N3k21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έτσι ως μια αφελή πουστάρα που είμαι μήπως θα έπρεπε να μας υπερβαίνει η απώλεια της ανθρώπινης ζωής μπροστά σε ένα πλημμεληματικού τύπου αδίκημα ή αδικήματα; Πόσταρες πριν την τελευταία μου απάντηση. Συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις, απλά με ενοχλεί η υποκριτική στάση της διεθνούς κοινότητας.
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δώσε μου έναν καλό λόγω να πιστέψω λαθρομετανάστες που θα έκαναν τα πάντα για πολιτικό άσυλο και όχι το Λιμενικό το οποίο άλλωστε δεν είχε τίποτα να κερδίσει (παρά μόνο να χάσει) κάνοντας κάτι τέτοιο. Αυτό ^.
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τι προβλέπει -αν δεν κάνω λάθος- η συνθήκη του Σέγκεν για τη λαθρομετανάστευση; Τι προβλέπει ?
mathsrule Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Νταξει. Πατα αλλη μια φορα το βιντεο να θαυμασεις το ποσο καλος ηθοποιος ειναι ο πατερας που κανει πως εχασε και καλα το παιδι του (αλλωστε τετοια περιστατικα οπου καταγγελουν οι μεταναστες πνιγμους ειναι γνωστα παγκοσμιως οτι επινοουνται απο το μυαλο τους για να κακολογησουν τους ηρωες που τους σωσανε) και κανε το νανι σου μετα σαν καλος νοικοκυραιος που εισαι εξυπνος και δεν πιανεσαι ευκολα κοροιδο. Κοίτα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σκηνοθετήσει την βύθιση μιας βάρκας ώστε να αναγκαστούμε να τους δεχτούμε στην χώρα μας. Μία φορά από αυτές να έτυχε να μην ήξεραν κολύμπι και να πνίγηκαν μερικοί είναι αρκετή για να "δημιουργηθεί" ένα τέτοιο συμβάν. Πώς αλλιώς άλλωστε θα κάλυπταν την παρανομία τους; Αυτό ^. Τυπογραφικό εκ παραδρομής. Ευχαριστώ που μου το έδειξες. Τώρα σε παρακαλώ απάντησέ μου.
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Νταξει. Πατα αλλη μια φορα το βιντεο να θαυμασεις το ποσο καλος ηθοποιος ειναι ο πατερας που κανει πως εχασε και καλα το παιδι του (αλλωστε τετοια περιστατικα οπου καταγγελουν οι μεταναστες πνιγμους ειναι γνωστα παγκοσμιως οτι επινοουνται απο το μυαλο τους για να κακολογησουν τους ηρωες που τους σωσανε) και κανε το νανι σου μετα σαν καλος νοικοκυραιος που εισαι εξυπνος και δεν πιανεσαι ευκολα κοροιδο. Δε καταλαβαίνω τι μου προσάπτεις ? Το ότι δε θεωρώ "αδιάσειστο στοιχείο" τη μαρτυρία του καταγγέλοντα ? Δηλαδή αν εγώ καταγγείλω κάποιων μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν "αδιάσειστο στοιχείο" τη δική μου μαρτυρία? Όσον αφορά το "νυκοκυραίος" ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι έννοια αποδίδεις στον όρο ή πως έφτασες τόσο γρήγορα στο συμπέρασμα - σαν να με ξέρεις και από χθες. Ξαναρωτάω ... είσαι η μήτσος η λιμενικός πάνω στη βάρκα. Τι κίνητρο (πέρα από το ότι είσαι σαδιστής) έχεις να κάνεις αυτά που λέγονται , τι κίνητρο τόσο ισχυρο ώστε να ρισκάρεις την δουλειά/καριέρα σου, το ρεζίλεμα αν αποκαλυφθεί αυτό που έκανες ή ποινικές ευθύνες? Γιατί να μη τους βάλεις πάνω στη βάρκα και τελειώνει εκεί η υπόθεση ... σπίτι σου θα τους πάρεις ή εσύ θα τους ταϊζεις ? Δε μιλάω να είναι άσχετος καπετάνιος και να πέσεις πάνω στην άλλη βάρκα ... λέω να αρχίζεις να πυροβολάς παιδιά που πνίγονται και να κλωστάς τα ξύλα που κρατιούνται.
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τυπογραφικό εκ παραδρομής. Ευχαριστώ που μου το έδειξες. Τώρα σε παρακαλώ απάντησέ μου. Μα σου απάντησα με την επισήμανση του ορθογραφικού λάθους. Γιατί αυτοί είναι, αυτό νιώθουν, αυτό πιστεύουν, αυτά τα συνθήματα φωνάζουν και όπως φαίνεται τα κάνουν πράξη. Φαντάζομαι ότι θα δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τους ομοϊδεάτες τους. Για την πατρίδα το κάνουν, τί δεν καταλαβαίνεις;
mathsrule Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μα σου απάντησα με την επισήμανση του ορθογραφικού λάθους. Γιατί αυτοί είναι, αυτό νιώθουν, αυτό πιστεύουν, αυτά τα συνθήματα φωνάζουν και όπως φαίνεται τα κάνουν πράξη. Φαντάζομαι ότι θα δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τους ομοϊδεάτες τους. Για την πατρίδα το κάνουν, τί δεν καταλαβαίνεις; Κοίτα, δίχως να θέλω να σε θίξω, αυτή η άποψη ότι όποιος φοράει στολή είναι φασίστας είναι μία μαλακία και μισή. Απορώ που υπάρχουν ακόμα άτομα που το πιστεύουν ή ακόμα χειρότερα το διαδίδουν. 1
rikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δε καταλαβαίνω τι μου προσάπτεις ? Το ότι δε θεωρώ "αδιάσειστο στοιχείο" τη μαρτυρία του καταγγέλοντα ? Δηλαδή αν εγώ καταγγείλω κάποιων μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν "αδιάσειστο στοιχείο" τη δική μου μαρτυρία? Όσον αφορά το "νυκοκυραίος" ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι έννοια αποδίδεις στον όρο ή πως έφτασες τόσο γρήγορα στο συμπέρασμα - σαν να με ξέρεις και από χθες. Ξαναρωτάω ... είσαι η μήτσος η λιμενικός πάνω στη βάρκα. Τι κίνητρο (πέρα από το ότι είσαι σαδιστής) έχεις να κάνεις αυτά που λέγονται , τι κίνητρο τόσο ισχυρο ώστε να ρισκάρεις την δουλειά/καριέρα σου, το ρεζίλεμα αν αποκαλυφθεί αυτό που έκανες ή ποινικές ευθύνες? Γιατί να μη τους βάλεις πάνω στη βάρκα και τελειώνει εκεί η υπόθεση ... σπίτι σου θα τους πάρεις ή εσύ θα τους ταϊζεις ? Δε μιλάω να είναι άσχετος καπετάνιος και να πέσεις πάνω στην άλλη βάρκα ... λέω να αρχίζεις να πυροβολάς παιδιά που πνίγονται και να κλωστάς τα ξύλα που κρατιούνται. Νομιζω το τι σου προσπατω ειναι προφανες. Ελλειψη ευαισθησιας. Οσον αφορα το τι κινητρο εχει ο εκαστοτε λιμενικος να φερθει ετσι απεναντι στον οποιοδηποτε μεταναστη, τα πραγματα ειναι απλα. Ιδεολογικο κινητρο. Κινητρο που συμπλεει παραλληλα με νεοναζιστικες ιδεολογιες οι οποιες υποστηριζονται κατα κορον απο τα σωματα ασφαλειας. Κανε μια βολτα απο το τουιτερ και θαυμασε τους υπερηφανους απογονους των αρχαιων Ελληνων να επικροτουν το λιμενικο για αυτην την βαρβαροτητα. Μεχρι και για λαθρομωρα κανουν λογο που παιρνουν οτι ακριβως τους αξιζει. Τετοια αμορφωτα ζωα ειναι στο λιμενικο, στα ματ κτλ. Τι νομιζεις οτι βρισκονται, καθηγητες πανεπιστημιου? Αρχηγος της ΕΛΑΣ: "Πρεπει να τους κανουμε το βιο αβιωτο" Την προσφατη δηλωση του υπουργου υγειας για τους μεταναστες, σε αφηνω να την ψαξεις μονος σου. Δεν ξερω το κατα ποσο επιτρεπεται να την βαλω αυτουσια εδω μεσα. Και ολη αυτη η καχυποψια για την ηθικη των σωματων ασφαλειας, στην χωρα που εχει φτιαξει στρατοπεδα για μεταναστες. 2
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μα σου απάντησα με την επισήμανση του ορθογραφικού λάθους. Γιατί αυτοί είναι, αυτό νιώθουν, αυτό πιστεύουν, αυτά τα συνθήματα φωνάζουν και όπως φαίνεται τα κάνουν πράξη. Φαντάζομαι ότι θα δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τους ομοϊδεάτες τους. Για την πατρίδα το κάνουν, τί δεν καταλαβαίνεις; Αν ισχύει αυτό, δηλαδή ότι οι λιμεικοί ξέρω 'γω φτιάχνονται με το να πνίγουν παιδιά τότε θα πρέπει να μην υπάρξει στο μέλλον (ή να μην υπήρξε στο παρελθόν) αντίθετο περιστατικό ? Επίσης ... πολύ προοδευτική και δημοκρατική άποψη ότι όποιος είναι λιμενικός αυτόματα γουστάρει να είναι δολοφόνος. Μου κάνει σαν ένα άλμα λογικής αλλά έχω ακούσει και χειρότερα. 2
mathsrule Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν ισχύει αυτό, δηλαδή ότι οι λιμεικοί ξέρω 'γω φτιάχνονται με το να πνίγουν παιδιά τότε θα πρέπει να μην υπάρξει στο μέλλον (ή να μην υπήρξε στο παρελθόν) αντίθετο περιστατικό ? Επίσης ... πολύ προοδευτική και δημοκρατική άποψη ότι όποιος είναι λιμενικός αυτόματα γουστάρει να είναι δολοφόνος. Μου κάνει σαν ένα άλμα λογικής αλλά έχω ακούσει και χειρότερα. Έλα μωρέ, μη ντους κατακρίνεις. Αυτό γράφει η εφημερίδα του κόμματός τους, αυτό έχουν μάθει να λένε.
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τι νομιζεις οτι βρισκονται, καθηγητες πανεπιστημιου Αυτοι ειναι χειρότεροι ρε...Κυβερνάνε τη χώρα...χαχαχαχαχα Πέρα από τη πλάκα, δε νομίζω οτι ο συγκεκριμένος μετανάστης έπαιξε θέατρο αλλά ανεξάρτητα με αυτο, με εντυπωσιάζει η έλλειψη ευαισθησίας απο μέρος Ελλήνων πολιτών και η στροφή τους απευθείας σε θεωρίες συνωμοσίας. Οι ίδιοι άνθρωποι όμως θα σπευσουν να καταδικάσουν την επόμενη μέρα τον εκάστοτε δ.υ. που δε κάνει σωστά τη δουλειά του, που ειναι τεμπέλης, που πρέπει να απολυθεί.......................................oh wait...οι λιμενικοι ειναι δ.υ. (αλλά μάλλον αυτοι ειναι γαμώ τα παιδιά) 4
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα, δίχως να θέλω να σε θίξω, αυτή η άποψη ότι όποιος φοράει στολή είναι φασίστας είναι μία μαλακία και μισή. Απορώ που υπάρχουν ακόμα άτομα που το πιστεύουν ή ακόμα χειρότερα το διαδίδουν. Ενώ η άποψη ότι όλοι οι μετανάστες είναι λαθρομετανάστες, ότι όλοι στο βίντεο υποκρίνονται, ότι όλοι φταίνε (η Ε.Ε, οι Τούρκοι, οι Αμερικανοί, ο στρατηγός άνεμος, οι ίδιοι οι μετανάστες που "δεν είναι λίγες οι φορές που σκηνοθετούν ναυάγια" στέλνοντας στον πάτο του Αιγαίου ορισμένα από τα παιδιά τους γιατί θα έκαναν τα πάντα για το άσυλο) ΕΚΤΟΣ από τους λιμενικούς, είναι το απόσταγμα της σοβαρότητας. 5
mathsrule Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτοι ειναι χειρότεροι ρε...Κυβερνάνε τη χώρα...χαχαχαχαχα Πέρα από τη πλάκα, δε νομίζω οτι ο συγκεκριμένος μετανάστης έπαιξε θέατρο αλλά ανεξάρτητα με αυτο, με εντυπωσιάζει η έλλειψη ευαισθησίας απο μέρος Ελλήνων πολιτών και η στροφή τους απευθείας σε θεωρίες συνωμοσίας. Οι ίδιοι άνθρωποι όμως θα σπευσουν να καταδικάσουν την επόμενη μέρα τον εκάστοτε δ.υ. που δε κάνει σωστά τη δουλειά του, που ειναι τεμπέλης, που πρέπει να απολυθεί.......................................oh wait...οι λιμενικοι ειναι δ.υ. (αλλά μάλλον αυτοι ειναι γαμώ τα παιδιά) Δεν είναι θέμα έλλειψης ευαισθησίας. Είναι θέμα ανυπαρξίας αποδείξεων και έλλειψης λογικής στο όλο εγχείρημα. Ενώ η άποψη ότι όλοι οι μετανάστες είναι λαθρομετανάστες Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το post σου. Μάθε πρώτα την διαφορά μετανάστη και λαθρομετανάστη, κατάλαβε ότι στο βίντεο εικονίζονται λαθρομετανάστες, και μετά έλα να μιλήσουμε.
rikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ενώ η άποψη ότι όλοι οι μετανάστες είναι λαθρομετανάστες, ότι όλοι στο βίντεο υποκρίνονται, ότι όλοι φταίνε (η Ε.Ε, οι Τούρκοι, οι Αμερικανοί, ο στρατηγός άνεμος, οι ίδιοι οι μετανάστες που "δεν είναι λίγες οι φορές που σκηνοθετούν ναυάγια" στέλνοντας στον πάτο του Αιγαίου ορισμένα από τα παιδιά τους γιατί θα έκαναν τα πάντα για το άσυλο) ΕΚΤΟΣ από τους λιμενικούς, είναι το απόσταγμα της σοβαρότητας. Και απο πανω κατηγορουν οσους δεν συμφωνουν μαζι τους για ελλειψη λογικης. 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 "δεν είναι λίγες οι φορές που σκηνοθετούν ναυάγια" Πάντως με τέτοια υποκριτικά ταλέντα κ σκηνοθετικές ικανότητες απορώ γιατί το Ελλαδιστάν δε τους καλωσορίζει με όλες τις τιμές.Το Όσκαρ ξενόγλωσσης λογικά θα είναι πάντα Ελληνική υπόθεση από δω κ πέρα με τέτοιο δυναμικό που διαφαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις