Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν φταιει κανενας άλλος , φταιω εγω ου παω και συζητω σοβαρα , με επιχειρηματα με κατι τυπους που κανουν λαικ ότι νοσταλγουν ένα φασιστικο καθεστως 70 χρονια πριν που δεν ειχαν γεννηθεί. Εγω φταιω. Γεια σας.. Ε οχι και χουντα αφου ρε το ειπαν πριν λιγες μερες ηταν επανασταση χαχαχαχαχαχα Μην πολυ ασχολησε παντως τον μπελα σου θα βρεις οσο μπορεις οταν μπορεις βοηθα αυτο μονο.
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ευτυχώς που δεν βγήκατε οφφ τόπικ... Επί του θέματος @@, απλά ξεκινάμε όπως πάντα ότι για όλα φταίει το κακό κράτος και μετά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Δεν είναι πολιτικό το θέμα, είναι καθαρά θέμα να διευκρινιστούν οι συνθήκες του συμβάντος και ενώ το πιο πιθανόν είναι ότι πρόκειται για δυστύχημα, αρχίζουμε συζητήσεις που είναι είτε αφελείς και ατελέσφορες (γιατί η χρεοκοπημένη Ελλάδα να μην έχει ένα πλωτό Hilton για υποδοχή ρε γμτ...) είτε ιδεοληψίες (οι ράμπο του Λιμενικού που μετά από το κατηχητικό της χρυσής ομελέτας βγήκαν στη γύρα και αρχίσανε να πυροβολάνε και διάφορα άλλα που ακούστηκαν, πάντα μέσω ραδιοαρβύλας φυσικά). Έχουμε μια μανία να κυνηγάμε φαντάσματα τελικά. 2
rikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρε Σάγια,με το συμπάθειο δηλαδή παιδάκι μου,ποιός σου πληρώνει το φαί;Τη στέγη;Τη ΔΕΗ;Δεν χωράνε άλλοι πιά,έλεος. Είπαμε, θα κοψουμε την συνταξη σου. Τι δεν καταλαβαινεις? Θα με σκοτώσεις εσυ;Προτιμώ με λουκουμόσκονη,να πάω κι από γλυκό θάνατο.btw,τί είναι λαικισμός; Να σε φορολογούν τρία χιλιάρικα κεφαλικό φόρο γιατι μπορούν και τον πάκη στο τίποτα γιατί δεν τον έχουν καταγεγραμμένο πουθενα;Μήπως γνωρίζεις τη διαρροή συναλλάγματος φαναριών/τσιγάρων/αδήλωτης εργασίας;Μπα,λαικισμός...ΧCLY.Δεν έχω κάτι με το χρώμα,εν αντιθέσει με τα τσιμπούρια.Αν υπήρχε υποδομή/ποσόστοση/αφομοίωση,δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γινόταν πατείς με σε πατώ σε.Όμως με 3,5 εκατομύρια ασφαλισμένους εργαζόμενους σε μιά χώρα με τετραπλάσιο αριθμό παρεπιδημούντων,λογικό είναι, σε συνδυασμό μάλιστα με την τωρινή κατάσταση,να απαξιωθούν οι κοινωνικές δομές.Ανμπηλίβαμπλ!Κάτι πολύ κακό φουμέρνεις μάτια μου.Πας καλα;Επειδή γερνάμε δηλαδή εισάγουμε λαθρέποικους;Χωρίς παιδεία;Χωρίς δουλειές;Με γκρεμοτσακισμένο σύστημα υγείας;Αν συνεχίσεις το ίδιο σκεπτικό,σου υπόσχομαι να σε βάλω transparent στις επιλογές μου.Δεν χωράνε θα πει ότι δεν περισσεύουν ανταποδοτικά τέλη απ´ τους Φόρους των εναπομεινάντων εργαζομένων να συντηρήσουν αυτό το πολυποίκιλο μωσαικό εθνών που δίκην ακρίδας ενέσκυψε... Εσυ ικανος εισαι να νομιζεις οτι πληρωνουμε τους μεταναστες απο τους φορους και οτι δεν παιρνουμε επιδοτησεις, π.χ. 70 ευρω το κεφαλι/μερα για να τους κανουμε θρεφταρια. Εδω εκνευριζεσαι ευκολα απο τον διαλογο μεσω ιντερνετ, φανταζεσαι να ειναι 51% τουλαχιστον στην χωρα σου και να θελουν να σου επιβαλλουν τον νομο της Σαρια, να θελουν αφου εισαι γυναικα να κυκλοφορεις μονο με μαντηλα ή ακομα χειροτερα με μπουργκα ? Αν σε βιασουν να πρεπει να παντρευτεις τον βιαστη σου αλλιως θα σε λιθοβολησουν, αυτα δεν ειναι επιστημονικη φαντασια, ειναι πραγματικοτητα σε καποια αλλα μερη του κοσμου απο τετοιους ανθρωπους που με ευκολια θελεις να τους ενταξεις στην χωρα μας. Ειναι μονιμο αιτημα των μεταναστων να επαναφερουν την σαρια, να λιθοβολουν και να παντρευονται οι παρθενες τον βιαστη τους. Πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη η κυβερνηση θα υποκυψει. αυτον λες? περαστικα αμα λες αυτον.. και μη βλεπετε πολυ τηλεοραση.. βλαπτει Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους λαθρομετανάστες που έχασε τα παιδάκια του στο Φαρμακονήσι!Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς “ευαίσθητους” δημοκράτες των social media και απο κάτι φιλάνθρωπους “αριστερούς” που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Άγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο το 1999. Ειλικρινά δεν τα έχουμε με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. χαρτομαντηλακι κανεις? Πηγη?
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πηγη? http://theonlinephotographer.typepad.com/the_online_photographer/2010/01/a-visual-interview-with-peter-turnley.html http://www.newsweek.com/grief-joy-163082 1
N3k21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατί, θα τους διώξουμε; Δουβλίνο ΙΙ σου λέει τίποτα; Φυσικά και έχουν συμφέρον να πουν ψέματα (και δεν υποστηρίζω ότι σίγουρα όλα όσα επικαλούνται είναι ψέματα) αλλά έχω το δικαίωμα, αν μη τι άλλο, να έχω αμφιβολίες για το πόσο κοντά στην αλήθεια είναι οι καταθέσεις τους. Σίγουρα ήταν μια μαρτυρική εμπειρία για αυτούς (η οποία από μόνη της είναι αρκετή λόγω εντάσεως να διαστρεβλώσει την αντίληψη των γεγονότων), αλλά άλλο να τους περιθάλψουμε και άλλο να τα ρίχνουμε όλα στο Λιμενικό... Αυτό άραγε το έχουμε σκεφτεί αρκετά; Η συναισθηματική φόρτιση πολύ συχνά οδηγεί σε έλλειψη υποκειμενικότητας. Εκτός αν πραγματικά πιστεύετε ότι τους έσωσε "το χέρι του Θεού". Γουστάρω τρελά μάλιστα όταν κάτι τέτοιες μπούρδες υποστηρίζονται και από κατά τ' άλλα δηλωμένους άθεους. LOL LOL LOL. 2
silverado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ειναι μονιμο αιτημα των μεταναστων να επαναφερουν την σαρια, να λιθοβολουν και να παντρευονται οι παρθενες τον βιαστη τους. Πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη η κυβερνηση θα υποκυψει. http://www.ideapolis.info/2013/12/blog-post_17.html Αυτα που ηθελα να δειξω δεν αντεξα και τα εβγαλα γιατι κανενας δεν πρεπει να βλεπει τετοιες βαρβαροτητες.
rikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 http://theonlinephotographer.typepad.com/the_online_photographer/2010/01/a-visual-interview-with-peter-turnley.html http://www.newsweek.com/grief-joy-163082 Εγω το μονο που βλεπω, ειναι εναν δυστυχισμενο, που ουδεμια εμφανισιακη σχεση εχει, με τον ανθρωπο που υποτιθεται θα επρεπε να εχει (βλ. την δευτερη φωτο απο πανω Site: Link ). Τωρα αν καποια ιστοσελιδα εχει χρησιμοποιησει λανθασμενα την πρωτη φωτο, αυτο δεν το ξερω και αν το ηξερα δεν θα μου ελεγε τιποτα παραπανω απο το ποσο εγκυρη ειναι. http://www.ideapolis.info/2013/12/blog-post_17.html http://attikanea.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7338.html http://www.youtube.com/watch?v=QoN9WRz8ImI Στην Ελλαδα/Ευρωπη ε? χμμμμμ
N3k21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ερωτηση: Οι δεξιοι δεν ειναι ταλιμπαν? Είναι. Επισης ο δημοσιογραφος σου δινει καποια στοιχεια ως προς το γιατι εσυ δεν θα επρεπε να πεφτεις απο τα συννεφα απο την βια που ασκουν τα σωματα ασφαλειας και να μας διατυμπανιζεις την εμετικη political correct σταση, "ωωω περιμενω αποδειξεις για να πειστω γιατι ειναι γνωστο οτι το λιμενικο σωμε ειναι εεεε τιμημενο και δεν εχει λογους να κανει κατι τετοιο". Το εν λόγω "δημοσιογραφικό" κείμενο έχει τόση ουσία, όση και η "ρεαλιστική" άποψη του Πρετέ. Από εκεί και πέρα μπορούμε να τρολάρουμε ο ένας τον άλλο εσαεί. Θα φέρει ο ένας "δημοσιογραφικά άρθρα" για την αστυνομική βία, θα φέρει κι ο άλλος "δημοσιογραφικές έρευνες" για την εγκληματικότητα των παρανόμων μεταναστών. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε.
rikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Είναι. Το εν λόγω "δημοσιογραφικό" κείμενο έχει τόση ουσία, όση και η "ρεαλιστική" άποψη του Πρετέ. Από εκεί και πέρα μπορούμε να τρολάρουμε ο ένας τον άλλο εσαεί. Θα φέρει ο ένας "δημοσιογραφικά άρθρα" για την αστυνομική βία, θα φέρει κι ο άλλος "δημοσιογραφικές έρευνες" για την εγκληματικότητα των παρανόμων μεταναστών. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Ειναι πολυ βολικο να ταυτιζεις οποια αποψη δεν συμφωνεις ιδιας αξιας με τα σκατα που πεταει ο πρετε απο το στομα του. Μεχρι αποδειξεως του εναντιου βεβαια. Οποτε τοτε, ειπαμε, το τροπαριο αλλαζει και μιλαμε δια μεμονωμενες περιπτωσεις.
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εγω το μονο που βλεπω, ειναι εναν δυστυχισμενο, που ουδεμια εμφανισιακη σχεση εχει, με τον ανθρωπο που υποτιθεται θα επρεπε να εχει (βλ. την δευτερη φωτο απο πανω Site: Link ). Τωρα αν καποια ιστοσελιδα εχει χρησιμοποιησει λανθασμενα την πρωτη φωτο, αυτο δεν το ξερω και αν το ηξερα δεν θα μου ελεγε τιποτα παραπανω απο το ποσο εγκυρη ειναι. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί με τη συγκεκριμένη φωτογραφία ... από ότι διαβασα κάποιος την κυκλοφόρησε σαν να προέρχεται από την υπόθεση στο φαρμακονήσι απλά διευκόλυνα την συζήτηση googlarontas την για το απο που είναι Δε νομίζω να μιλάμε για τις φωτογραφίες που δείχνεις εσύ ... μάλλον κάποιος ψιλο-ανέυθυνα πόσταρε μια τυχαία φωτογραφία σε κάποια καταχώρηση σε κανα blog και από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση Δε νομίζω ούτε ότι είναι τόσο σημαντικό ... δεν αλλάζει σε κάτι την υπόθεση edit: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5
N3k21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ειναι πολυ βολικο να ταυτιζεις οποια αποψη δεν συμφωνεις ιδιας αξιας με τα σκατα που πεταει ο πρετε απο το στομα του. Μεχρι αποδειξεως βεβαια. Οποτε τοτε, ειπαμε, το τροπαριο αλλαζει και μιλαμε δια μεμονωμενες περιπτωσεις. Ρε συ εγώ βάσει λογικής προσπαθώ να δουλέψω: 1) "Που πα ρε Καραμήτρο με το σαπιοκάϊκο Γενάρη μήνα μέσα στα μποφόρια του Αιγαίου;" Είναι λογικός ο παραπάνω συλλογισμός; Βεβαίως και είναι. Τον καταδικάζουμε όμως, όχι επειδή δε στέκει, αλλά επειδή ξέρουμε ποιος τον έκανε, καθώς και επειδή διακρίνουμε τη σκοπιμότητα πίσω απ' αυτόν. 2) "Δε πα να κάνετε ΕΔΕ και αυτοψίες; Αφού οι συστημικοί λιμενόμπατσοι έκαναν καφρίλες στο παρελθόν, σίγουρα έκαναν κι εδώ καφρίλα. Δε πα να γύρισαν σώοι οι ναυαγοί; Klein, αφού λένε ότι τους έσωσε ο μοχαμέτης έτσι θα 'ναι, σιγά μη τους έσωζαν οι φασίστες μπάτσοι." Είναι λογικοί οι παραπάνω συλλογισμοί; Το αφήνω στην προσωπική κρίση του καθένα.
Anorymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά δυστυχώς ποτέ δεν βγάζουμε άκρη, νομίζω ότι το θέμα είναι ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη δομή και έλεγχος σε αυτά τα θέματα. Αν ας πούμε κάποιος έχει ανάγκη να μπει στην χώρα και ας είναι παράνομος πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι ΑΛΛΑ να ξέρουμε αν όντως είναι έτσι η είναι κανένας βιαστής, έμπορος ναρκωτικών κλπ που πουλάει κλάμα για να έχει συμπαράσταση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2014 από Anorymous 3
michael92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τι δουλειά είχε ο Κοσοβάρος στο φαρμακονήσι; Μήπως έκανε και κρουαζιέρα και τον γύρο της Ευρώπης πριν έρθει; Ή κάποιοι δεν ξέρουν γεωγραφία ή trollaroun. Πρέπει να αρχίσουμε να αναγνωριζουμε τις φάτσες των ξένων
manbook Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τι δουλειά είχε ο Κοσοβάρος στο φαρμακονήσι; Μήπως έκανε και κρουαζιέρα και τον γύρο της Ευρώπης πριν έρθει; Ή κάποιοι δεν ξέρουν γεωγραφία ή trollaroun. Πρέπει να αρχίσουμε να αναγνωριζουμε τις φάτσες των ξένων Ναι,στο Lost ο Παλαιστίνιος ήταν από την ...Πολυνησία.Παγκοσμιοποίηση παιδάκι μου.
saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι εβαλε μια συγκινητικη φωτο για να δειξει το κλιμα και αμεσως α βρειτε να σχολιασετε κατι. Δεν είναι προφανως καποιος από τους Αφγανους, φαινεται ο ανθρωπος , απλως είναι σχετικη η φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις