Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και πάλι, χθες το βραδάκι είχα ανοίξει αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/515417-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-eshop/ Σήμερα, λοιπόν τελικά έλαβα το μήνυμα για να παραλάβω τον υπολογιστή μου μετά από 4 ημέρες καθυστέρησης. Παίρνω λοιπόν το pc και φτάνω σπίτι μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι μου είχαν μαμίσει το κουτί. >Το μεγάλο πλαϊνό μου παράθυρο μου το είχαν σπάσει. (Υπήρχαν θραύσματα μέσα στα εξαρτήματα) > Από τα 4 ποδαράκια του κουτιού τα 3 είχαν φύγει και το 4ο μου ξεκόλλησε μόλις τώρα, >το κουτί είχε χτυπηθεί σε πολλά σημεία, αλλά τουλάχιστον το εσωτερικό φαίνεται εντάξει. Τους έστειλα email και τους είπα πως θα περάσω αύριο από το κατάστημά τους απαιτώντας να μου δώσουν καινούριο κουτί..... Η απογοήτευσή μου έφτασε σε άλλο επίπεδο. Ποτέ ξανά τίποτα από αυτούς......
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ...και γιατι δεν συνέχισες στο αλλο θέμα?
maik42 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 μα καλα τωρα ρε συ Δημητρη.... οταν το παρελαβες απο το καταστημα μια ματια δεν του εριξες; εδω σε φιλο δανειζουμε κατι και οταν μας το επιστρεφει το κοιταμε. και περιμενεις τωρα να παραδεχτουν οτι την ζημια την προκαλεσαν οι ιδιοι τους και οχι εσυ; 2
aesop Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Φιλε το φταιξιμο ειναι δικο σου και δεν μπορεις να τους πεις τιποτα. απο την στιγμη που παραλαμβανεις επρεπε να το ελενξεις μπροστα τους να δεις αν ολα ειναι ΟΚ. 1
tioklou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως οι παραπανω φιλοι εχουν δικιο! το μονο που θα κανεις ειναι να τσακωθεις και με μεγαλη πιθανοτητα χωρις να βγαλεις και ακρη!
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το αναγνωρίζω ρε παιδιά. Εντάξει μετά από ένα δίωρο δουλειάς μπορώ να πω πως η ζημιά ελαχιστοποιήθηκε κατά πολύ Όπως και να έχει αύριο θα πάω στο κατάστημα τους. Και όχι να μου πουν δεν θα κάτσω να σκάσω.
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 στην ιδια κατηγορια με το πλαισιο ειναι και αυτοι.....να χεσω τις χαμηλες τιμες τους
KNBoy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Και εγώ είχα φτιάξει υπολογιστή από το eshop και όλα ήρθανε σωστά. Χρόνια αγοράζω από αυτό το (μαγαζί). Τώρα τι να πω...
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Και εγώ είχα φτιάξει υπολογιστή από το eshop και όλα ήρθανε σωστά. Χρόνια αγοράζω από αυτό το (μαγαζί). Τώρα τι να πω... ειναι να μην πεσεις σε ελλατωματικο προιον
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Και εγώ είχα φτιάξει υπολογιστή από το eshop και όλα ήρθανε σωστά. Χρόνια αγοράζω από αυτό το (μαγαζί). Τώρα τι να πω... KNBoy είναι αυτό που λέει ο trujillo2008. Αν πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν την έκατσες την βάρκα. Κατά τα άλλα και εγώ πολύ ευχαριστημένος ήμουν...
garrett156 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 και εγω εφτιαξα προσφατα pc και ολα καλα και τα παιδια στο καταστημα ζωγραφου αψογα.μετα αγορασα ανεμηστιρακια και επειδη μου κανανε θορυβο τους τα πηγα πισω ανοιγμενα και τα πηρανε και τα αλλαξανε,προβλημα κανενα.ειναι τελικα να μην πεσεις σε περιπτωση!
astraksfx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς κατά την μεταφορά έσπασε. Θα στο αλλάξουν dont worry
XronisR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πριν 5 χρόνια είχα φτιάξει PC από eshop,όταν ήταν ακόμη σοβαρό μαγαζί.. Εντάξει μετά άρχισε η κατρακύλα...
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το eshop απο την στιγμή που άνοιξε πολλά φυσικά καταστήματα εχασε το νόημα και την φιλοσοφία που ειχε σαν e shop και απο εκει και πέρα ήρθαν ολα αυτα που ξέρουμε
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 another hate e-shop topic... φωτιες θα βγαλετε απο το στομα σας σε λιγο ... Ισως αν προτου ανοιξεις κι αλλο θέμα να επρεπε να επικοινωνησεις με τα κεντρικά να κάνεις παραπονα αντι να τα κανεις εδω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα