vagadget_21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα, έχω ένα pc acer aspire που όταν το είχα αγοράσει είχε windows vista, τα vista είχαν έναν πρόγραμμα το acer eData Security Management το οποίο μπορούσες να κλειδώσεις και να επαναφέρεις τα αρχεία σου βάζοντας απλά έναν κωδικό. Εγώ είχα κάποια αρχεία κλειδωμένα με αυτό το πρόγραμμα. Πλέον έχω κάνει φορμάτ στον υπολογιστή κι έχω τα windows 7. Όλα μου τα αρχεία τα είχα κάνει back up σε σκληρό δίσκο αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει για τα 7 ώστε να ξεκλειδώσω τα αρχεία μου. Τα κλειδωμένα αρχεία γράφουν ότι είναι σε μορφή egisenc, ξέρεις κανείς πως μπορώ να τα ξεκλειδώσω??? Ευχαριστώ πολύ κ των προτέρων!
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση του προγράμματος egisenc πατώντας δεξί κλικ πάνω του για να πας στης ιδιότητες,πάνε στην καρτέλα «συμβατότητα» και εκεί στο πλαίσιο που λέει «εκτέλεση με συμβατότητα.. » ενεργοποίησε το και επέλεξε τα vista και πάτα το «εντάξει» δοκίμασε ξανά να το εγκαταστήσεις με τον κανονικό τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα