HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 1) Έρχεται σιγά σιγά η ώρα να γίνει η αλλαγή των ελαστικών του αυτοκινήτου. (Πλησιάζουν 3,5 χρόνια και 30χλδ. Km Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή. Τα υπάρχοντα είναι Goodyear 215/40/R17 Μου φάνηκαν γενικά σκληρά και " ξερά " αν στέκει ο όρος. Μου έχουν προτείνει διάφορα. Από προηγούμενη εμπειρία, τα Michelin ήταν μαλακά , αλλά φθάρηκαν σχετικά πιό γρήγορα. Τα Bridgestone που είχα σε προηγούμενο αμάξι μου φάνηκαν πιο ισορροπημένα σαν σύνολο. Τι θα μου προτείνατε από την εμπειρία σας; 2) Επειδή μερικές φορές οι ταχύτητες είναι σχετικά μεγάλες (στην Εγνατία 150-160 Km/h) χρησιμοποιώ άζωτο αντί για αέρα. Σωστό , λάθος ή αδιάφορο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κάθε απάντηση ΔΕΝ θα θεωρηθεί ως διαφήμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα φιλε μου.Λοιπον εγω απο λαστιχα σου προτεινω τα toyo T1-R.Πολυ καλυτερα λαστιχα απο τα Goodyear που ανεφερες και πολυ πιο φθηνα.Τα michelin τα pilot exalto ισως ειναι τα καλυτερα και στην βροχη και στο στεγνο ειναι γαματα.Απλα ειναι σχετικα μαλακο και λιγο τσιμπημενο.Μακρια απο continental γιατι αργουν πολυ να ζεσταθουν και γλυστρανε.Απο μαγαζια τωρα δες στο camskill.co.uk και ψωνισε απο κει μονο αν βρεις μεγαλη διαφορα πανω απο 100Ε γιατι ειναι και τα περαστικα αν ψωνισεις απο κει+οτι δεν εχεις προσωπικη επαφη.Απο Ελλαδα παρε στον Οικονομου στην θηβων(googlare το) και στον Στασινοπουλο στην Πατρα.Αν τωρα δεν βρισκεις τα τηλ πες μου να στα βρω γιατι τωρα ειμαι απο κινητο. Ελπιζω να βοηθησα!!! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν μιλάμε για απλό αυτοκίνητο και όχι κάτι επιδόσεψν εγώ θα σου πω κάποια καλά λάστιχα απλή σείρα όχι τίποτα sport και ιστορίες.Το πιο μαλακό λάστιχο με διαφορά και με το καλύτερο κράτημα σε στεγνό τουλάχιστον είναι τα michelin energy saver . Επειδή είναι μαλακά φθίρονται και γρήγορα και σκίζονται και σχετικά εύκολα αλλά μην σε προβληματίζει πολύ αυτό απλά δεν είναι να τρέχεισ σε δρόμους που είναι μονο χαλίκι κάτω. Αμέσως μετά ισοροπημένα είναι τα αντίστοιχα της bridgestone (δεν θυμαμαι μοντέλο) μέτρια γόμα πιο σκληρή απο michelin energy αλλά αντέχουν. Προσωπικά τα energy της michelin δεν προλαβαίνω να τους φάω ούτε το μισό τακούνι τους και αυτό γιατί κάθε 2μισι χρόνια αλλάζω λάστιχα είτε έχουν είτε δεν έχουν φθορά στο τακούνι τολάστιχο έχει ημερομηνία λήξης. Αντε στα 3 χρόνια μαξιμουμ τα αλλάζω γιατί πλέον είναι αισθητή η διαφορά τους στο κράτημα. Απο χλμ κάνω κατα μέσο όρο 13000 χλμ το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Προκειται για Seat Cupra και οπως εγραψα παραπανω σε προηγουμενο αμαξι ειχα Michelin και μετα Bridgestone. Σαν συνολικη εικονα τα Bridgestone μου φανηκαν καλυτερα. Τα Toyo που μου ειπε το παιδι τα εχω ακουστα, δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε. Τα ετησια χλμ. ειναι κατα μεσο ορο 5,6 χλδ σε μικτο κυκλο (πολη-εθνικη οδος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Προκειται για Seat Cupra και οπως εγραψα παραπανω σε προηγουμενο αμαξι ειχα Michelin και μετα Bridgestone. Σαν συνολικη εικονα τα Bridgestone μου φανηκαν καλυτερα. Τα Toyo που μου ειπε το παιδι τα εχω ακουστα, δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε. Τα ετησια χλμ. ειναι κατα μεσο ορο 5,6 χλδ σε μικτο κυκλο (πολη-εθνικη οδος) Αν εννοεις τα Bridgestone Potenza τοτε ναι ειναι καλα λαστιχα αλλα πολυ mainstream για τα λεφτα τους.Εγω θα σου λεγα να δωσεις μια ευκαιρια στα Toyo γιατι ειναι και σπορτ και πολυ καλο και αθορυβο ελαστικο.Αλλιως για μενα πηγαινε στα Michelin Pilot Exalto την 2η version μιας και εχουν πιο σκληρα πλαινα και δεν τρωγονται τοσο ευκολα.Ειναι μακραν τον καλυτερο ελαστικο σε κρατημα.Στην δικη μου διασταση(195/50/15) τα michelin τα ειχε ο οικονομου που σου λεω πιο πανω 260Ε την τετραδα με περαστικα και 2 ζυγοσταθμισεις(μια κατα την τοποθετηση και μια στα 1000χλμ που θα χουν στρωσει τα λαστιχα).Η τιμη στην δικη μου διασταση ηταν πολυ καλη.Οποτε παρε ενα τηλεφωνο μηπως και πετυχεις καμια προσφορα.Και πες μας τι βρηκες και ποσο για να σου πουμε αν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι τα Potenza ήταν. Μου φάνηκαν πολύ καλά , αλλά βέβαια δεν ήταν πάνω στο ίδιο αμάξι, οπότε.... Πέραν των Toyo, τα οποία σαφώς δεν απορρίπτω εκ προοιμίου και θα το ψάξω , βλέπω μια κάποια κλίση προς Michelin από άποψη κρατήματος τουλάχιστον, παρ' ότι και οι δυο λέτε ότι είναι όντως μαλακά και φθείρονται κάπως πιό γρήγορα. Για το άζωτο κάποια άποψη ; Ευχ. Goldmann , αλλά δεν μένω Αθήνα τώρα και δεν ξέρω αν συμφέρει να τα φέρω από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για το αζωτο κατα την δικη μου αποψη δεν κερδιζεις πολλα πραματα παρα μονο οτι ξεχνας την εννοια του να ελεγχεις τις πιεσεις.Απο την στιγμη που το χεις καλο κανει κακο δεν κανει.Αν δεν εισαι απο Αθηνα τοτε ναι δεν το συζηταμε δεν σε συμφερει.Οποτε δες στο camskill μηπως βρεις καμια ευκαιρια και τα περνας καπου κοντα σου.Επισης μην ασχοληθεις ιδιαιτερα με την ημερομηνια παραγωγης του ελαστικου μιας και αμα ειναι απατητο και συντηρειται σε δροσερο μερος δεν αλλαζει τιποτα ακομα και 5χρονων να ειναι.Μαλιστα τα λαστιχα μετα τον χρονο αποκτανε καλυτερο κρατηνα και γομα μιας και γινονται καποιες χημικες διεργασιες στα υλικα του ελαστικου.Οποτε μην κανεις σαν τους περισσοτερους που ζητανε Ελαστικα ενος μηνος.Πιο πολυ επειδη ζουμε στην Ελλαδα τσεκαρε αν ειναι φαγωμενο το λαστιχο και εχει ξαναπεραστει απο πανω αυτο το ζελε.Γιατι οι ημερομηνιες παραγωγης "χτυπιουνται" γι πλακα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όντως για το άζωτο αυτό που λες ισχύει. Έκανα έλεγχο μετά από ένα έτος και η απώλεια ήταν ελάχιστη. Για τα υπόλοιπα που λες , πρέπει να βρώ ένα μαγαζί εμπιστοσύνης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Προκειται για Seat Cupra και οπως εγραψα παραπανω σε προηγουμενο αμαξι ειχα Michelin και μετα Bridgestone. Σαν συνολικη εικονα τα Bridgestone μου φανηκαν καλυτερα. Τα Toyo που μου ειπε το παιδι τα εχω ακουστα, δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε. Τα ετησια χλμ. ειναι κατα μεσο ορο 5,6 χλδ σε μικτο κυκλο (πολη-εθνικη οδος) Εφοσον μιλαμε για cupra και μονο 5-6000χλμ το χρονο για μενα πας michelin pilot sport 3. To λαστιχο δεν νιωθει μια προγραμτικα. Και χωρις να ειναι βροχης με εχουν εκπληξει πολυ ευχαριστα στο θεμα βροχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://www.michelin.gr/tyres/car-tyres#type=type_2&brand=seat&range=ibiza&model=ibiza%20cupra&engine=1.4%20tsi%20180&year=2008&selectedFitment=215-40-17-87-V&retainFitment=215-40-17-87-V&fronthighwaypressure=0&frontnormalpressure=0&selectedIndexOption=2&frontDimension=215-40-17-87-V&selectedFilter=winter&noResults=true Δυστυχώς δεν υπάρχουν στην διάστασή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δές τα Uniroyal Rainsport 3. Μαλακό ελαστικό με καλό κράτημα σε στεγνό και ιδιαίτερη έφεση (όπως δηλώνει και το όνομα) στο βρεγμένο. Θα πρότεινα το Dunlop SP Sport Fast Responce που είναι εξαιρετικό ελαστικό,άλλα δέν βγαίνει στην διάσταση σου. Αν πάς 225/45/17 θα έχεις περισσότερες επιλογές, άλλα δέν θα το πρότεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/passenger/sp-sport-maxx/index.jsp?from=tf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://www.michelin.gr/tyres/car-tyres#type=type_2&brand=seat&range=ibiza&model=ibiza%20cupra&engine=1.4%20tsi%20180&year=2008&selectedFitment=215-40-17-87-V&retainFitment=215-40-17-87-V&fronthighwaypressure=0&frontnormalpressure=0&selectedIndexOption=2&frontDimension=215-40-17-87-V&selectedFilter=winter&noResults=true Δυστυχώς δεν υπάρχουν στην διάστασή μου. Δεν το ηξερα κριμα...Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και τα ξαναεβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ούτε Toyo υπάρχουν, μόνο Bridgestone Potenza , ta Dunlop που έγραψα παραπάνω και αυτά http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=7984645.137.25299&Cookie=Eprice_GR&sowigan=So&Breite=215&Quer=40&Felge=17&Speed=&kategorie=&Marke=Uniroyal&ranzahl=4&Herst=Uniroyal&rsmFahrzeugart=PKW&search_tool=standard&Label=E-A-72-2&details=Ordern&typ=R-252890 Τονίζει όμως την πολύ καλή συμπεριφορά στη βροχή , αλλά είναι επίσης καλά και για στεγνό δρόμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα