ότι επιλέγουμε. Και μέσα είναι (σχεδόν) τα ίδια(!)
greeksunpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξεχασα αλλο ενα ονομα.....telefunken......και αυτο ειναι τουρκικο vestel για μενα ειναι σοβαρη εταιρεια θυμηθητε......σε λιγο η vestel......θα ειναι σαν την hundai.....στα αμαξια πως ξεκινησε πριν 15-20 χρονια και πως ειναι σημερα !!!!!! αααα μην ξεχασω μεχρι και 84 ιντσες με 4κ εχει στην γκαμα της σημερα http://www.fullhd.gr/tileoraseis/ultra-hd-tvs/item/16083-vestel-copy-paste-art.html YΓ δεν δουλευω στην vestel.....απλα οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος θελω να βοηθησω στο να ξερουμε τι υπαρχει πισω απο ενα αγνωστο η γνωστο ονομα
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 δεν νομίζω φίλε μου θα έχει ακριβώς το μέλλον της Τουρκίας !!!Δεν λέω πιο πολλά για να μην φανώ γραφικός αυτό έλειπε οι Τούρκοι να φτάσουν τους Κινέζους, Ιαπωνέζους και Κορεάτες στις 4k τεχνολογίες !!!! 1
eko13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παντως για να επανελθουμε στο θεμα μας, για προσιτη οικιακη τηλεοραση, ειναι μια χαρα. ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ θα την επαιρνα. Προσωπικα στην παρουσα φαση δεν ψαχνω, αλλα το οτι δεν ειναι σμαρτ θετικο ειναι για μενα δεν ειναι αρνητικο. Παντως που λετε για κομματια, ειχα δεκτη AUDIOLINE και του περασα λογισμικο FU και λειτουργησε κανονικα, μεχρι και λογοτυπο FU εμφανιζε μολις ανοιγε.
paulchro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα ειναι στα λεφτα της. Εχω 1 στο δωματιο στα 3 μετρα κ μια χαρα ειναι. Βεβαια αν βλεπεις ταινιες κ θες το κατι παραπανω δεν κανει αλλα για το μεσο χρηστη ειναι κομπλε. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα