Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τους αρεσε το φαγητο.. ειχα πολλα παραπονα.

Με τα λογια χτιζω ανωγεια....you know? Οποτε κοψε το παραμυθακι του νοιαζομαι και σκαω για τα αλλοδοπα!!!

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαζί με τους χιλιάδες πνιγμένους στη θάλασσα του αιγαίου που έπνιξαν με δόλο οι λιμενικοί. 

Αυτά μεταφέρουν όσοι πέρασαν στην Ελλάδα  στις οικογένειές τους και το κύμα μετανάστευσης έχει κοπεί τελείως. Οι λαθρέμποροι με το ζόρι τους φορτώνουν. Με το ποσοστό επιβίωσης 1 τοις χιλίοις , έχουν πέσει οι τιμές.

Αλλά έτσι είναι οι γαμάτες ακραίες γνώμες σαν το κείμενο που μας έδωσες και της αντίθετης πλευράς, αντί να συζητάμε για το γεγονός, θα φτάσουμε να συζητάμε για το Μελίγαλά , το Άρη και τον εμφύλιο και πόσες φορές μας καταδικάσανε στην Ευρώπη.

close enough. Ε? Γαμάτο?

• Like 1
Δημοσ.

Θα το ξαναπω οι συγχρονες διεθνεις συμβασεις λενε αλλα. Δυστυχως ο πατερούλης πεθανε . Νοσταλγοι του υπρχουν ακομη δυστυχως πρόβλημα τους..δεν καιμε πλεον βιβλια , δεν αφήνουμε ανθρώπους να πεθανουν και εκλεισαν τα ξηρονησια.. Συγνωμη ..ειμαστε στο 1940 η στο 1970; Όχι.. Επομένως.. κοιταξτε ξανα το ημερολογια και τελος.

Δημοσ.

Καλα τραγουδα, ολοι κανατε λαικ εκει που ελεγε ο άλλος για τον Μεταξα και για τον Παπαδοπουλο. Επομένως δεν είναι τα χρηματα είναι ιδεολογικο το θεμα. οκ.. υπαρχουν και χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

ιδεολογικο το θεμα για καποιος και λογικο ειναι οταν η χωρα ρημαζεται απο εισβολεις λαθρομεταναστες ισλαμιστες , πρακτορες και υπαλληλακια πολιτικους.

. τα χρηματα τα τσεπωσαν καποιοι και τα τρωνε στις πουτανες και στις κοκες τωρα. εσυ κατσε να το παιζεις συγκινημενη .. για να σου φερουνε κιαλλους ... το χρημα να βγαζουν τα παιδια να παρουν και μερικες πορσε να εχουν καβατζα..

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω το τι σου προσπατω ειναι προφανες. Ελλειψη ευαισθησιας. Οσον αφορα το τι κινητρο εχει ο εκαστοτε λιμενικος να φερθει ετσι απεναντι στον οποιοδηποτε μεταναστη, τα πραγματα ειναι απλα. Ιδεολογικο κινητρο. Κινητρο που συμπλεει παραλληλα με νεοναζιστικες ιδεολογιες οι οποιες υποστηριζονται κατα κορον απο τα σωματα ασφαλειας. Κανε μια βολτα απο το τουιτερ και θαυμασε τους υπερηφανους απογονους των αρχαιων Ελληνων να επικροτουν το λιμενικο για αυτην την βαρβαροτητα. Μεχρι και για λαθρομωρα κανουν λογο που παιρνουν οτι ακριβως τους αξιζει. Τετοια αμορφωτα ζωα ειναι στο λιμενικο, στα ματ κτλ. Τι νομιζεις οτι βρισκονται, καθηγητες πανεπιστημιου?

Αρχηγος της ΕΛΑΣ: "Πρεπει να τους κανουμε το βιο αβιωτο"

Την προσφατη δηλωση του υπουργου υγειας για τους μεταναστες, σε αφηνω να την ψαξεις μονος σου. Δεν ξερω το κατα ποσο επιτρεπεται να την βαλω αυτουσια εδω μεσα.

Και ολη αυτη η καχυποψια για την ηθικη των σωματων ασφαλειας, στην χωρα που εχει φτιαξει στρατοπεδα για μεταναστες.

dayum

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταιει κανενας άλλος , φταιω εγω ου παω και συζητω σοβαρα , με επιχειρηματα με κατι τυπους που κανουν λαικ ότι νοσταλγουν ένα φασιστικο καθεστως 70 χρονια πριν που δεν ειχαν γεννηθεί. Εγω φταιω. Γεια σας..

Δημοσ.

Δεν φταιει κανενας άλλος , φταιω εγω ου παω και συζητω σοβαρα , με επιχειρηματα με κατι τυπους που κανουν λαικ ότι νοσταλγουν ένα φασιστικο καθεστως 70 χρονια πριν που δεν ειχαν γεννηθεί. Εγω φταιω. Γεια σας..

Ενω εσυ που γραφεις για πραγματα που ουτε καν εχεις ζησει θες να μας πεισεις οτι συζητας σοβαρα?

• Like 2
Δημοσ.

Παραθέτω τα τελευταία σοβαρά επιχειρήματα:

Ναι οποιος καιει βιβλια είναι φασιστας. Ακομη και τον αγων του Χιτλερ.

Τους πηραμε αλλα δεν τους αρεσε , προτιμουν εξω.

Δεν τους αρεσε το φαγητο.. ειχα πολλα παραπονα.Οι διεθνεις συμβασεις λενε αλλα . Τωρα αν υπαρχουν καποιοι νοσταλγοι του Μεταξα στην χωρα που προτιμουν να τους καινε σαν τα βιβλια. Πρόβλημα τους..

Λοιπον επειδή με εκνευρισε αυτος και με εκνευρίζεις και εσυ πανε διαβασε οσα εγραψα μεχρι τωρα. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΚ?

O επομενος που θα κανει άσχετη λαϊκίστικη ερωτηση πεθανε..

• Like 3
Δημοσ.

εξω. να φυγουνε να πανε αλλου.

τοσα ακινητα εχουν οι βουλευτες του κομματος των λαθρομεταναστων. ας τους βαλουν μεσα εκει

Άλλωστε, αυτοί ευθύνονται για το Δουβλίνο ΙΙ... Oh, wait!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως οτι καλο υπηρχε και θα υπαρχει ακομα για λιγο ειναι προικα αυτων που εσυ χαρακτηριζεις φασιστες. Οι δημοκρατες ροκονισαν λαιμαργα οτι βρηκαν ετοιμο και αντι να προσφερουν τιποτα σωστο στο τοπο μας φεραν σε αυτο το χαλι. Μαλλον ηταν δημοκρατες μονο στο ονομα και οχι στην ουσια. Δημοκρατικη χωρα που εκανε μονο ενα δημοψηφισμα για να διωξει τον Βασιλια, σημαινει οτι για να ξαναδουμε δημοψηφισμα πρεπει να επανελθει η Βασιλεια για να εχουμε την τιμη να την ξαναδιωξουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μεταξας τι ηταν; Δικτατορας δεν ηταν και αυτος;

...σού πω! Διαβάζεις τι σού γράφουν; Είδες κάποιον εδώ μέσα, να υποστηρίζει ότι δεν ήταν; Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση με οτιδήποτε; Αυτό:

τις ακροδεξιές δυνάμεις που μας κυβέρνησαν δεν τις ψήφισε κανένας

το είδες; Το κατάλαβες, ή ήταν τόσο δύσκολο; Εκτός κι αν το αμφισβητείς, οπότε ίσως να μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου και μέρος τής σοφίας σου σχετικά: Με εκλογές κατέλαβε την εξουσία ο εν λόγω; Διότι ακριβώς το αντίθετο αναφέρεται σε κάθε διαθέσιμη πηγή. Πάρε την πιο εύκολη. Αν έχεις βέβαια, τίποτα αποκλειστικές, απόρρητες πηγές που λένε το αντίθετο, τι να πω κι εγώ ο φτωχός;

Τωρα αν υπαρχουν καποιοι νοσταλγοι του Μεταξα

Όταν θα ξεκολλήσει το μυαλό ορισμένων εδώ μέσα, θα το ακούσουμε στις ειδήσεις...

...«νοσταλγοί»;;; Έχει 73 χρόνια πεθαμένος. Το ότι οι περισσότεροι από εμάς, γεννηθήκαμε κάτι ...δεκαετίες αφότου πέθανε - εγώ, ας πούμε, ...μόνο 27 χρόνια μετά! - σού λέει κάτι, ή μπα; Πώς στην ευχή μιλάς για «νοσταλγούς»; Πώς - την τρέλα μου μέσα! - γίνεται να «νοσταλγεί» κάποιος, κάτι το οποίο δεν έζησε και δε γνώρισε;

(Α...και φτύστε επιτέλους αυτή την καραμέλα, ορισμένοι! Το ότι αξιολογεί κάποιος θετικά, κάποια μεμονωμένα πράγματα, τα οποία συνέβησαν επί ολοκληρωτικών καθεστώτων, δε σημαίνει ότι συμπαθεί τα εν λόγω καθεστώτα. Σημαίνει απλώς, ότι δε φοράει παρωπίδες και έχει τη στοιχειώδη ικανότητα να κρίνει πέρα από ιδεολογικές τοποθετήσεις.

Προσωπικά, τα καθεστώτα τύπου Μεταξά, μού φέρνουν αναγούλα. Όχι ότι οφείλω να το αποδείξω σε κανέναν, έτσι για την κουβέντα το λέω. Την ίδια αναγούλα μού φέρνουν και τα σοβιετικού τύπου καθεστώτα. Εφόσον όμως, τόσο στα μεν, όσο και στα δε, εν μέσω τής γενικότερης φρίκης, υπήρξαν κάποια μεμονωμένα θετικά σημεία - να είσαι βέβαιη ότι υπήρξαν, απλώς δεν είναι τής παρούσης η αναφορά τους - κάποιοι από εμάς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το αναγνωρίσουμε. Αν εσύ τώρα πιστεύεις, ότι για χάρη αυτών των μεμονωμένων θετικών, ονειρευόμαστε την εγκαθίδρυση ενός τέτοιου καθεστώτος, πίστευέ το...) 

Το ότι ερμηνεύεις την θετική ψήφο στα εν λόγω σχόλια, ως «νοσταλγία για το φασιστικό καθεστώς», είναι αντικείμενο πολύ συγκεκριμένης επιστήμης.

Το ότι, με το post αυτό αυτοαναιρείσαι - το σχολίασα, πριν δω ότι το έγραψες - το κατανοείς, ή μπα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...