gpolic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παντως ειχε και καλο service παλια. Τωρα δεν ξερω τι γινεται
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, πήγα σήμερα στο μαγαζί και η αλήθεια είναι με περίμεναν. Όχι μόνο ο υπεύθυνος του καταστήματος μιλούσε με τα κεντρικά μόλις μπήκα αλλά μου είχαν ήδη παραγγείλει και άλλο κουτί (πριν καν τους το ζητήσω) πράγμα που αποδεικνύει πως είχαν γνώση της ζημιάς και παρόλα αυτά συνέχισαν με την παράδοση. Ο υπολογιστής δεν είχε χτυπηθεί κατά την μεταφορά, τα χτυπήματα δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα από κάποιον έπεσε. Εν τω μεταξύ, χθες που παρέλαβα το pc όταν έφευγα ένα από τα ποδαράκια του κουτιού μου έπεσε χωρίς να το καταλάβω μέσα στο κατάστημα με αποτέλεσμα να το βρει ο υπεύθυνος σήμερα το πρωί, πράγμα που αποδεικνύει πως η ζημιά είχε γίνει προτού φύγω από το κατάστημα. Τέλος πάντων, όλα καλά! Τουλάχιστον από εδώ και πέρα θα τα ελέγχω όλα διεξοδικά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προφανώς κατά την μεταφορά έσπασε. Θα στο αλλάξουν dont worry Ναι ευτυχώς!!!
adtakhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι με τι υφος μπηκες μεσα. Και με τι ύφος βγήκε .... :D :ph34r: Εγώ πάντως από το e-shop δεν είχα ποτέ παράπονο. Εχω κάνει πολλές αλλαγές από εκεί ! Κανένα θέμα ! Το αντίθετο μπορώ να πω για τους λοποδίτες του πλαισίου .....
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι με τι υφος μπηκες μεσα. Και με τι ύφος βγήκε .... :D :ph34r: Εγώ πάντως από το e-shop δεν είχα ποτέ παράπονο. Εχω κάνει πολλές αλλαγές από εκεί ! Κανένα θέμα ! Το αντίθετο μπορώ να πω για τους λοποδίτες του πλαισίου ..... Η αλήθεια είναι πριν μιλήσω με ενημέρωσαν για το νέο κουτί που με περιμένει οπότε δεν τους είπα και πολλά.
maik42 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, πήγα σήμερα στο μαγαζί και η αλήθεια είναι με περίμεναν. Όχι μόνο ο υπεύθυνος του καταστήματος μιλούσε με τα κεντρικά μόλις μπήκα αλλά μου είχαν ήδη παραγγείλει και άλλο κουτί (πριν καν τους το ζητήσω) πράγμα που αποδεικνύει πως είχαν γνώση της ζημιάς και παρόλα αυτά συνέχισαν με την παράδοση. Ο υπολογιστής δεν είχε χτυπηθεί κατά την μεταφορά, τα χτυπήματα δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα από κάποιον έπεσε. να πας να παιξεις ενα λαχειο.... λαϊκο ή κρατικο ξερω 'γω ή στοιχημα ή joker. ακουσε με θα κερδισεις!!!!!!!!!!!!!
kaklikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iIsfBBx0GOs
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iIsfBBx0GOs xaxaxaxaxa eshop delivery goes wrong!!! κάπως έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα