Προς το περιεχόμενο

Νέα ελαστικά

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε Toyo υπάρχουν, μόνο Bridgestone Potenza , ta Dunlop που έγραψα παραπάνω και  αυτά

http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=7984645.137.25299&Cookie=Eprice_GR&sowigan=So&Breite=215&Quer=40&Felge=17&Speed=&kategorie=&Marke=Uniroyal&ranzahl=4&Herst=Uniroyal&rsmFahrzeugart=PKW&search_tool=standard&Label=E-A-72-2&details=Ordern&typ=R-252890

Τονίζει όμως την πολύ καλή συμπεριφορά στη βροχή , αλλά είναι επίσης καλά και για στεγνό δρόμο;

Απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι για βρεγμενο οδοστρωμα οπως λεει.

Καλυτερα αστο λεω εγω...παρε κατι καθαρα καλοκαιρινο να εισαι και σιγουρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο http://www.ibizaclub.gr/community/topic/21960-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2054017-2154017/ .Για δες αν οι τιμες ειναι καλες?Εμενα μου φαινονται αρκετα καλες.Επισης εγω δεν θα σου συνιστουσα το συγκεκριμενο καταστημα γιατι πολλα εχουν ακουστει.+ οτι με τα περαστικα θα σου ερθει πιο ακριβο απο τον λαστιχα της γειτονιας σου.Εκτος αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα!Παρε και ενα τηλεφωνο και δω http://www.b16a.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10 . Αν πας σε κατι που ειναι για καθαρα στεγνο οδοστρωμα και καθαρα sport ελαστικο θα σου προτεινα τα Yokohama Parada και τα Toyo R1-R.Και τα 2 ειναι λαστιχαρες κρατανε στο στεγνο σαν μανιασμενα ακομα και αν ειναι τερμα φαγωμενα(προσωπικη εμπειρια) και τα πρωτα κρατανε και αρκετα για τετοιας κατηγοριας ελαστικο.Επισης τα Yokohama ειναι και σχετικα φθηνα.Aπλα να εχεις υποψη σου οτι στο βρεγμενο οδοστρωμα θελουν λιγοοοοο προσοχη.Δηλαδη να μην κανεις ταρζανιες,οχι οτι αμα πηγαινεις σαν νορμαλ ανθρωπος θα εχεις θεμα.

• Like 1

Καλησπερα φιλε μου.Λοιπον εγω απο λαστιχα σου προτεινω τα toyo T1-R.Πολυ καλυτερα λαστιχα απο τα Goodyear που ανεφερες και πολυ πιο φθηνα.Τα michelin τα pilot exalto ισως ειναι τα καλυτερα και στην βροχη και στο στεγνο ειναι γαματα.Απλα ειναι σχετικα μαλακο και λιγο τσιμπημενο.Μακρια απο continental γιατι αργουν πολυ να ζεσταθουν και γλυστρανε.Απο μαγαζια τωρα δες στο camskill.co.uk και ψωνισε απο κει μονο αν βρεις μεγαλη διαφορα πανω απο 100Ε γιατι ειναι και τα περαστικα αν ψωνισεις απο κει+οτι δεν εχεις προσωπικη επαφη.Απο Ελλαδα παρε στον Οικονομου στην θηβων(googlare το) και στον Στασινοπουλο στην Πατρα.Αν τωρα δεν βρισκεις τα τηλ πες μου να στα βρω γιατι τωρα ειμαι απο κινητο.

Ελπιζω να βοηθησα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

τα toyo έχουν εγγύηση ? γιατί τα goodyear έχουν για αυτό το λέω

Νομιζω η εγγυηση ειναι απο τον λαστιχα.Ωστοσο ολα τα λαστιχα εχουν νομιζω.Αν και στην Ελλαδα δεν θεωρω οτι πρεπει να ναι πρωτευον κριτηριο.Γιατι ακομα και απο αστοχια υλικου να σου σχιστει το λαστιχο(πραγμα απιθανο) δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να βρεις το δικιο σου.Θα σου λεει εσυ το εσκισες.

Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο http://www.ibizaclub.gr/community/topic/21960-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2054017-2154017/ .Για δες αν οι τιμες ειναι καλες?Εμενα μου φαινονται αρκετα καλες.Επισης εγω δεν θα σου συνιστουσα το συγκεκριμενο καταστημα γιατι πολλα εχουν ακουστει.+ οτι με τα περαστικα θα σου ερθει πιο ακριβο απο τον λαστιχα της γειτονιας σου.Εκτος αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα!Παρε και ενα τηλεφωνο και δω http://www.b16a.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10 . Αν πας σε κατι που ειναι για καθαρα στεγνο οδοστρωμα και καθαρα sport ελαστικο θα σου προτεινα τα Yokohama Parada και τα Toyo R1-R.Και τα 2 ειναι λαστιχαρες κρατανε στο στεγνο σαν μανιασμενα ακομα και αν ειναι τερμα φαγωμενα(προσωπικη εμπειρια) και τα πρωτα κρατανε και αρκετα για τετοιας κατηγοριας ελαστικο.Επισης τα Yokohama ειναι και σχετικα φθηνα.Aπλα να εχεις υποψη σου οτι στο βρεγμενο οδοστρωμα θελουν λιγοοοοο προσοχη.Δηλαδη να μην κανεις ταρζανιες,οχι οτι αμα πηγαινεις σαν νορμαλ ανθρωπος θα εχεις θεμα.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα ρίξω μια ματιά καλύτερα  στα Τ1-R (τα R1-R μου φαίνονται too much),  δεν οδηγώ και κανένα super car.

Ναι οκ ισως να χεις και δικιο για τα R1R.Παντως ειναι αναλογα τι οδηγικες ανησυχιες εχεις.Εγω π.χ τα φοραω σε ενα Peugeot 206 1.6 αμαξι με πολυ λιγοτερα αλογα απο τα δικα σου.Αλλα επειδη οταν εχω ορεξεις στις στροφες του πινω το αιμα εβαλα αυτα.Οποτε αναλογα με το οδηγικο σου προφιλ διαλεγεις και παιρνεις.Πανω κατω οι λυσεις που σου προταθηκαν ειτε απο μενα ειτε απο αλλα παιδια ειναι αρκετα αξιολογες και θα καλυψουν εναν μεσο οδηγο.Οτι και να βαλεις καλοφορετο και ελπιζω να το χαρεις!!!

• Like 1

Ναι οκ ισως να χεις και δικιο για τα R1R.Παντως ειναι αναλογα τι οδηγικες ανησυχιες εχεις.Εγω π.χ τα φοραω σε ενα Peugeot 206 1.6 αμαξι με πολυ λιγοτερα αλογα απο τα δικα σου.Αλλα επειδη οταν εχω ορεξεις στις στροφες του πινω το αιμα εβαλα αυτα.Οποτε αναλογα με το οδηγικο σου προφιλ διαλεγεις και παιρνεις.Πανω κατω οι λυσεις που σου προταθηκαν ειτε απο μενα ειτε απο αλλα παιδια ειναι αρκετα αξιολογες και θα καλυψουν εναν μεσο οδηγο.Οτι και να βαλεις καλοφορετο και ελπιζω να το χαρεις!!!

Τελικά φίλε μου παρ' όλο το ψάξιμο , στάθηκε αδύνατο να βρώ τα T1-R  στη διάστασή μου. Άλλα ντ' άλλων μου λέγανε κάποια μαγαζιά. Τελικά  απηύδησα και έβαλα την " καλύτερη " ? άμεση λύση που βρήκα. Σαν πρώτη πρώτη  εντύπωση , θετική. Όσο πρέπει μαλακά, καμμιά σχέση με προηγούμενης γενιάς που είχα βάλει σε προηγούμενο αυτοκίνητο.

500€ με ζυγοστάθμιση και ευθυγράμιση.

http://www.bridgestone.gr/elastika/epibatika-4x4-and-emiphortega/therina-elastika/epibatika/spor/potenza-s001#

Ελπίζω να αποδειχθούν σε βάθος χρόνου καλά.

αλλο ενα τοπικ που ουτε ενας δεν ασχοληθηκε με δεικτη ταχυτητας.

τωρα για αζωτο αν δεν εχουν αλλαξει τραγικα τα πραγματα αξιζει ο κοπος αν ειναι τσαμπα ή αν τρεχεις με αγωνιστικο

Ε,  αυτά είναι 87W, δλδ, 545 Κg φορτίο και max. ταχύτητα 270 Km/h (που δεν φτάνει ούτως ή άλλως ;) )

Γιατί το θεωρείς τόσο σοβαρό ;

Όσο για το άζωτο τσάμπα είναι.

καλα για τα λαστιχα που βρηκες μου λες?

τι δεικτη ταχυτητας φοραει το αυτοκ.σου πρεπει εκτος και αν ειναι φτιαγμενο.

αν εχεις βαλει μεγαλο δεικτη θα ζεστενονται πιο αργα και θα χαλανε πιο δυσκολα γιατι εχουν πιο σκληρη γομα και το αντιστοιχο.

γι αυτο αν εισαι μαμα βαζεις αυτα που το χουν δοκιμασει αντι να πειραματιζεσαι

Τα τοyo r1-r πιστευω ειναι υπερβολη ακομα και για φτιαγμενο αυτοκινητο απο την στιγμη που ειναι βολτισιο ,εκτος και αν το εχει ο αλλος μονο για πατηματα.Τετοιου ειδους λαστιχα(ημισλικ ουσιαστικα) στην βροχη ειναι για πεταμα.Απο την στιγμη που το αμαξι το κυκλοφορεις κανονικα βαζεις λαστιχα που ειναι καλα σε βροχη.Απο εκει και περα εαν εισαι και λιγο κ@@ και θες να το στριβεις του βαζεις κατι πιο μαλακο για να κραταει.Κορυφαιο για εμενα λαστιχο ειναι michelin pilot sport ,παρολο που το 3 δεν εχει και χαμηλο tradewear κραταει σαν διαολος και στην βροχη εντυπωσιαζει.

Ή μπορεί απλά κάποιος να βάλει τα R1R, τα οποία για την εταιρεία δεν είναι ημισλικ (έχει τα 888 για αυτή τη δουλειά), και τις ελάχιστες μέρες που βρέχει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, μιας και δεν είμαστε Αγγλία, να πηγαίνει πιο αργά. 

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/R1R.htm

Ή μπορεί απλά κάποιος να βάλει τα R1R, τα οποία για την εταιρεία δεν είναι ημισλικ (έχει τα 888 για αυτή τη δουλειά), και τις ελάχιστες μέρες που βρέχει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, μιας και δεν είμαστε Αγγλία, να πηγαίνει πιο αργά.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/R1R.htm

Δεν νομιζω τον χειμωνα να βρεχει ελαχιστα στην χωρα μας.Ειδικα σε επαρχια.Το θεμα δεν ειναι το να πηγαινεις πιο αργα.Το θεμα ειναι η ασφαλεια σου,και το συγκεκριμενο λαστιχο στην βροχη ειναι μηδεν,δεν θα το στριβεις,αλλα σε ενα αποτομο φρενο ελα πες μου αν θα κρατησει το r1-r.Η εταιρια για ημισλιλ λεει το r888 αλλα και το r1-r προς τα εκει κλεινει.

Για τα R1-R ούτε καν το συζητούσα. Πρόκειται για λάστιχα ειδικών αποστολών , πράγμα που δεν θέλω.  Για τα Τ1-R κοίταξα όπως είπα αλλά δεν τα βρήκα. Από αυτά που κατέληξα (λάστιχα all around) είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...