Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σας ξεφεύγουν ολόκληροι παράγραφοι βέβαια, δεν έχω αυταπάτες πως τα ανοίξατε τα links.

Διαβάστε πριν χαρακτηρίσετε κάτι "ακραίο". Εκτός και αν αυτού του τύπου η υποβάθμιση σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα.

Ναι, έδωσα relevant κομμάτια από το κείμενο, χωρίς να ανοίξω το link. Ο Μέρλιν.

Σ'ευχαριστώ τουλάχιστον γιατί απάντησες στο ερώτημα μου. Κι όπως έχω πει και σε μέλος της αντίθετης άποψης από της δικής σου, μάθετε να μιλάτε σαν άνθρωποι. Τα "κοιμάστε"/"ψεκάζεστε", αναμεταξύ σας. Οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε τον διάλογο.

Edit, 4 στα 4.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, έδωσα relevant κομμάτια από το κείμενο, χωρίς να ανοίξω το link. Ο Μέρλιν.

Σ'ευχαριστώ τουλάχιστον γιατί απάντησες στο ερώτημα μου. Κι όπως έχω πει και σε μέλος της αντίθετης άποψης από της δικής σου, μάθετε να μιλάτε σαν άνθρωποι. Τα "κοιμάστε"/"ψεκάζεστε", αναμεταξύ σας. Οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε τον διάλογο.

Edit, 4 στα 4.

Τα λινκ του κειμένου. (failed at failing, bro). Άξιο το 4ρι.

Α, και σαν άνθρωπος μιλάω σε ανθρώπους.

Δημοσ.

Μαζί με τους χιλιάδες πνιγμένους στη θάλασσα του αιγαίου που έπνιξαν με δόλο οι λιμενικοί. 

Αυτά μεταφέρουν όσοι πέρασαν στην Ελλάδα  στις οικογένειές τους και το κύμα μετανάστευσης έχει κοπεί τελείως. Οι λαθρέμποροι με το ζόρι τους φορτώνουν. Με το ποσοστό επιβίωσης 1 τοις χιλίοις , έχουν πέσει οι τιμές.

Αλλά έτσι είναι οι γαμάτες ακραίες γνώμες σαν το κείμενο που μας έδωσες και της αντίθετης πλευράς, αντί να συζητάμε για το γεγονός, θα φτάσουμε να συζητάμε για το Μελίγαλά , το Άρη και τον εμφύλιο και πόσες φορές μας καταδικάσανε στην Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά εμετικό το άρθρο. Είναι αυτή η νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα, ότι είτε πρέπει να είσαι είτε  δεξιός είτε αριστερός ταλιμπαν.

Η δημοσιογράφος δεν ενδιαφέρεται για αποδείξεις... χρησιμοποιεί ως απόδειξη ότι φταίνε οι λιμενικοί, το ότι η αστυνομία είχε καταδικαστεί για κάποια άλλα περιστατικά!

Οι έννοιες αντικειμενικός και ανεξάρτητος είναι πολύ σπάνιες πλέον.

Ερωτηση: Οι δεξιοι δεν ειναι ταλιμπαν?

Επισης ο δημοσιογραφος σου δινει καποια στοιχεια ως προς το γιατι εσυ δεν θα επρεπε να πεφτεις απο τα συννεφα απο την βια που ασκουν τα σωματα ασφαλειας και να μας διατυμπανιζεις την εμετικη political correct σταση, "ωωω περιμενω αποδειξεις για να πειστω γιατι ειναι γνωστο οτι το λιμενικο σωμε ειναι εεεε τιμημενο και δεν εχει λογους να κανει κατι τετοιο".

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ρίκο, είσαι και εσύ. 

Λες να αρνείται κανένας λογικός πως πολλοί λαθρομετανάστες έτυχαν βίαιης μεταχείρισης? Πλάκα κάνουμε μεταξύ μας? Ούτε ο Judas το αρνείται. 

Αλλά το να πιάνουμε κάθε περίπτωση και να την κρίνουμε με βάση τι έχει γίνει προηγουμένως και να θυμόμαστε μόνο τα σκατά , ε πως να το κάνουμε , είναι μη αντικειμενικό και μη ορθό. 

Πες τώρα πως γίνεται δικαστήριο για τις πράξεις των λιμενικών για το φαρμακονήσι, και δικάζει η αρθρογράφος παραπάνω. Ένοχοι με τη μία. Τι μας νοιάζει τι έγινε? Μας νοιάζει μόνο τι μας λένε τα θύματα. Τα άλλα μισά τα λένε αλλιώς. Άλλωστε έχουμε άπειρα παραδείγματα κακομεταχείρισης. 

Βέβαια το ότι έχουμε και άπειρα παραδείγματα καλομεταχείρισης στα @@ μας.

Επίσης το να ψάχνεις την αλήθεια και να μη βγάζεις συμπεράσματα από τον κώλο σου (γενικά μιλάω) είναι Politically correct. Το ακούσαμε ΚΑΙ αυτό.

Και να σου πω και για το Λιμενικό το τιμημένο, γιατί νομίζετε πως έχουμε μπάρμπα εκεί μέσα. Εγώ σου λέω πως τα παιδιά που πνίγηκαν ΔΕΝ είχαν πληρώσει. Πως νομίζεις τις βρίσκουν τις βάρκες και τα καίκια και τους περνάνε? Πως εγγυόνται οι λαθρέμποροι ασφαλές πέρασμα? Και τα έπνιξαν επίτηδες για τιμωρία. Αν αυτή είναι η αλήθεια, αυτή πρέπει να βρούνε. Όχι να λέμε σαν όχλος, το Λιμενικό το σάπιο πνίγει κόσμο, burn the witch και άλλα τέτοια.

• Like 2
Δημοσ.

Η πλάκα έχει ρε liopyr πως πιστεύεις πως οι υπόλοιποι νομίζουμε πως τα σώματα ασφαλείας είναι τίποτα καλόπαιδα και μητέρες Τερέζες και πάνω σε αυτό στηρίζουμε και τα επιχειρήματά μας. 

Μην απαντήσεις rikos, καθώς η ψυχραιμία, η αναζήτηση της αλήθειας και η αντιμετώπιση ενός γεγονότος σαν απομονωμένο γεγονός είναι Politically correct.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω, όλοι εσείς που θεωρείτε ότι κάποιοι του Λιμενικού το 'παίξαν ξαφνικά Ράμπο (ενώ έχουν σώσει χιλιάδες από βέβαιο πνιγμό), έχετε δει με τα μάτια σας 16χρονο αφγανάκι να λέει σε σπαστά αγγλικά ότι θέλει υπολογιστή με ιντερνετ για να μπει στη σελίδα της UNΗCR; (Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες).

Δεν κάνω καθόλου πλάκα, πρόκειται για αληθινό περιστατικό που συνέβει σε εμένα.

Είναι φάμπρικα το trafficking και πολλοί από τους λαθρομετανάστες έρχονται "εκπαιδευμένοι" για το τι να πουν και τι να ζητήσουν, γιατί οι δουλέμποροι δεν κάνουν 1-2 μπάζες, αλλά έχουν στήσει κανονική επιχείρηση που θέλει και καλή φήμη στη Καμπούλ / Ισλαμαμπάντ κτλ για να συνεχίσει να δουλεύει... Έτυχε να μιλήσω με αρκετούς από αυτούς (πάντα στα γκρουπάκια υπάρχει τουλ. ένας που μιλάει έστω και σπαστά αγγλικά) οπότε μην νομίζετε ότι έρχονται στα τυφλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ δλδ όπως τους βλέπεις να κλαινε και να χτυπιούνται. Πιστευεις ότι λενε ψεμματα; Για ποιο λογο;Ετσι και αλλιως ότι και να γινει δεν θα κερδισουν ασυλο επειδή πνιγηκαν οι οικογενειες τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...